Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A @ ile trwał?? Możliwe że miałaś dni płodne i że jesteś w ciąży. Zrób test Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
AtoPech

Wysłał podziekowań: 4
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi staram sie ale nie kryje ze jest to trudne. zwlaszcza ze jak czytalam ze preejakulat moze zapladniac to juz wogole Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co tu duzo mowic...idz na test krwi bhcg i sie dowiesz czy jestes w ciazy cy tez nie.
piersi mogły spuchnac na zblizajacy sie okres,ale niekoniecznie. my nie jestesmy jasnowidzami... test to jedyne rozwiazanie.
skoro nie zdazyl wyjsc na czas i nie zastosowałas tabletki po to rozumiem ze czekacie na dziecko ? Smile

Powrót do góry
karolaja1202

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres mój akurat wtedy trwal 28 dni. no juz wpadam w panike ale musze wpasc najpierw do apteki i zobaczyc co wyjdzie Question
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba cykl 28 dni a nie @ Wink
No myślę że najpierw zrób test Wink

Powrót do góry
karolaja1202

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak wiadomo o co chodzi he z tego wszystkiego mam taki metlik w głowie aby o jednym mysle kurcze

Dodano po 13 minutach:

skoro nie zdazyl wyjsc na czas i nie zastosowałas tabletki po to rozumiem ze czekacie na dziecko ?
O.K powiem tak teraz z tym jego wyjciem jak było, czesciowo wyszedl trosze poleciało ile nie wiem Mad wkurzył mnie wtedy zwłaszcza ze tak naprawde pierwszy raz tak zrobilismy ze nie załozyl gumki i jak cos to od razu bedzie taka wpadka
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karolaja1202 - trzeba uważać nawet 1 razem .. nie jest powiedziane, że za 1 razem się nie wpadnie .. życie jest życiem, a potem się płaci za to, ale najlepiej zrób test, wszystko będzie jasne.
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ból piersi zazwyczaj ustaje przed samą @, i tak samo robi się sucho. Który masz teraz dc ??

Powrót do góry
AtoPech

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ha odwazylam sie( wreszcie) i przed chwila zrobilam test po 10 minutach myslenia co bede jesli beda 2 kreski. na szczescie wyszla jedna. ale mam nauczke Sad w czwartek lece do lekarza bo martwi mnie brak okresu i bol brzucha. no i potwierdzi mi na 100% Smile
Powrót do góry
adusia1208

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pytanie, otóż ostatnią @ miałam 4 września i skończyła się 8 września. Cykle mam 30 dniowe +/-. Po dwóch dniach od skończenia się @ uprawiałam seks, powinny to być moje niepłodne dni. Wytrysku nie było. Tydzień później kochałam się z gumką. Teraz mam dziwne plamienie, nigdy takiego nie miałam. Czy może to być zagnieżdżanie się zarodka? Muszę dodać, że ostatnio brałam antybiotyki i paracetamol na zbicie gorączki, który działa również na bóle menstruacyjne i czy może to być spowodowane tym plamieniem? Czy możliwe, że to ciąża? Na test jeszcze za wcześnie, a trochę się tym przejęłam, bo przyznam że nie jest to odpowiedni moment na dziecko...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 16 z 41