Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anetulka Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Czesc kochalam sie z chlopakiem do konca pierwszego dnia po okresie cukle mam mniej wiecej 28 dniowe a dzien stosunku byl w 7dc. oczywiscie kochalismy sie do konca prosze odpowiedzcie czy jest mozliwosc, ze jestem w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetulka Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 4:47 pm Temat postu: |
|
|
i jezeli jest to jaka? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Zależy ktory to był dzień. Zawsze lepiej uprawiać seks po owulacji, w dni niepłodne niżeli przed nią. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 5:40 pm Temat postu: |
|
|
anetulka napisał: | Czesc kochalam sie z chlopakiem do konca pierwszego dnia po okresie cukle mam mniej wiecej 28 dniowe a dzien stosunku byl w 7dc. oczywiscie kochalismy sie do konca prosze odpowiedzcie czy jest mozliwosc, ze jestem w ciazy? |
Prawdopodobienstwo raczej minimalne. Sa to jak przypuszczam u ciebie dni nieplodne. Dni plodne zaczynaja sie okolo 10 dnia cyklu jesli cykl jest regularny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga29 Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Cześć mam pytanie - jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże przy 27 dniowych cyklach, gdy kochałam się 14 dc.? Mierzę temperaturę i jej skok nastąpił w 18 dc. Czy to świadczy o tym, że owulacja była 17 dc ?
Nadal proszę o szybką odpowiedź, ale dodam jeszcze, że mam infekcję pochwy czy to może powodować, że plemniki nie przetrwają 3 dni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hakuna
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 9:15 am Temat postu: |
|
|
Mam okres po 7 dniach zycia na szpilkach:] dzieki wam dziewczyny za wszytsko, to forum bardzo mi pomogło, wielki buziak dla wszystkich :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 9:23 am Temat postu: |
|
|
Jaka radość płynie z tych zmartwionych niedawno ludzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 11:50 am Temat postu: |
|
|
Witam mam do was takie pytanko, po paru dniach jak moja dziewczyna miała okres kochalismy się bez zabezpieczenia ona mowi że miała wtedy dni płodne stosowaliśmy stosunek przerywany i oczywiście zdążyłem wyjść w pore jednak w chwili gdy miał przyjść okres nie było go ona sie strasznie martwiła co wiadomo jeszcze bardziej opużnia miesiączke w koćcu ja też zaczołem sie martwić zaczołem myśleć o tym kropelkowaniu i wogóle a to przecież były dni płodne co jakiś czas bolał ją brzuch i jajnik i piersi niby tak jak przed okresem ale tego ani widu ani słychu minął tydzień i nic powiedziałą mi ze ma w środku wszystko opuchniete i żeczywiście tak było kilka razy leciała jej taka brunatna krew z jakaś mazią ale tylko ok 2 dni potem nic mijał 2 tydzien i w końcu powiedziala ze zaczeła leciec jek krew ta miesiączkowa i jest pewna ze to jest okres jednak w 1 dniu niby tego okresu zrobiła test który był neutralny czyli ani pozytyw ani negatyw ona mówiła że to przez okres tak sie zrobiło i cieszyliśmy sie że jest wszystko ok jednak dzis już jest 3 dzień a ona mówi że ilość tej krwi jest bardzo mała tak jakby jej się dopiero zaczynał a to juz przecież 3 dzień i znowu zaczynamy sie martwic .... juz sam nie wiem o co chodzi pomóżcie prosze [/img] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nina22
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 4:01 pm Temat postu: ciaza |
|
|
czy ktos mi moze pomoc ? uprawialam seks bez zabezpieczenia a na drugi dzien dostalam okres. Czy moge być w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Jest możliwośc zajścia w ciążę.
Ale, ja radzę powtórzyć test ciążowy. Wtedy się wszystko okaże.
Aga 29 : owulacja raczej wystąpiła 17 dnia cyklu. Prawdopodobieństwo jest duże.
A to czy ile plemniki mogą przetrwać w zainfekowanej pochwie... szczerze powiem: nie wiem. A jaka to infekcja? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|