Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Według mnie ciąża nie możliwa ale wróżkami nie jesteśmy i nikt Ci na to pytanie nie odpowie. Dlaczego nie zrobisz najzwyczajniej testu??

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

monka moze w tym m-cu mialas skapy okres, wcale to nie oznacza ze jestes w ciazy. cykle masz regularne? ktorego dnia sie kochaliscie? jesli staracie sie od roku czasu to powinno juz Wam dac do myslenia ze cos jest nie tak..albo z Toba albo z nasieniem partnera..
zrob test po 16 dniach od stosunku, najlepiej z krwi (bhcg).

Powrót do góry
monka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 09, 2010 12:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cylk mam regularny 29. a którego dnia kochaliśmy się to teraz trudno mi powiedzieć , między 10 a 19 kilka razy.Przyznam że zdziwił mnie mój okres bo nigdy takiego nie miałam. Jednak zrobie test w sobote. i do lekarza też już pora pójść.
Dziękuje za odpowiedz. Very Happy
Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 11:23 am    Temat postu: Pęknięcie prezerwatywy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam taki problem, gdyż wczoraj kochając się z chłopakiem pękła nam gumka. To było od razu na początku stosunku i chłopak nawet nie dochodził. Prezerwatywa nie pękła we mnie tylko jak wyszedł ze mnie i chciał poprawic i zobaczyc czy wszystko jest ok. Był to drugi dzień po okresie... Myślicie, że w takiej sytuacji mogło dojść do zapłodnienia?
Dziękuje za wszystkie informacje Smile

--------edited by emilka--------
temat został przeniesiony
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie. przeciez pekła na poczatku a do wytrysku było daleeeeeeeekoooo.
wiec nie ma szans na ciaze.
a jak dlugie masz cykle?

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moj cykl trwa 28dni. Mam tak juz z jakies pol roku od kiedy zaczelam wspolzyc z chlopakiem.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ile trwa okres?
wg mnie nie ma szans na ciaze. pod warunkiem ze nie doszlo do wytrysku Wink.

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres trwa u mnie zazwyczaj 6dni.
To było może z jakieś 3 minuty stosunku i mój chłopak nawet nie zaczął dochodzić.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec nie ma powodu do niepokoju Smile
bez wytrysku ciazy nie bedzie Smile spokojnie. wszystko jest ok.
gdyby kiedys zdarzylo sie cos podobnego i doszlo do wytrysku w srodku a Ty bys miala dni plodne to nie wahaj sie i idz do gin po recepte na escapelle. lepiej wydac 80zł jednorazowo niz 1000zł /mcznie... prawda? Wink

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No chłopak w ogole jeszcze nie dochodził. jak wyszedł ze mnie po chwili to prezerwatywa była jeszcze na członku, dopiero jak chciał poprawic to pękła. mam nadzieję, że przed wyjęciem była cała... Chociaż jedynym pocieszeniem jest to, że chłiopak nie miał wytrysku.
Dziękuje za cenne informacje Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 38, 39, 40  Następny
Strona 2 z 40