Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 4:33 pm Temat postu: |
|
|
Miesiączka opóźnia się zapewne z powodu nerwów. Postaraj się nie denerwować, uspokój się.
Miesiączkujesz dopiero dwa lata. To bardzo krótko, by twierdzić, że powinnaś mieć regularne krwawienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Hejo wszystkim!mam takie pytanko bo mnie strasznie dręczy i mam kilka nocy nie przespanych z tego powodu!a wiec pare dni temu z moim chlopakiem z ktorym juz jestem ponad pol roku..postanowilismy poznac blizej swoje ciała (na stojąco tak jak bysmy sie przytulali) i w tym momencie nastal moment chemi wsadzil mi swojego penia miedzy wargi sromowe, ale nie do pochwy podkreslam!Nie mial rowniez wytrysku a głowka penisa byla sucha, a wykonywalismy ruchy jedno znaczne;) i czy jest taka mozliwosc zebym zaszla w ciaze bo slyszalam ze niby jak chlopak sie pognieca to wydziela z penia sie jakis tam płyn z plemnikami! prosze o odp, z głory dziekuje! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Roxanka
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 6:50 pm Temat postu: |
|
|
to ja tą powyzsza wiadomosc napisalam, zapomnilam sie zalogowac skleroza:P czekam z niecieprliwoscia na odp! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 7:14 pm Temat postu: |
|
|
Owszem wydziela sie tzw preejakulat w ktorym znajduja sie niewielkie ilosci plemnikow. Jednakze w opisanej przez ciebi sytuacji raczej nie bylo mozliwosci zeby te plemniki dostaly sie dp pochwy wiec mozesz spac spokojnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Roxanka
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 8:38 pm Temat postu: |
|
|
ahhh wielkie dzieki bo juz myslam ze bede musiala brac jakies tabletki nasenne! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Ale bo ja zawsze miałam dziwnie cykle tylko nie zauważalam tego bo nie proadzilam kalendarzyka.A tak w maju miałam jeszcze co 31 dni a potem jak była rekrutacja w szkołach to z nerwow dostalam co 21 a potem tak przez 3 razy i teraz jak wrócilam znad morza to mi się spóżnia(a po drodze jak z tamtąd jechalam to wstąpiłam do mojego chłopaka).No i robilismy to w ten dzień kiedy miałam dostac okres,wieczorem i nie dostałam do dziś.Teraz mam bialy śluz,boli mnie brzuch i mam pryszcza na srodku czoła!!Czy moge być w ciąży??Odpisz błagam!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 11:17 pm Temat postu: |
|
|
Napewno nie z powodu pryszcza na środku czoła
Żartuję sobie.
Niektórym kobietom, przed miesiączką wyskakują pryszcze na twarzy. A później giną, jak gdyby nigdy nic.
Nie jesteś w ciąży - tak uważam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 8:08 am Temat postu: |
|
|
mam pytane czy podczas robienia chlopakowi "loda" gdy polklam jego plemniki czy moglo dojsc do zaplodnienia ? czy moge byc w ciazy ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pauli86
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 10:54 am Temat postu: |
|
|