Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kiki

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 12, 2006 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej! mam pytanie, kochalam sie z chlopakiem tylko 2 razy, w zeszlym miesiacu, 1 raz byl jeszcze gdy konczyl mi sie okres a 2 raz jeden dzien po okresie, zabezpieczalismy sie prezerwatywa, nie pekla, wszystko bylo good, okres spoznia mi sie 3 dni, czy mozliwe jest ze moglam zajsc w ciaze, czy raczej jesli do stosunku doszlo w czasie i zaraz po okresie jest to prawie niemozliwe, okres najwiecej spoznial mi sie 14 dni, ale tak chce wiedziec dla spokoju. dziekuje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Maj 12, 2006 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radził bym sie zastanowić nad tym czy aby nie zawcześnie zaczeliście.

Piszesz że kochaliście sie w dni niepłodne oraz zabezpieczenie jakim była prezerwatywa zadziałało bez zarzutu.

Więc skąd pytanie o ciąże?

Czy nie lepiej dojżeć do tego wszystkiego i cieszyć sie przyjemnością niż zaczynać za wcześnie i mieć dziwne i nie uzasadnione obawy?

Pomyśl nad tym, w sypialni nie powinno być szpanu czy też robienia czegoś na pokaz. Jasne na rzewnatrz można zobaczyć i usłyszeć zę seks to niemalże obowiązek, nie dajmy sie jednak zwariować. Każdy powinien czerpać z tego przyjemność, jedne jest wstanie to zrobiż szybciej drógi puźniej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kon
Gość

PostWysłany: Pon Maj 15, 2006 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko kilka razy w tym miesiacy weszlem w moja prtnerke ,nie spuscilem sie do srodka a ni sperma nie dostakla sie tam gdzie nei trzeba ,do wytrysku bylo daleko,poprostu weszlem a gdy czulem ze moge zaraz dojscie oczywisciesie wycofalem ,podkreslam ze wytrysk nastappil kilkanascie minut pozniej ,poprostu skonczylismy w inny sposob .mam pytanie jest jakies prawdopodobienstwo ? ze moze byc w cizy ?

aha i jeszcze ejdno pytanie czy jak sie uprawia sex to pozniej dziewczyna jakos inaczej chodzi ? czy cos takiego ? chodzi mui o to jak sie porusza normalnie czy jakos inaczej ??
Powrót do góry
benefactor
Gość

PostWysłany: Wto Maj 16, 2006 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

4 maja doszlo do stosunku bez zabezpieczenia, ale do wytrysku doszlo poza pochwa. 14 maja dziewczyna poczula nudnosci, pojawily sie tez jakies bole w okolicach macicy, natomiast zadnych innych objawow nie ma, zadnych obrzekow piersi, zadnych 'linii' na brzuchu. poza tym 10 maja zaczela krwawic i to w granicach zwyklego jej cyklu wiec to chyba normalna miesiaczka. czy ona moze byc w ciazy? w koncu bole w okolicach macicy mozna chyba laczyc z normalna miesiaczka, poza tym miala ostatnio sporo stresu.
Powrót do góry
ana84
Gość

PostWysłany: Sro Maj 17, 2006 6:21 pm    Temat postu: Do Pawła Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Seks był przemyślaną decyzją, moją i partnera. Chcielibyśmy mieć dziecko ale jeszcze nie teraz. Nie kocham się z moim mężczyzną z poczucia obowiązku, ale dlatego że seks z nim sprawia mi min.dużo przyjemności. Dni płodne zawsze mogą się przesunąć, a ja nie mogę brać tabletek antykoncepcyjnych ponieważ zabronił mi tego endokrynolog.
Powrót do góry
ana84
Gość

PostWysłany: Sro Maj 17, 2006 6:23 pm    Temat postu: Ps. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ps. nie wiem czy seks z ukochaną osobą to szpan oraz czy zaczynanie życia seksualnego w wieku 22 lat jest wczesną decyzją
Powrót do góry
mysia
Gość

PostWysłany: Sro Maj 17, 2006 6:39 pm    Temat postu: o jejku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie wy jestescie glupie dziewczyny z tym `wychodzeniem wcześniej`. Nie wiecie ze przed wytryskiem u mezczyzny pojawia sie kropelka nasienia i to ona moze przyczynic sie do zapodnienia????jak mozna nie wiedziec takich rzeczy, ludzie...............
Powrót do góry
Lala
Gość

PostWysłany: Pią Maj 19, 2006 3:30 pm    Temat postu: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam plamkę skórną ciemnejszą biegnącą od pepka w dół. czekam na okres,bo sie spóźnia 2 dni, ale to miałby być już mój okres czwarty z kolei po przygodzie z chlopakiem, to bylo tak,ze nie uprawialismy seksu,tylko on dotykał mnie w miejscu intymnym uprzednio doknąłwszy swoich bokserek. dwa dni potem mialam okres (luty) i potem też (marzec) i w kwietniu też miałam, tylko no teraz czekam na czwarty, bo gdzies wyczytalam,ze moze tak byc,ze kilka razy okres jest pomimo ciąży. wydaje mi sie,ze nie tyję, mam się raczej dobrze, tylo niech mnie ktos uspokoi że wszystko gra. Bo jeszcze nie chce zakladac rodziny. I ja mam jszcze pytanie, jak to jest z tą obfitością okresu - czy obfitość jest zależna od stresu? Bo wiem,ze stres moze wpływać na to, kiedy miesiączka się pojawia. Proszę o pomoc.

Dodano: Pią Maj 19, 2006 2:33 pm

Ps te bokserki były mokre, bo chłopak miał wytrysk i chwilę mnie pieścił tą ręką, którą dotyknął bokserek. Help.
Powrót do góry
m.u.
Gość

PostWysłany: Pią Maj 19, 2006 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle ze nie powinnas sie martwic choc rozumiem Cie,ale mysle ze sa to obawy bezpodstawne bo przeciez nie doszlo do stosunku,ja mam podobny problem tylko ze ja wspolzylam moze ze dwa razy bez zabezpieczenia ale to byly raczej dni nie plodne i po tym normalnie dostawalam okres w marcu i kwietniu ten ostani spoznil mi sie o tydzien ale byl normalny trwal tyle co zawsze.Teraz zauwazylam ze jestem senna, czesciej chodze do ubikacji i czuje jak mi sie cos w brzuchu rusza Wiem moze to sie wyda glupie ale sie boje ze jestem w ciazy. Plis powiedzcie co o tym myslicie? Moj chlopak mnie zapewnia ze nie mam sie czym martwic i zebym sobie nie wmawiała zadnych filmów bo nie bylo wytrysku i trwalo to krotko ale ja juz mam schizy jak chodze z duzym brzuchem Sad pomocy
Powrót do góry
thx
Gość

PostWysłany: Czw Maj 25, 2006 12:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Wspolzylem z dziewczyna 18 kwietnia ... po tym normalnie dostala miesiaczki, spoznionej kilka dni ale byla. Uzywalismy gumki i patentexu ... a teraz okres sie spoznia i to znowu kilka dni ;\ Czy nie ma powodow do obaw? Z gory dzieki za odp.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 10 z 60