Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hakuna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

5 dni i nic nie zapowiada rychłego końca wyczekiwania...a tak pozatym to hmmm mislam wtedy w majteczkach wkłedke.. i moja hcora wyobraznia podpowiedzialami własnie ze a nuz plemniczki zatrzymaly sie w wilgotnej wkłedeczce?hmm
no tak brzmi absurdalnie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No bo to jest absurdalne Smile To tak jakbym miała panikowac ze na wyjezdzie z chlopakiem codziennie spalam na pobrudzonym sperma wilgotnym przescieradle w samych majtkach... przeciez to mozna porownac do Twojej sytuacji ! nie ma obaw a plemniki to nie supermeni Wink

Jak chcesz porozmawiac to sprobuj z kims bardziej doswiadczonym w tych sprawach ode mnie Smile
Foxy
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie...

czy jest możliwe że jestem w ciąży jeżeli kochałam sie z chłopakiem 19-ego dnia mojego cyklu(30 dniowy regularny) z prezerwatywą (nic sie z nią nie stało) ... 19 dzien był najprawdopodobniej niepłody ponieważ miałam "sucho" i bolały mnie piersi... a mam wątpliwości dlatego że od wczoraj czesto oddaje mocz... prosze o szybką odpowiedz bo zwariuje!!
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może poprostu przeziembiłaś sobie pęcherz, albo dużo pijesz płynów ostatnio?
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Foxy napisał:
Mam pytanie...

czy jest możliwe że jestem w ciąży jeżeli kochałam sie z chłopakiem 19-ego dnia mojego cyklu(30 dniowy regularny) z prezerwatywą (nic sie z nią nie stało) ... 19 dzien był najprawdopodobniej niepłody ponieważ miałam "sucho" i bolały mnie piersi... a mam wątpliwości dlatego że od wczoraj czesto oddaje mocz... prosze o szybką odpowiedz bo zwariuje!!

nie masz co panikowac:) czeste oddawanie moczu w ciazy jest wtedy kiedy macica ktora sie powieksza uciska na pecherz moczowy...a z tego co piszesz kochalas sie ze swoim chlopakiem niedawno wiec to niemozliwe zebys byla w ciazy:) jeszcze do tego byly nieplodne dni i prezerwatywa:) wiec nie ma co sie martwic...moze klopoty z pecherzem masz?? (tak jak napisala kolezanka wyzej) pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Foxy
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za szybką odpowiedź!! kamień z serca... teraz tylko wyczekiwania na okres... trzymajcie kciuki Smile
Powrót do góry
Niuśka
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 20, 2006 11:04 am    Temat postu: spóżniony okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...mam problem i potrzebuje waszej rady...okres spóźnia mi sie 10 dzien..wspolzylam z chlopakiem w okres i prezerwatywa pekla...zrobilam sobie juz 2 testy ciazowe z krwi po terminie planowanej miesiaczki i wynik byl ujemny...narzie nie zapowiada sie zebym dostala okres a do tego mam jakies dziwne geste uplawy..czy to mozliwe ze jestem w ciazy pomomi ze testy wykazaly inaczej?
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sro Wrz 20, 2006 11:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pierwsze słyszę żeby testy ciażowe robiło się z krwi, albo jestem niedoinformowana w tej sprawie, albo pomylilas nazwy laboratoryjny z bobo-testem ;-P

Gęste upławy mogą wskazywać nadchodzącą miesiączkę
Aga29
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 20, 2006 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć mam pytanie - jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże przy 27 dniowych cyklach, gdy kochałam się 14 dc.? Mierzę temperaturę i jej skok nastąpił w 18 dc. Czy to świadczy o tym, że owulacja była 17 dc ?
Powrót do góry
hakuna

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 20, 2006 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Foxy podziwiam twoje opanowanie i pogode Smile
tymczasem ja nadal czekam... i znalazłam coś refleksyjno-ironiczno-przesmiewczego co tyczy sie wiekszości z nas......chyba Wink

"Miłość" Andrzej Bursa

Tylko rób tak żeby nie było dziecka
tylko rób tak żeby nie było dziecka

To nie istniejące niemowlę
jest oczkiem w głowie naszej miłości
kupujemy mu wyprawki w aptekach
i w sklepikach z tytoniem
tudzież pocztówkami z perspektywą na góry i jeziora
w ogóle dbamy o niego bardziej niż jakby istniało
ale mimo to
...aaa
płacze nam ciągle i histeryzuje

wtedy trzeba mu opowiedzieć historyjkę
o precyzyjnych szczypcach
których dotknięcie nic nie boli
i nie zostawia śladu
wtedy się uspokaja
nie na długo
niestety
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 28 z 60