Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzien cyklu liczy sie od wystąpienia @ wiec nie trudno policzyć . Kiedy miałas ostatnio @ ?? No jeśli masz nieregularne cykle to nie musiałaś dostac @ wczoraj, największa pewność da ci test ciążowy, przynajmniej nie będziesz się stresowac Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
AtoPech

Wysłał podziekowań: 4
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnia miesiaczke mialam 19.08 ... ale wydaje mi sie ze bez wytrysku to raczej nie mozliwe zwlaszcza ze w polowie spanikowalam. i teraz tez panikuje Shocked

Dodano po 48 sekundach:

dodam ze po odlozeniu tabletek poprzedni okres spoznil mi sie o dwa tygodnie...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AtoPech jelsi nie bylo wcale wytrysku nie ma ciazy. Ale dziewczyno na boga znam wiele przypadkow gdy facet tak mowil i zapewnial ze nad wszystkim panuje i juz ma gromadke dzieci!

Nie chcesz miec dzieci poki co to wyciagnij wnioski z tej sytuacji, z tego stresu ktory teraz masz i wezcie sie zabezpieczajcie. A jak facet nie chce to idz do ginekologa po tabletki hormonalne.

Pamietaj! Przy nieregularnych cyklach nie da sie obliczyc dni plodnych i nieplodnych co za tym idzie kazdy stosunek przerywany, nawet jesli facetowi sie wydaje ze zdazyl wyjsc przed wytryskiem niesie za soba ryzyko ciazy, bo jest cos takiego jak zjawisko kropelkowania.

Teraz ciazy nie bedzie ale pamietaj... to nie zawsze sie udaje...

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak nie bylo wcale wytrysku poprostu spanikowalam w czasie i kazalam mu przestac. i swiruje Sad strasznie Sad oj mam nauczke. teraz musze sie uspokoic i czekac na okres. mam nadzieje ze bede go miec!
Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AtoPech, za bardzo się stresujesz, w ciążę wcale nie tak łatwo zajść-ot-pyk-i zrobione! Wink Wrzuć na luz! Nie było wytrysku-nie będzie ciąży, a tym stresem to jeszcze bardziej opóźnisz sobie okres-i tyle z tego będziesz miała. Zamiast tracić czas na myślenie w kółko o jednym, zastanów się, jakie środki antykoncepcyjne pozwoliłyby Ci cieszyć się seksem, a nie stresować.

Powrót do góry
AtoPech

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tylko ze ja jestem straszny zwierz i chodze po tych forach i czytam rozne rzeczy na ten temat i w wiekszosci pisze ze preejakulat zapladnia Sad
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ktoś coś uslyszłam i potem poszło w świat. Przestań czytac i wyluzuj Smile Pisałam Ci na PW jak to jest Smile Nie jesteś w ciązy Wink

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieje bo przez to wkrecanie juz normalnie funkcjonowac nie moge Sad brzuch mnie dziwnie boli raz szczypie potem troche kluje:( do kitu..... i piersi szczypia tzn brodawki..... bez sensu Sad mam nadzieje ze to tylko psychika
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Psycha potrafi plattac takie figle ze nie jestes w stanie sobie wyobrazic.... nie doszukuj sie objawow... wyluzuj.

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm mam pytanko takie czy moge byc w ciazy bo spóznia mi sie okres juz tydzien prawie Mad . z moim chłopakiem kochalismy sie tydzien po tym jak mi sie skonczyła miesiaczka, czy mogłam miec wtedy dni plodne???? akurat nie zabezpieczylismy sie niestety, chlopak czesciowo skonczył we mnie, znaczy nie zdazył na czas wyjsc. cylk miesiaczkowy mam regularny tak 30-31, czuje ze spuchly mi piersi jak zawsze to bylo przed pojawieniem sie okresu tylko ze kurcze okresu nie widac Mad prosze poradzcie mi co jest. CZY JESTEM W CIĄŻY Question
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 15 z 41