Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hakuna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:08 pm Temat postu: |
|
|
5 dni i nic nie zapowiada rychłego końca wyczekiwania...a tak pozatym to hmmm mislam wtedy w majteczkach wkłedke.. i moja hcora wyobraznia podpowiedzialami własnie ze a nuz plemniczki zatrzymaly sie w wilgotnej wkłedeczce?hmm
no tak brzmi absurdalnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:16 pm Temat postu: |
|
|
No bo to jest absurdalne To tak jakbym miała panikowac ze na wyjezdzie z chlopakiem codziennie spalam na pobrudzonym sperma wilgotnym przescieradle w samych majtkach... przeciez to mozna porownac do Twojej sytuacji ! nie ma obaw a plemniki to nie supermeni
Jak chcesz porozmawiac to sprobuj z kims bardziej doswiadczonym w tych sprawach ode mnie _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Foxy Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie...
czy jest możliwe że jestem w ciąży jeżeli kochałam sie z chłopakiem 19-ego dnia mojego cyklu(30 dniowy regularny) z prezerwatywą (nic sie z nią nie stało) ... 19 dzien był najprawdopodobniej niepłody ponieważ miałam "sucho" i bolały mnie piersi... a mam wątpliwości dlatego że od wczoraj czesto oddaje mocz... prosze o szybką odpowiedz bo zwariuje!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:37 pm Temat postu: |
|
|
A może poprostu przeziembiłaś sobie pęcherz, albo dużo pijesz płynów ostatnio? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Foxy napisał: | Mam pytanie...
czy jest możliwe że jestem w ciąży jeżeli kochałam sie z chłopakiem 19-ego dnia mojego cyklu(30 dniowy regularny) z prezerwatywą (nic sie z nią nie stało) ... 19 dzien był najprawdopodobniej niepłody ponieważ miałam "sucho" i bolały mnie piersi... a mam wątpliwości dlatego że od wczoraj czesto oddaje mocz... prosze o szybką odpowiedz bo zwariuje!! |
nie masz co panikowac:) czeste oddawanie moczu w ciazy jest wtedy kiedy macica ktora sie powieksza uciska na pecherz moczowy...a z tego co piszesz kochalas sie ze swoim chlopakiem niedawno wiec to niemozliwe zebys byla w ciazy:) jeszcze do tego byly nieplodne dni i prezerwatywa:) wiec nie ma co sie martwic...moze klopoty z pecherzem masz?? (tak jak napisala kolezanka wyzej) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Foxy Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 10:24 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za szybką odpowiedź!! kamień z serca... teraz tylko wyczekiwania na okres... trzymajcie kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Niuśka Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 11:04 am Temat postu: spóżniony okres |
|
|
Witam...mam problem i potrzebuje waszej rady...okres spóźnia mi sie 10 dzien..wspolzylam z chlopakiem w okres i prezerwatywa pekla...zrobilam sobie juz 2 testy ciazowe z krwi po terminie planowanej miesiaczki i wynik byl ujemny...narzie nie zapowiada sie zebym dostala okres a do tego mam jakies dziwne geste uplawy..czy to mozliwe ze jestem w ciazy pomomi ze testy wykazaly inaczej? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 11:44 am Temat postu: |
|
|
Pierwsze słyszę żeby testy ciażowe robiło się z krwi, albo jestem niedoinformowana w tej sprawie, albo pomylilas nazwy laboratoryjny z bobo-testem ;-P
Gęste upławy mogą wskazywać nadchodzącą miesiączkę _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga29 Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 3:57 pm Temat postu: |
|
|
Cześć mam pytanie - jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże przy 27 dniowych cyklach, gdy kochałam się 14 dc.? Mierzę temperaturę i jej skok nastąpił w 18 dc. Czy to świadczy o tym, że owulacja była 17 dc ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hakuna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 4:03 pm Temat postu: |
|
|
Foxy podziwiam twoje opanowanie i pogode
tymczasem ja nadal czekam... i znalazłam coś refleksyjno-ironiczno-przesmiewczego co tyczy sie wiekszości z nas......chyba
"Miłość" Andrzej Bursa
Tylko rób tak żeby nie było dziecka
tylko rób tak żeby nie było dziecka
To nie istniejące niemowlę
jest oczkiem w głowie naszej miłości
kupujemy mu wyprawki w aptekach
i w sklepikach z tytoniem
tudzież pocztówkami z perspektywą na góry i jeziora
w ogóle dbamy o niego bardziej niż jakby istniało
ale mimo to
...aaa
płacze nam ciągle i histeryzuje