Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 23, 2006 6:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczej by nie miesiączkowała, ale przypadki się zdarzają, rzadko.
Jeżeli powtórzysz test, wynik będzie zadawalający, to będzie wszystko w porządku. Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
andzia8899
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 24, 2006 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam się z moim facetem.. przed miesiączka.. powinnam miec za dzień może 2.. kochalismy sie w gumce.. moge byc w ciązy?
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Wrz 24, 2006 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak uzyliscie prezerwatywy to jakim cudem miala bys byc w ciazy?
Powrót do góry
angelika18
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 24, 2006 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy mozliwe zeby zajsc w ciaze gdy nie bylo wytrysku i penetracji, tylko takie dotykanie sie lechtaczki i penisa? Miesiaczki mialam juz po tym dwie (normalne 6 dniowe) , test wyszedl negatywny. Prosze Powiedzcie mi czy jest to mozliwe czy tylko moja wyobrazna zagalapowala za daleko ?
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Wrz 24, 2006 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, to tylko twoja wyobraźnia. Były miesiączki, test wyszedł negatywny, nie było penetracji ani wytrysku. Czy ty wiesz w ogóle skąd się biorą dzieci?? Nie ma możliwości zajść w ciążę w taki sposób jaki opisałaś.
Ona8888
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 25, 2006 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wiem, że to dziwne pytanie, ale prosilabym o odpowiedz. Uprawialam Petting ze swoim chłopakiem i mozliwe, że mial on sperme na dloni gdy mnie piescil, czy w ten sposob mozna zajsc w ciaze? byl to ostatni dzien okresu, a moje cykle trwaja ok 36-39 dni, okres mam zazwyczaj 4 dniowy. Martwie sie bo w 14 dniu cyklu zaczely mnie bolec piersi:|, teraz mam 28 dzien i bolą mnie raczej sutki. Przykmuje Luteine na wywolanie okresu od 4 dni.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 25, 2006 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nikt niestety nie cofnie czasu jak filmu na DVD i nie powie Ci czy byłą ta sperma czy też nie na jego palcach.
Na to to już wy musiecie mieć odpowiedz.

Nie ma co jednak budować nowej metody zapłodnienia.

Jeżeli nie było spermy (widocznej ilości) na palcach i nie zostały one wprowadzone do pochwy to zapłodnienie jest niemożliwe.

Piszesz żę przyjmujesz lek na wywołanie miesiączki, to on może powodować sie ból piersi, który jest zazwyczaj oznaką nadchodzącej miesiączki, a wzależności od kobiety, bolą do czasu pojawienia sie krwawienia a czasem przez cały czas.
Powrót do góry
kasia156
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 26, 2006 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dziewczyny mam pytanie jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze kiedy kochalam sie z chlopakiem on po wytrysku od razu wprowadzil czlonka do pochwy z obserwacji sluzu wynikalo ze byly to dni plodne strasznie sie denerwuje prosze o szybka odpowiedz
Powrót do góry
Monika_Zalamana
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 26, 2006 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam dosc watpliwosci i musze zk ims o tym porozmaiwac ,albo uslyszec odpowiedz, kochalam sie bez prezerwatywy ,ale stosunek trwal jakies 3min i nie wiem czy mozna to nazwac seXem gdyz robilismy to przy drzewie bez prezerwatyw....wiem na 100% ze moj partner nie spuscil sie...ale mam dziwne obawy...okresu nie mam juz wg mnie 14 dni, ale tak naprawde mam bardzo nieregularna miesaiczek potrafilam nie miec okresu nawet 3 miesiace...trenuje sport wyczynowo i zawsze lekarze tweirdzili ,ze to od przetrenowania...czy objawem ciazy moze byc bialy sluz ?? czy to wynik zbliznia sie do mentruacji czy jestem w ciazy...??Sad blagam pomozcie ... !!
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 26, 2006 6:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kasia156: Jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Musisz zrobić test.

Monika_Zalamana: Biały śluz może być objawem dni niepłodnych. Nie piszesz jakiej konsystencji...
Nikt tu na forum nie powie Ci czy jesteś w ciąży czy nie. Po prostu, tak jak powyżej, polecam zrobić test ciążowy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 31 z 60