Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:15 pm Temat postu: |
|
|
A @ ile trwał?? Możliwe że miałaś dni płodne i że jesteś w ciąży. Zrób test _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AtoPech
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:33 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi staram sie ale nie kryje ze jest to trudne. zwlaszcza ze jak czytalam ze preejakulat moze zapladniac to juz wogole |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:33 pm Temat postu: |
|
|
co tu duzo mowic...idz na test krwi bhcg i sie dowiesz czy jestes w ciazy cy tez nie.
piersi mogły spuchnac na zblizajacy sie okres,ale niekoniecznie. my nie jestesmy jasnowidzami... test to jedyne rozwiazanie.
skoro nie zdazyl wyjsc na czas i nie zastosowałas tabletki po to rozumiem ze czekacie na dziecko ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolaja1202
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:51 pm Temat postu: |
|
|
okres mój akurat wtedy trwal 28 dni. no juz wpadam w panike ale musze wpasc najpierw do apteki i zobaczyc co wyjdzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:52 pm Temat postu: |
|
|
chyba cykl 28 dni a nie @
No myślę że najpierw zrób test _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolaja1202
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 1:13 pm Temat postu: |
|
|
no tak wiadomo o co chodzi he z tego wszystkiego mam taki metlik w głowie aby o jednym mysle kurcze
Dodano po 13 minutach:
skoro nie zdazyl wyjsc na czas i nie zastosowałas tabletki po to rozumiem ze czekacie na dziecko ?
O.K powiem tak teraz z tym jego wyjciem jak było, czesciowo wyszedl trosze poleciało ile nie wiem wkurzył mnie wtedy zwłaszcza ze tak naprawde pierwszy raz tak zrobilismy ze nie załozyl gumki i jak cos to od razu bedzie taka wpadka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 1:19 pm Temat postu: |
|
|
karolaja1202 - trzeba uważać nawet 1 razem .. nie jest powiedziane, że za 1 razem się nie wpadnie .. życie jest życiem, a potem się płaci za to, ale najlepiej zrób test, wszystko będzie jasne. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Ból piersi zazwyczaj ustaje przed samą @, i tak samo robi się sucho. Który masz teraz dc ?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AtoPech
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 2:39 pm Temat postu: |
|
|
ha odwazylam sie( wreszcie) i przed chwila zrobilam test po 10 minutach myslenia co bede jesli beda 2 kreski. na szczescie wyszla jedna. ale mam nauczke w czwartek lece do lekarza bo martwi mnie brak okresu i bol brzucha. no i potwierdzi mi na 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adusia1208
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 3:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Mam pytanie, otóż ostatnią @ miałam 4 września i skończyła się 8 września. Cykle mam 30 dniowe +/-. Po dwóch dniach od skończenia się @ uprawiałam seks, powinny to być moje niepłodne dni. Wytrysku nie było. Tydzień później kochałam się z gumką. Teraz mam dziwne plamienie, nigdy takiego nie miałam. Czy może to być zagnieżdżanie się zarodka? Muszę dodać, że ostatnio brałam antybiotyki i paracetamol na zbicie gorączki, który działa również na bóle menstruacyjne i czy może to być spowodowane tym plamieniem? Czy możliwe, że to ciąża? Na test jeszcze za wcześnie, a trochę się tym przejęłam, bo przyznam że nie jest to odpowiedni moment na dziecko... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|