Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 22, 2010 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czarny sluz Confused Shocked Question pierwsze slysze.. moze ciemnobrunatna krew? a nie czarna... Confused

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lis 23, 2010 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno nie czarna tylko ciemno brunatna. To końcówka okresu

Powrót do góry
anonim1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 24, 2010 2:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Piszę do Was z, być może, infantylnym pytaniem, aczkolwiek nie daje mi ono spokoju. Otóż jakieś dwa tygodnie temu uprawialiśmy seks z moją partnerką. Stosowaliśmy zabezpieczenie w postaci prezerwatywy. Nie była ona ani za luźna, ani zbyt ciasna, była idealnie dopasowana oraz prawidłowo założona, tj. żadne powietrze nie dostało się do środka. Prezerwatywa nie była również dziurawa, nie pękła, ani się nie przetarła. Do zsunięcia się jej również nie doszło.

Natomiast gdy doszedłem w partnerce, kontynuowałem dalej penetrację, aby i ona mogła dojść, drugi raz już doszliśmy jednocześnie. Tym razem skończyłem na zewnątrz. Według mnie całość nasienia została zatrzymana przez kondom.

I moje pytanie w tym miejscu: czy mam się czego obawiać, czy nie? skoro prezerwatywa była szczelna, to raczej to, że skończyłem w partnerce, nie powinno mieć znaczenia.?
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Lis 24, 2010 9:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anonim1234, żadne zabezpieczenie nie zagwarantuje Ci 100 % pewności, moim zdaniem ryzyko jednak istnieje, ponieważ po wytrysku kontynuowałeś stosunek nadal, mogło coś przeciec, nie twierdzę, że akurat tak było .. na razie nie ma się czego obawiać .. a partnerka miała dni płodne ? na razie czekajcie na okres, a jak zacznie się spóźniać to wykonajcie test (min. 16 dni od stosunku) .
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Lis 24, 2010 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli prezerwatywa była ok i nie zsunęła się to nie ma się czym martwić.

Powrót do góry
anonim1234

PostWysłany: Sro Lis 24, 2010 8:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

@Plus - jestem niemal pewien, że nic się nie dostało. Prawie wszystko poszło do zbiorniczka i na tym się zatrzymało. No - może trochę w stronę żołędzi, ale dalekie to było od końca prezerwatywy - poza tym, była na tyle ciasna w tamtym miejscu, że wątpię, aby cokolwiek się tam dostało. Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź Smile

@ Tosia81 - dzięki, uspokoiłaś mnie.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anonim1234, skoro tak to nie ma powodów do obaw .. śpij spokojnie Wink
awaria

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie ostanio przewaznie mialam miesiaczki co 30 dni . ostatnio mi sie przesunely na 34 a teraz jest juz 36 i nic nie swiadczy o tym zeby byla . robilam test i jest 1 kreska . moze mi sie okres zatrzymal . dodam tez ze zaczelam miesiaczkowac w wieku lat 8 lub 9 . czy to moze miec jakis wplyw na to ??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ile masz teraz lat?

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

18
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 38 z 41