Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lunaaa
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 12:18 am Temat postu: |
|
|
Dzieki, bardzo mozliwe ale nigdy takich objawow (jak i sytuacji) nie mialam i moze dlatego tak panikuje, nie tak latwo zachowac spokuj gdy glowa caly czas o tym mysli..
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 10:34 am Temat postu: |
|
|
wyobrazam sobie. psychika robi swoje ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc poczytac pare stron na forum i sama dojdziesz do wniosku ze nie ma czego sie martwic
Dodano po 37 sekundach:
najbezpieczniej bedzie jesli podczas dni płodnych zachowacie szczegolna ostroznosc, zaopatrzycie sie w gumki itp i wszystko bedzie OK _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karni
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 11:21 am Temat postu: |
|
|
cześć dziewczyny. uprawiałam z chłopakiem peeting jakieś dwa tygodnie temu, chłopak był bardzo podniecony i nie wie czy dotykał swojego penisa rękoma czy nie ale był bardzo bliski wytrysku wtedy. ja biorę tabletki antykoncepcyjne ale i tak mimo to mam wątpliwości. dostałam jeszcze chyba grypy jelitowej bo wymioty i rozwolnienie męczą mnie z przerwami już od ponad tygodnia. okres dostałam już drugiego dnia po skończeniu tabletek zwykle były to 4 dni. w pierwszym dniu miałam mały skrzep na podpasce, okres trwał wyjątkowo 3 dni i po dniu przerwy dostałam znów okres. dodam że mam małą nadżerkę. proszę o odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 12:49 pm Temat postu: |
|
|
karni, przez różnego rodzaju pieszczoty nie zachodzi się w ciążę, nie ma takiej możliwości .. chyba, że chłopak wprowadził spermę do Twoich dróg rodnych podczas owulacji, ale wątpię, żeby taka sytuacja zaistniała, bo nie wspominasz o niej, więc spokojnie - do zapłodnienia nie doszło co do krwawienia .. możliwe, że to wcześniejsze było wywołane tym, że masz nadżerkę .. sama ją wymroziłam i wcześniej też zdarzały mi się nieuzasadnione krwawienia .. skoro okres był normalny potem jak zawsze to tym bardziej się nie martw _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KATARZYNAAA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 12:55 pm Temat postu: Czy mogę być w ciąży? |
|
|
Cześć Dziewczyny!
słuchajcie mam poważny problem...ponieważ spóznial mi sie okres trzy dni i kochałam sie z moim chłopakiem( z zabezpieczeniem) pewnego wieczoru pękła nam gumka,ale nie skonczył we mnie.Po pół godziny po stosunku dostałam okres...czy jest możliwość ze jestem w ciąży??proszę o szybką odpowiedz
dodam jeszcze że od kilku dni jest mi niedobrze...
--- REGULAMIN. Pisz w odpowiednich miejscach a nie zakładaj kolejnych tematów. Zapoznaj się z REGULAMINEM ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 1:07 pm Temat postu: |
|
|
KATARZYNAAA, moim zdaniem możesz spać spokojnie, gdyż bez wytrysku nie ma ciąży, a do tego miałaś dni niepłodne i dostałaś okres .. co innego, gdybyś miała dni płodne, gumka by pękła podczas wytrysku to wtedy mogłabyś się martwić .. jeśli ten okres co masz jest taki jak zawsze to tym bardziej się nie martw a to, że jest Ci niedobrze nie świadczy wcale o ciąży, może być słabo z różnych powodów . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karni
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 2:10 pm Temat postu: |
|
|
Plus123 napisał: | karni, przez różnego rodzaju pieszczoty nie zachodzi się w ciążę, nie ma takiej możliwości .. chyba, że chłopak wprowadził spermę do Twoich dróg rodnych podczas owulacji, ale wątpię, żeby taka sytuacja zaistniała, bo nie wspominasz o niej, więc spokojnie - do zapłodnienia nie doszło |
a poza tym chyba tabletki dawają same 99.9% pewności co? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 11:31 pm Temat postu: |
|
|
katarzyna i karni nie ma mowy o ciazy w obu waszych przypadkach
Dodano po 2 minutach:
Cytat: | a poza tym chyba tabletki dawają same 99.9% pewności co? |
tak pod warunkiem ze przyjmujesz je regularnie i nie pomijasz zadnej wtedy daja pewnosc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
KATARZYNAAA
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny!
dzisiaj byłam u ginekologa i jest prawie wszystko ok znaczy w ciązy nie jestem:)
pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulinka181
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Witam was
opisze krótko moja sytuacje i liczę na jakieś sensowne odpowiedzi
mam 18lat kochałam się moim kolega bez zabezpieczenia i skończył we mnie to było 25.02 zrobiłam już jeden test ale wyszedł negatywnie to było 14.03 Po tym jak wyszedł negatywnie kochaliśmy się 11.03 ale nie skończył we mnie. Lecz mam obawy bo ostatni tydzień mnie pobolewa na dole brzuch i jajniki mnie bolą jak przed okresem i mierzyłam dziś temp. ciała i było 37.2 i strasznie senna jestem dzisiaj. Dodam ze okres dostałam 09.03 a skończył mi się 11.03 czyli bardzo krótki był i też mówią ze jak się jest w ciąży pierwszy okres można jeszcze dostać. I teraz pytanie czy możliwe że jestem w ciąży? Proszę was o jakieś odpowiedzi i rady
---Na samym początku zapoznaj się z REGULAMINEM. Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Nie pisz w kilku miejscach tego samego. Jeden post skasowałam ---toasia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|