Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anita25

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:31 am    Temat postu: Witam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie... od stosunku mineły już trzy tygodnie kochaliśmy sie w dni płodne bo od jakiegos czasu staramy sie o dziecko ostatnio zauwazylam u siebie ze temperatura ciala utrzymuje mi sie 37i1 stopien celcjusza, bola mnie piersi od czasu do czasu jestem senna leniwa pobolewa mnie brzuch czy to mozliwe ze jestem w ciazy???? prosze o odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No całkiem możliwe Smile Stosunek w dni płodne, tylko czekać na fasolkę Laughing
Powrót do góry
Anita25

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nawt jezeli nie ma innych objawow jak np. przebarwienia skory itp
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Objawy są sprawą indywidualna i nie u każdej kobiety występują . Po co doszukiwać się czegoś takiego?? Spokojnie poczekaj do dnia miesiaczki i zrób test

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodam tylko ze najlepiej zrobic test z krwi BHCG da 100% pewnosc Smile Ale byc moze udalo sie coś "zasiać"Smile
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi napisał:
No całkiem możliwe Smile Stosunek w dni płodne, tylko czekać na fasolkę

Zibi a skad u Ciebie taka wiedza? jestes facetem a nie baba Razz ja bym sie powstrzymała od komentarzy takich.
wcale nie jest powiedziane ze jak kochała sie w dni płodne to zajdzie w ciaze. jest wiele przeszkod uniemozliwiajacych zasianie "fasolki".ciekawa jestem czy wiesz jakie..? Rolling Eyes

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Całkiem możliwe

Skoro dziewczyna napisała, ze dni płodne to może byc chyba ciążą? Czyż nie?

Cytat:
czekać na fasolkę

Bo jak koleżanka wyżej pisała starają się o dziecko- podtrzymanie na duchu, pocieszenie, że jest szansa- to chyba dobrze? Rolling Eyes

Zresztą...
Cytat:
Ale byc moze udalo sie coś "zasiać"Smile

... co brzmi podobnie do mojej wypowiedzi.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 2:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi Może ale nie musi. Nie ma sie co napalać. Do ciąży same dni płodne nie wystarczą...Musi być owulka w dość krótkim czasie od stosunku...

A objawy które opisuje mogą równie dobrze oznaczać zbliżający się okres.

Jedyne wyjście: zrobić test bHCG. I wszystko będzie jasne:)
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 9:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj ale debata się rozwinęła Wink). W brew pozorom nie tak łatwo zasiać fasolkę Wink. Dni płodne to podstawa ale tylko to niestety nie wystarczy. No ale teoretycznie szanse są

Podziękował / Zibi

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a po co robic komus nadzieje? zeby rozczarował sie z m-ca na m-c? dla mnie bez sensu.
Wam facetom sie wydaje ze wystarczy wsadzic,zalac i po sprawie.. zeby to było takie proste..to dlaczego co 5 para nie moze miec dzieci? ...
ok koniec dyskusji Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41