Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:44 pm Temat postu: |
|
|
Dzien cyklu liczy sie od wystąpienia @ wiec nie trudno policzyć . Kiedy miałas ostatnio @ ?? No jeśli masz nieregularne cykle to nie musiałaś dostac @ wczoraj, największa pewność da ci test ciążowy, przynajmniej nie będziesz się stresowac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AtoPech
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:48 pm Temat postu: |
|
|
ostatnia miesiaczke mialam 19.08 ... ale wydaje mi sie ze bez wytrysku to raczej nie mozliwe zwlaszcza ze w polowie spanikowalam. i teraz tez panikuje
Dodano po 48 sekundach:
dodam ze po odlozeniu tabletek poprzedni okres spoznil mi sie o dwa tygodnie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 6:19 pm Temat postu: |
|
|
AtoPech jelsi nie bylo wcale wytrysku nie ma ciazy. Ale dziewczyno na boga znam wiele przypadkow gdy facet tak mowil i zapewnial ze nad wszystkim panuje i juz ma gromadke dzieci!
Nie chcesz miec dzieci poki co to wyciagnij wnioski z tej sytuacji, z tego stresu ktory teraz masz i wezcie sie zabezpieczajcie. A jak facet nie chce to idz do ginekologa po tabletki hormonalne.
Pamietaj! Przy nieregularnych cyklach nie da sie obliczyc dni plodnych i nieplodnych co za tym idzie kazdy stosunek przerywany, nawet jesli facetowi sie wydaje ze zdazyl wyjsc przed wytryskiem niesie za soba ryzyko ciazy, bo jest cos takiego jak zjawisko kropelkowania.
Teraz ciazy nie bedzie ale pamietaj... to nie zawsze sie udaje... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AtoPech
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 6:29 pm Temat postu: |
|
|
tak nie bylo wcale wytrysku poprostu spanikowalam w czasie i kazalam mu przestac. i swiruje strasznie oj mam nauczke. teraz musze sie uspokoic i czekac na okres. mam nadzieje ze bede go miec! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 8:32 pm Temat postu: |
|
|
AtoPech, za bardzo się stresujesz, w ciążę wcale nie tak łatwo zajść-ot-pyk-i zrobione! Wrzuć na luz! Nie było wytrysku-nie będzie ciąży, a tym stresem to jeszcze bardziej opóźnisz sobie okres-i tyle z tego będziesz miała. Zamiast tracić czas na myślenie w kółko o jednym, zastanów się, jakie środki antykoncepcyjne pozwoliłyby Ci cieszyć się seksem, a nie stresować. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AtoPech
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:46 pm Temat postu: |
|
|
no tylko ze ja jestem straszny zwierz i chodze po tych forach i czytam rozne rzeczy na ten temat i w wiekszosci pisze ze preejakulat zapladnia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Ktoś coś uslyszłam i potem poszło w świat. Przestań czytac i wyluzuj Pisałam Ci na PW jak to jest Nie jesteś w ciązy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AtoPech
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:54 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieje bo przez to wkrecanie juz normalnie funkcjonowac nie moge brzuch mnie dziwnie boli raz szczypie potem troche kluje:( do kitu..... i piersi szczypia tzn brodawki..... bez sensu mam nadzieje ze to tylko psychika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 11:38 pm Temat postu: |
|
|
Psycha potrafi plattac takie figle ze nie jestes w stanie sobie wyobrazic.... nie doszukuj sie objawow... wyluzuj. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolaja1202
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:02 pm Temat postu: |
|
|
hmmm mam pytanko takie czy moge byc w ciazy bo spóznia mi sie okres juz tydzien prawie . z moim chłopakiem kochalismy sie tydzien po tym jak mi sie skonczyła miesiaczka, czy mogłam miec wtedy dni plodne???? akurat nie zabezpieczylismy sie niestety, chlopak czesciowo skonczył we mnie, znaczy nie zdazył na czas wyjsc. cylk miesiaczkowy mam regularny tak 30-31, czuje ze spuchly mi piersi jak zawsze to bylo przed pojawieniem sie okresu tylko ze kurcze okresu nie widac prosze poradzcie mi co jest. CZY JESTEM W CIĄŻY |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|