Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lunaaa

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy podbrzusze jest wtedy twarde?
I wystepuja takie objawy jak :
-bol jajnikow, szczegolnie lewego (nie jest bardzo mocny ale czuje ze boli)
-bol i wrazliwosc piersi
-silne zawroty glowy?

Jesli nie to czego to moga byc objawy? Dodam ze nie robilam jezcze testu bo za wczesnie (czekam do nastepnej miesiaczki) i nie mam tez zadnych mdlosci czu zaslabniec.
Z gory dziekuje i przepraszam jesli to nieodpowiedni dzial Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

luna:
ciazy...
urojonej Razz
nie no zartuje, po co sobie to wkrecasz?
nie jestes w ciazy. ile razy mozna wałkowac to samo.
a objawy..
- bol jajnikow - moze owulacja?
- wrazliwosc piersi - zblizajacy sie @. co nigdy nie bolały Cie cyce? Smile napewno bolały tylko teraz wyolbrzymiasz ten bol i kojarzysz od razu z ciaza.
- zawroty głowy - np zmiana pogody,zatoki. moze wybierz sie do lekarza zeby przebadac.

Powrót do góry
lunaaa

PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 12:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oby to byla ciaza urojona a nie prawdziwa Wink
Mam nadzieje ze sobie tylko wkrecam ale serio, piersi nie bolaly mnie nigdy miedzy miesiaczkami, jajniki tez nigdy przenigdy i koniec Neutral
Za jakies 1,5 tygodnia dopiero okres a jajniki, biust i podbrzusze bola mnie juz chyba z miesiac.
Co do zawrotow to moze zdarzyl sie jeden czy dwa co 3 miesiace ale teraz mam je odzienie po chyba 10 razy, na dworze, w pomieszczeniu.
W piatek ide fo ginekologa o sie dowiem, moze Cie wkurzam tym samym tematem ale ja juz nie wiem co myslec Smile)
Hmm.. Kolezanka stwierdzila ze zawroty to moze byc nerwica (tylko ze ja nie mam zadnych stanow lekowych itp) a podbrzusze i jajniki to zapalenie przydatkow albo torbiel, a Ty co o tym myslisz?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 12:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz ja lekarzem nie jestem,ciezko mi stwierdzic "przez monitor" co Tobie dolega, moge tylko gdybac.
byc moze kolezanka ma racje.
w piatek sie wszystkiego dowiesz.
nie wkurzasz mnie ale nie ma szans w Twoim wypadku na ciaze. z reszta lekarz sam Ci to powie. Smile

Powrót do góry
lunaaa

PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 12:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heh, rozumiem jasnowidzem nie Jestes jednak mnie pocieszylas:)
Dzieki za odp. Zobaczymy co powie Doktorek:D

----dostalaś już odpowiedzi więc nie drąż tematu w kółko----tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapraszam do kontynuacji tematu
http://www.biomedical.pl/forum/tutaj-vp119041.html#119041

Powrót do góry
Kobretti

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Kwi 03, 2011 9:30 pm    Temat postu: Pytanie o ciąże Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Zapewne wiele jest takich tematów jednak ja chciałbym dowiedzieć się jak wyglądałaby odpowiedź na moją sprawę:

Otóż pewnej nocy gdy bawiliśmy się wspólnie na łóżku w pewnej chwili miałem wytrysk jednak chciałbym dodać iż nie wkładałem członka do jej pochwy.W chwili gdy ona się przekręcała na mnie poczuła że ma coś na udzie(okazała się to sperma).Natychmiast wytarło się to i nie było śladu jednak nurtuje mnie pytanie czy przy przekręcaniu się część spermy nie dostała się do jej środka??I czy jeśli tak to czy jest możliwość że zajdzie w ciążę??Chciałbym dodać że najbliższy okres będzie miała miedzy 13 a 17 kwietnia...

---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Tam pisz . REGULAMIN !---tosia81

Ostatnio zmieniony przez Kobretti dnia Nie Kwi 03, 2011 9:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Kwi 03, 2011 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma Smile
przez pocieranie w ciaze sie nie zachodzi.
zebys miał wytrysk w srodku to wtedy szansa jest o ile miałaby owulacje Smile
a tak, mozesz byc spokojny Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40
Strona 40 z 40