Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga XS Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 5:54 pm Temat postu: ciąża |
|
|
Prawie Ci gwarantuje,ze nie jestes w ciazy,poniewaz przed okresem dni sa nieplodne.Ja kiedys tez mialam taka sytuacje,tez sie obawialam,ale niepotrzebnie.Dla 100% pewnosci zrobilam test po okresie i uspokoiłam sie calkowicie.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 8:05 pm Temat postu: |
|
|
na 100% nie jestes o ile cykle masz regularne:) przed okresem to dni nie plodne sa:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem Twojej obawy.. nie ma ciąży jeżeli nie było możliwości zapłodnienia.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga29 Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 8:06 am Temat postu: |
|
|
lekarz stwierdził, że to grzybica pochwy. Więć teraz nie wiem czy istnieje możliwość zajścia w ciążę? czy raczej grzybica nie ma tu większego wpływu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania_ania Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 9:53 am Temat postu: |
|
|
Witam
we wtorek skonczyałm opakowanie Cilestu [pierwsze po 2 letneij przerwie]
w lipcu byałm poddana narakozie [słyszłam ze to moze rozlegulowac cykl]
w połowie cyklu kochlizsmys ie chłopakiem, do wytrysku doszło poza pochwą.
dzis sjest piatek nie dostałm okresu, mam powięksozne brodawki, od dłzuszego czasu częściej oddaje mocz. przyznam ze ejstem starsznie zestresowana.
czy mam sie obawiac ciazy?
przyznam ze po narakzie nie miesiaczkowałm regularnie.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kobietka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 9:58 am Temat postu: |
|
|
KOchane nie chce straszyc ale kres moze sie pojawic nawet do 4 miesiaca ciazy :/ wlasnie siewczoraj dowiedzialam bo sama bylam u ginekologa i na swoje wyniki musze czekac do przyszlego okresu :/ Dowiedzialam sie takze ze testy ciazowe moga wychodzic negatywniedo momentu az cos w brzuszku nie podrosnie . ja bede robic test w przyszlym miesiacu i zobaczymy. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yogi Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 10:33 am Temat postu: |
|
|
dzis sie dowiedziałem że moja dziewczyna ma obfity okres więc czy moge już się cieszycz bo martwi mnie jeszcze troszke ten test który nie wyszedł więc czy jezeli teraz by sie go powtórzyło to wyjdzie czy dopiero powtórzyc jak sie skączy miesiączka ... i jeszcze jedno pytanko duże jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w takich warunkach jak opisałem kilka wypowiedzi prędzej ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yogi Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 11:51 am Temat postu: |
|
|
właśnie przeczytałem że okres w czasie ciąży to raczej takie plamienia a moja dziewczyna miała takie chyba 3 razy po 2 3 dni ale jak pisałem dziś mowiła że jak sie obudziła to miała dużo krwi jak przy normalnym okresie i ma tak teraz caly czas jeszcze dodam ze od 3 dni miała właśnie takie plamienia do dziś rano więc czy jest to normalny okres i nie jest w ciąży ? i czy to wszystko może być spowodowane przez stres ? i czy można powtorzyc test teraz podczas niby tej miesiaczki czy trzeba czakać aż się skończy ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 12:39 pm Temat postu: |
|
|
czy jest w ciazy czy nie nigdy na 100% nie mozesz byc pewien...dlatego niech powtorzy test ale jak sie skonczy to krwawienie albo niech idzie do lekarza:)...rownie dobrze moze to byc spowodowane stresem lub czyms innym... trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yogi Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 12:23 am Temat postu: |
|
|
jedna to jest okres na 100 % powiedziałą mi że się rozkręciło że cho cho nie jest to juz plamienie jak prędzej tylko obfity okres myśle że wszystko jest ok bo przeciez gdyby była w ciąży to by raczej takiego krwawienia nie miała prawda ? jak się skończy to powtórzymy test i pojdzie do lekarza dla pewności
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|