Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 1:26 pm Temat postu: |
|
|
marcin1234 - wytrysk jest potrzebny do zajścia w ciąże lub mogą zapładniać te plemniki, które znajdują się na krótko przed wytryskiem, ale moim zdaniem nie macie się co martwić, antybiotyk na pewno opóźnia okres _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
onaniespokojna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 2:32 pm Temat postu: |
|
|
witam,z reguly okres mam nie zbyt regularny,ale moj cykl trwa mniej wiecej 30 dni. ostatnio okresu dostalam w 25 dniu. w 19 dniu od poprzedniej wiesiaczki bawilismy sie z chlopakiem,nie mielismy zabezpieczenia wlozyl czlonka doslownie dwa razy jednak stosunkowo nie gleboko wczesniej nie bylo wytrysku. wydaje mi sie ze moglam miec wtedy dni plodne. nastepnego dnia czulam dyskomfort w podbrzuszu,taki sam czuje co miesiac przez okresem jednak ten byl jakis silniejszy promieniowal na plecy i trwal 2 dni. czy moge byc w ciazy? bardzo sie boje prosze o odp z gory dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 4:36 pm Temat postu: |
|
|
onaniespokojna - nie ma szans na ciążę, ponieważ nie było wytrysku, a nawet nie odbyliście pełnego stosunku, więc o czym my tu mówimy .. możliwe, że ten ból ma podłoże miesiączkowe (czyli ból przed okresem) lub po prostu ot tak Cię bolał .. jeśli panikujesz i boisz się to lepiej nie zaczynajcie współżycia, bo nie jesteś chyba na to gotowa, pamiętaj, jeśli będziesz się tak przejmowac każdym razem to psychika całkiem Ci siądzie, a naprawdę bez wytrysku nie ma ciąży, śpij spokojnie. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
onaniespokojna
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 5:42 pm Temat postu: |
|
|
Plus123 bardzo dziekuje,ja wiem ze przesadzam czasem ale jestem strasznie przewrazliwiona i taka juz moja uroda,poprostu panikuje strasznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
miska88_27994
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Możesz byc spokojna ciązy napewno nie ma poniewaz tak jak pisza wyzej nie bylo wytrysku wiec jest to nie mozeliwe...
chyba ze jestes wiatropylna hehe... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
onaniespokojna
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 6:16 pm Temat postu: |
|
|
coz jak bylam mloda to nawet w wiatropylnosc wierzylam:) z wiekiem to wszystko sie zmienia:) bardzo dziekuje juz mi lzej:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
miska88_27994
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 7:03 pm Temat postu: |
|
|
nie dołuj sie wszytsko jest dobrze.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 10:02 pm Temat postu: |
|
|
jeszcze ja dodam swoje 5 gr
od zabaw w ciaze sie nie zachodzi! ludzie skad takie durnowate myslenie? po co zabieracie sie za sex,petting ?! najpierw trzeba przestudiowac miliard ksiazek na ten temat zeby sie za to brac..a od czego sa gumki?od czego globulki? mamy 21wiek a nie sredniowiecze.. moze w pl powinno byc tak jak w Anglii..na kazdym kroku rozdaja za darmo gumki..ale czy to cos daje? nie wiem. nie czytałam wynikow.
do ciazy potrzebny jest wytrysk w srodku..nawet jak mialas płodne to nie zajdziesz skoro nie doszedł. ot i cała filozofia.. i po co ten stres? nie lepiej zabezpieczyc sie?
Dodano po 1 minutach:
Marcin, spoko.. nie ma powodu do obaw.. bez wytrysku.. i ciaza? oj to chyba 1 na miliard przypadkow. jesli dziewczyna ma dni płodne, owulacje i na pare sek przed finałem wyjmiesz członka to wtedy jest szansa na zapłodnienie a tak? nie ma czego sie dołowac. Wy faceci ponoc wiecie kiedy nastepuje "ten" moment _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 8:39 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope - popieram ! _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mal_22
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 1:46 pm Temat postu: |
|
|
Za każdym razem kiedy kocham się z moim chłopakiem używamy prezerwatywy, ale on zakłada ją w trakcie stosunku, albo kiedy jest blisko; wytrysk następuje po paru minutach od tego momentu. Czy jeżeli prezerwatywa nie pękła, to mogę być w ciąży?
Dodam jeszcze, że mam bardzo nieregularne miesiączki ale kiedy się kochaliśmy ostatnim razem nie miałam na 100% dni płodnych, ponieważ nie było śluzu ( a słyszałam że w takie dni się go ma).
Poza tym okres mi się spóźnia 13 dni ale już parę razy tak miałam, ponad to parę dni temu zauważyłam w/w śluz lecz dzisiaj już go nie mam.
Czy mogę być w ciąży? Bardzo się boję
Dodano po 1 minutach:
Poza tym jestem teraz przeziębiona ale antybiotyków nie brałam więc nie wiem ,czy to może mieć wpływ na opóźnienie miesiączki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|