Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 8:42 am Temat postu: |
|
|
Po pierwsze spokój, głęboki wdech i wydech.
Podejdzmy do tego racjonalnie, tak aby emocje nie brały góry.
1) Jakie miałaś w tedy dni (płodne/nie płodne)?
2) W którym momencie wyciagnoł go z ciebie (krótko przed wytryskiem, dosłownie moment/dłogo przed jego wytryskiem)?
Drógą kwestią jest sam fakt takiego stosunku. Gdy mówisz NIE, to nie ma żadnego błagania skomlenia, zapewniania, obiecywania z jego strony (to też działa w drógą strone, pamiętaj meżczyzna też ma takie samo powiedzieć nie - co owszem zdarza sie żadko lecz wiem ze gdy to sie zdarzy to urasta to do rangi dramatu dla niektórych kobiet ).
Nie można zgadzać sie na coś co nie pasuje dlatego że robi sie ci go szkoda ze nie zazna przyjemności.
PRZYJEMNOŚĆ JEST TYLKO W TEDY GDY ROBI SIE TYLKO I WYLĄCZNIE TO CO SIE CHCE.
No są faceciki którzy działają właśnie na zasadzie skomlenia o seks, albo bagatelizowania i na siłe wmawiania "ale bede uważał".
No on łaski nie robi że będzie uważał, to powinien zawsze i wszędzie więc to powinno być jako (pisząc kolokwialnie) standart.
Porozmawiaj z nim i to poważnie, nie dopuszczaj do takich sytuacji więcej.
A jeżeli po rozmowie on nie będzie w stanie tego pojąć no to nie był wart KOBIETY |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Betka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanko: czy jeżeli uprawialismy z moim chłopakiem peeting i oboje bylismy całkowicie ubrani(on dotykał moich miejsc intymnych a ja jego)i ja doprowadzilam go do lekkiego wytrysku!!Potem ta sperma wyschła i nie było jej widac!!A on tylko podciągnął spodnie i po jakichś 10 min zaczął mnie znowu pieścić!!Czy mogło dojść do zapłodnienia??.....Aha mój okres ostatnie 2razy trwał co 21 dni a teraz spoznia mi sie juz 3 dni!!Czy moge być w ciąży??A moja wydzielina z pochwy jest gesta i biała!!Błagam pomuszcie mi,jestem pierwszy raz na tym forum!!!Prosze odpowiedcie bo strasznie sie stresuje!!
----edited by Yalissea
Proszę nie tworzyć dwóch takich samych tematów. W ten sposób forum się zaśmieca.Napisałaś tę samą wiadomość, co w tematach które usunęłam, wystarczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Plemniki nie dożyłyby 10 minut Na powietrzu giną niemal odrazu.
Ta gęsta i biała wydzielina oznacza dni niepłodne, więc pewnie za kilka dni dostaniesz miesiączkę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 5:16 pm Temat postu: |
|
|
No to dlaczego jeżeli miesiączke mialam przez jakieś 2 miesiące co 21 dni a teraz mi sie spóznia juz 3 dni??w sumie kiedys miałam co 30 dni ale czy jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo że jestem w ciązy??Odpiszcie błagam!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alusss 13
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 8:01 pm Temat postu: |
|
|
W czoraj odbyłem stosunek z moja dziewczyna, zabezpieczylismy sie prezerwatywa,i zdążyłem wyciągnąć członka przed wytryskiem.Oraz za tydzien ona ma miec okres. Czy mimo tego moja dziewczyna może zajść w ciążę???Bardzo sie boimy bo nie jestesmy jescze gotowi na dziecko.POMOCY??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Ja mialam identyczna sytuacje i mnie zjechali ze jeszcze nie doroslam do seksu w sumie to juz czekam na ten okres i czekam... i sie doczekac nie moge...
Mysle ze tak jak u mnie w tej sytuacji jest bardzo bardzo male prawdopodobienstwo zajscia w ciaze. Do tego tydzien przed okresem to sa juz chyba dni nieplodne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 10:41 pm Temat postu: |
|
|
Betka, zmiany w cyklu miesiączkowym mogą być z różnych przyczyn.
Ile masz lat i od jakiego czasu miesiączkujesz?
Alusss 13, nie jest możliwe, by Twoja dziewczyna była w ciąży. Niemożliwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 12:14 am Temat postu: |
|
|
Ok to skieruje powyzsza odpowiedz tez do siebie. Ale dalej ten strach pozostaje Jeju wezcie to przyspieszcie!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
qwerty87
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 11:01 am Temat postu: |
|
|
fasolka napisał: | Ok to skieruje powyzsza odpowiedz tez do siebie. Ale dalej ten strach pozostaje Jeju wezcie to przyspieszcie!!!! |
nic sie nie bojcie... w ciezy nie jestes... okres dostaniesz... przeciez jak byla prezerwatywa i do tego jeszcze cala a wytrysk partnera poza Toba to nie ma sie czym stresowac i glowy zaprzatac... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Miesiączkuję od dwóch lat i mam 16 lat.I dalej nie mam okresu ale cały czas boli mnie podbrzusze tak jak przed okresem!!Tylko dlaczego on jeszcze nie przyszedł!!czy moge być w ciąży?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|