Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zdesperowana

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 4:33 pm    Temat postu: pomóżcie boje się Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok dwóch tygodni temu kochałam sie z chłopakiem na chwilke wszedł we mnie bez zabezpieczenia, ale potem juz założył prezerwatywe(również nie szczytował we mnie). okres powinnam dostać 6 09 ale jak do tej pory go nie mam ( okres mam co 28 29 a nawt czasem 30 dni) Czy moge być w ciąży? pomózcie prosze bo sie strasznie sie denerwuje!

-----------------edit by drapaka-----------
Temat przeniesiony z działu "metody naturalne"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
dagus
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tydzien temu, w 18 i 20 dniu cyklu kochalam sie z chlopakiem, uzylismy prezerwatyw ze srodkiem plemnikobojczym, zadna nie pekla. spoznia mi sie okres juz pare dni,zwykle mam regularny, bola mnie piersi juz pare dni... pojawia sie pytanie,a w mojej glowie niezly strach, czy moge byc w ciazy? Racjonalnie tlumacze sobie, ze nie, ale...

z gory dziekuje za odpowiedz.Wink
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie jest to mozliwe zebys byla w ciazy. Piersi bardzo czesto bola przed okresem. Przynajmniej mnie Wink
Powrót do góry
dagus
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki wielkie, troche mnie to uspokoilo...

tez bola, ale dzien-dwa przed, a nie 5...

pozdrawiam, rowniez z krakowa Wink
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Wrz 09, 2006 9:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie zaczynaja bolec 2 tygodnie przed Wink Od samej owulacji. Moze po prostu wczesniej nie zwrocilas uwagi bo przez pierwsze dni ten bol jest delikatny.
Powrót do góry
dagus
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 09, 2006 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pozostaje mi tylko czekac na spozniajacy sie okres...
Powrót do góry
wojtek86
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 09, 2006 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej
sluchajcie moja dziewczyna miala wczoraj dostac okres a nie dostala. zawsze miala regularne co 27/28 dni. pare razy jej sie zdazylo 31 czy 32 dni. martwie sie troche gdyz w ciagu ostatniego tygodnia uprawialismy petting, tzn wkladalem jej palca do pochwy. przez ten czas nie mialem ani jednego wytrysku tylko wydobywal sie z mojego penisa bezbarwny plyn ale i tak do orgazmu ktorego i tak nie bylo bylo daleko. na pewno nie było tak ze dotknalem swojego wilgotnego penisa i od razu zaraz wlozylem do pochwy dziewczyna. ona wprawdzie dotykala najpierw penisa a pozniej czasami dotykala mojej dloni jak jej robilem dobrze ale nie bylo tak ze dotknela wilgotnego mojego penisa i od razu do swojej pochwy. nie wiem moze na opoznienie okresu wplywa zmiana klimatu i podroze bo ona najpierw byla miesiac w gorach a jak przyjechala do domu to od razu pojechalismy praktycznie nad morze i tam spedzilismy ten tydzien. powiedziala mi ze jak kiedys byla nad morzem to jej sie okres nawet o 2 tygodnie spoznil a potem przyszedl 1 tydzien wczesniej. ostatni okres dostala dokladnie o terminie. myslicie ze jest mozliwosc ze jest ona w ciazy bo bardzo sie denerwuje...:/
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 10, 2006 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wojtku, to jest niemożliwe.
Nie macie się czym martwić.
Zmiana klimatu wpływa na miesiączkę, więc od tego może jej się opóźniać, dodatkowo jeszcze przez nerwy.

Nie jest możliwe zajście w ciążę, w sposób taki jak opisałeś Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 11, 2006 9:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej,
Mam pytanie współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia jednak byl to stosunek ,,przerywany" pojawily sie zawroty glowy takie, ze mam wrazenie, ze zemdleje pozatym mdli mnie nie codziennie llecz od czasu do czasu okres spoznia mi sie juz kilka dni i zaobserwowalam, ze moje podbrzusze lekko sie powiekszylo temp utrzymuje sie na 37.4 st s7.5 Czy moge byc w ciazy?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 11, 2006 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapomnialam dodać, ze w terminie spodziewanej miesiaczki brzuch mnie strasznie bolal jakbym ja miala lecz nie wystapila a do dzis mam lekkie bole w okolicach podbrzusza..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 22 z 60