Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja proponuje takie dyskusje prowadzi w Moodroomie a nie na forum Very Happy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 6:13 pm    Temat postu: spozniajacy sie okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Dziewczynie spoznia sie okres okolo 11 dni, 2 dni przed dniem w ktorym powinna dostac okres doszlo do stosunku przerywanego, robila test ktory pokazal ze nie jest w ciazy, ma 21 lat, podkresle ze przez ostatni miesiac dosyc ciezko pracowala i odzywiala sie nieregularnie i mysle ze zle. Prosze o jakies rady, Na razie ginekolog odpada gdyz jestemy za granica a tutaj za wizyte u ginekologa trzeba zaplacic ponad 1000 zl, pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 6:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przed spodziewana miesiaczka sa dni nieplodne. Brala antybiotyki? Byl Stres? jesli test byl robiony minimum 14 od stosunku to byl juz wiarygodny. Moze na wszelki wypadek powtorzcie test ciazowy. Aczkolwiek no nie powinna byc w ciazy... ale lepiej to sprawdzic.

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do stosunku doszlo 29 sierpnia, test robila 9 wrzesnia, brala jakies lekkie antybiotyki bo od wysilku pojawily sie jej guzy pod pachami, stres tez jakis lekki przeszla, a szczegolnie przechodzi go teraz kiedy oczekuje na spozniony okres
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test byl robiony za wczesnie w zasadzie, ale antybiotyki na pewno opoznily miesiaczke. Spokojnie czekajcie mysle ze to wina antybiotyku.

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z mala_mi, okres na pewno przesunął się przez antybiotyki, ale także też przez nieregularne odżywanie (szczególnie brak okresu jest efektem odchudzania), stres, wysiłek fizyczny .. test rzeczywiście za wcześnie wykonany, tak jak radzi mala_mi - powtórzcie go, ale raczej powinien wyjśc negatywny.
Anita25

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2010 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojej ale duzo osob sie wypowiedzialo:) dziekuje duzo mi pomogliscie swiomi szczerymi komentarzami:* poczekam do miesiaczki jak mowicie a wypada mi 22 wrzesnia i pozniej jezeli bedzie koniecznosc to zrobie test
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam jak bede juz cos wiedziala napewno sie z Wami podziele niformacjami:*
Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Pon Wrz 13, 2010 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!pisze w takiej sprawie ostatni okres miałam 11 sierpnia i do tej pory nie mam jeszcze nastepnego.a kochałam się z mężem 11 i 12 sierpnia bez zabespieczenia i wytrysk był nie we mnie.Robiłam dwa testy i wyszło,że nie jestem,ale na drugim tescie pokazały się dwie kreski jedna ciemniejsza a druga słabsza poziomo i pionowo.Czy jest mozliwe że jestem w ciąży??6 i pół miesiąca urodziłam dziecko..Czekam na odpowiedz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko zalezy od tego jak dlugie masz cykle, wynik testu byl dziwny. Jesli byla druga kreska chociaz dziwnie radzilabym zrobic test z krwi bhcg.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Wrz 13, 2010 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaa18 jeśli okres miałaś 11 sierpnia i współżyłaś 11 i 12 sierpnia to teoretycznie były to dni niepłodne.Ale nie wiemy jak długie masz cykle. Kreska na teście pozioma i pionowa oznacza błędny wynik i należy powtórzyć test raz jeszcze

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41