Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie co a teraz mam taki czerwono biały sluz i bolą mnie piersi!!Natomiast cały czas boje sie że moge być w ciąży!!!!!!!!
Powrót do góry
qwerty87

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
Wiecie co a teraz mam taki czerwono biały sluz i bolą mnie piersi!!Natomiast cały czas boje sie że moge być w ciąży!!!!!!!!

no wlasnie, zbliza sie okres... Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gościu, prponuję powrót do klasy czwartej lub wizytę w bibliotce, by wypożyczyć książki do biologii. Tam jest opisany proces zapłodnienia.
Powrót do góry
koles

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie ,uprawialem sex z dziewczyna wndi nieplodne ,na kalendarzyku bylo ze sa nie plodne ona sama mowila ze tez juz nie ma plodnych dni ,sluzu tez maila malo prawie nic juz bylo sucho ,nie dslzo do wytyskuw niej tylko za kazdym razem jak cos robilismy wytrysk byl po jakims czasie gdzies po 30 minutach i na zewnatrz , miala juz bol piersi jak jak pzred miesiaczka wiec to byly dni nieplodne ?
Powrót do góry
koles

PostWysłany: Wto Wrz 05, 2006 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie ,uprawialem sex z dziewczyna wndi nieplodne ,na kalendarzyku bylo ze sa nie plodne ona sama mowila ze tez juz nie ma plodnych dni ,sluzu tez maila malo prawie nic juz bylo sucho ,nie dslzo do wytyskuw niej tylko za kazdym razem jak cos robilismy wytrysk byl po jakims czasie gdzies po 30 minutach i na zewnatrz , miala juz bol piersi jak jak pzred miesiaczka wiec to byly dni nieplodne ?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 05, 2006 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Huraaa!!! !mam okres ...nareszcie Wink
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Wrz 05, 2006 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja dalej sie nie moge go doczekac SadSadSad
Powrót do góry
Karolina86

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Wrz 05, 2006 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze się nie sugerować dniami płodnymi i niepłodnymi, ponieważ są one najbardziej mylne, oraz niepewne, dużo par polegając na tej metodzie poprostu "wpada".
Jeśli chodzi o Waszą sytuację, jest ok.. ważne, że wytrysk nastąpił na zewnątrz.
Nie ma się czym przejmować.
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Wrz 06, 2006 1:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo to wlasnie o to chodzi w metodach naturalnych. Trzeba obserwowac sluz mierzyc temperature a sam kalendarzyk moze byc co najwyzej jakas wskazowka.
Mimo to cudow nie ma i jesli ktos ma regularny cykl to nawet na podstawie samego kalendarzyka moze mniej wiecej okreslic sobie dni nieplodne.
To jest metoda jak kazda inna. Wymaga po prostu troche wiekszej odpowiedzialnosci od obojga partnerow i troche wiecej znajomosci swojego ciala u kobiety. Niestety z jednym i z drugim jest teraz wsrod mlodych ludzi cieniutko. Mimo to sa tacy ktorzy sie na metody naturalne decyduja i stosuja je z powodzeniem.
Wpadaja ci ktorzy nieprawidlowo metode stosuja. i dotyczy to kazdej. Pigulek i prezerwatyw tez.
Powrót do góry
stara rura
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja zrobiłam TO w środek cyklu (13-14dzień)pierwszy raz w gumce,a drugi bez Sad wszystko poszło na zewnątrz,a wcześniej on był czysty,suchy i może nawet po sikaniu.ale niepewnośc mnie zrzera!! już 4 dnia PO robiłam test! wyszedł brak ciąży,ale to za wcześnie, więc 6 dnia znów zrobiłam bo okres za tydzień dopiero! też wyszedł negatywny, ale chyba powinnam jeszcze jeden zrobić...niby to był bardzo czuły test,ale umieram ze strachu jak czytam niektóre opowieści na forach.wiem ,ze potrzeba jest sporo nasienia do zapłodnienia,a tam nie było tego, ale prawdopodobieństwo jest.kiedy moge zrobić 3 test??quick vue. może być 8 dnia po owu???nie wytrzymam.acha, i nie mam zadnych objawów- moje piersi są jakie były
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 21 z 60