Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 4:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale się uparłaś....doszukujesz się niewiadomo czego. Nie doszło do stosunku ani wytrysku w Tobie. Lekarz powiedział Ci to co powiedział więc czym się martwisz?? Tymi grudkami?? Każda z kobiet je ma . Jedne maja bardziej inne mniej wypukłe. Czasami wypuklaja sie na zimnie , podnieceniu a czasami nie. Tyle na temat .Poza tym myslisz ,że objawy wystepuja tak szybko??? Nie jesteś w ciazy i tyle

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
awaria

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 21, 2010 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam teraz pytanie moze troche z innej beczki no wiec ostatnio miala okres 16 wrzesnia nastepny 20 pazdziernika . od tego czasu nie uprawialam sexu tzn od pierwszej miesiaczki tzn od wrzesnia . czy ta roznica czasowa tzn cykl 34 dni moze oznaczac ciaze czy tez jakies zabuzenia hormonalne . teraz czekam na okres . lekko pobolewa mnie brzuch piersi mam obolale ale to chyba przez zblizajacy sie okres . czy mam racje ?? wiem ze nie potrzebnie pisze ale zawsze lepiej jest sie poradzic
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lis 21, 2010 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszlo do niebezpiecznych sytuacji to w ciazy nie jestes. jesli masz cykle nieregularne to powinnas sie udac do gin zeby to zmienic..

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 22, 2010 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

we wrześniu był okres, tak? Po tym stosunku nie było.Kolejny okres w październiku. Gdzie tu sens pytania? Rozbieżność dni pomiędzy kolejnymi okresami jest najzupełniej normalna i zdarza się. NIe każda kobieta ma regularnie co do dnia

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Pon Lis 22, 2010 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no sexu nie bylo . ale zawsze lepiej jest sie upewnic bo w sierpniu byl . ja ogolnie mam regularne miesiaczki
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Lis 22, 2010 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria, ja też mam regularne miesiączki, ale czasem zdarza się taki cykl, że mi się okres spóźni .. nie zawsze jest jak w zegarku .
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 22, 2010 5:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres= brak ciązy Evil or Very Mad

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Pon Lis 22, 2010 5:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok nie denerwuj sie tak
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 22, 2010 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja się nie denerwuję ale próbuję Ci uświadomić fakty o których powinnaś wiedzieć. Rozumiem obawy ale w twoim wypadku są zupełnie bezpodstawne. Wiesz przecież jak dochodzi do zapłodnienia, co oznacza wystąpienie okresu a co to krwawienie ciążowe.

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Pon Lis 22, 2010 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiem

Dodano po 29 minutach:

przypomnialo mi sie mialam jeszcze jedmno pytanie no wiec ostatni okres mialam 20 wrzescia trwal ok 7 dni ale w 5 dniu zmienial barwe z czerwonego przez brazowy do czarnego . czy wszystko jest ok? zawsze pod koniec okresu mialam taki ciemniejszy sluz ale nie czarny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 37 z 41