Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zagubiona___ Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 6:29 pm Temat postu: |
|
|
czesc
Powiedzcie mi jak to jest z ta miesiaczka w ciazy, mi sie wydaje to nie mozliwe, jezeli mialam juz dwie normalne miesiaczki i test wyszedl negatywnie to czy jeszce moze zdarzyc sie jakis cud ze nagle sie okaze ze jestem w 2 miesiacu ? A w ogole to jak to jest ze sperma, ile jej trzeba aby doszlo do zaplodnienia, czytalam ze niewiele, ale co to znaczy nie wiele. ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 8:23 pm Temat postu: |
|
|
Pytanie z tej samej serii.
Razem z dziewczyną odbyliśmy stosunek, ale mam dziwne wrażenie, że z prezerwatywą było coś nie tak. Tego samego dnia jakieś 30 min 60 min, po miała krwotok (zakładam, że miesiączkę). Czy istnieje możliwość, zeby była w ciąży ? Jak to delikatnie sprawdzić ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Skoro napewno to była miesiączka to były to dni niepłodne.
Napisz coś wiecej...
Po sześciu dniach od Waszego stosunku możecie sprawdzić testem ciążowym. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
k. Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 8:26 pm Temat postu: Obawy |
|
|
Od 18 do 23 wrzesnia mialam okres, dzis [27], odbylam stosunek analny z chlopakiem. Wycofał się w trakcie końca, boje się ze troche spermy moglo się dostać do pochwy... chociaz wydaje mi się że było ok. Mam jednak obawy, czy nie doszło do czegos gorszego... Czy to dni płodne czy nie? Jak się to oblicza? Mam się bać, że mogło dojść do najgorszego? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 10:39 pm Temat postu: |
|
|
Zależy jakiej długości masz cykle. Dzień 9 cyklu może być już dniem płodnym. U Ciebie był to 18 września.
Więc: Dni płodne w mogą wystąpić od 9-18 dnia cyklu zazwyczaj. Lecz by dowiedzieć się dokładniej, niezbędna jest informacja o długości Twojego cyklu.
Ale ja uważam, że raczej nie doszło do zapłodnienia. To był stosunek analny, a nie pochwowy. Plemniki raczej nie miały szans się dostać do przedsionka pochwy. Chyba, że to trochę inaczej wyglądało niżeli opisujesz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 8:14 am Temat postu: |
|
|
ja mam inny problem.
mam 20 lat i pod koniec sierpnia kochaliśmy się z chłopakiem podczas miesiączki w 3 dniu cyklu... pod koniec lipca miesiączka spozniła mi się o tydzień. pozniej była troszke za wcześnie[24.08].
teraz mi się spoźnia,czy była możliwość zajścia w ciąże?
nie mam żadnych objawów żeby przyszła miesiączka, ani że jestem w ciąży,nie chce mi się wymiotować nie boli mnie brzuch ani piersi.nie mam zgagi mimo ze kochalismy sie miesiac temu...
prosze o odp. strasznie się martwie
czy jest mozliwe zebym nie miała wogóle jajeczkowania?
z góry dziękuje! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kati Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Cześć mam pytanko, bo sama już nie wiem czy to ciąża czy zbliżająca się miesiączka! dziś jest mój 29 dc. ostatnio cykle mam 27 dniowe. W 13 dniu cyklu było przytulanko a 16 najprawdopodobniej owulacja, która wyszła z mierzonej temperaturki. Od tygodnia bolą mnie piersi a dzis odczówam lekkie pobolewanie w bodbrzuszu, dodatkowych objawów żadnych nie mam oprócz tego, że temperatura jest nadal na wysokim poziomie 36,9 - 37. Stąd pytanie czy to może byc ciąża? Proszę o szybką odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona........ Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Cześć
Pomożcie bo nie wiem co o tym myśleć.
Ponad 2 tygodnie temu współzyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia. Oboje jesteśmy świadomi konsekwencji i za bardzo nas to nie przeraża. 3 dni po dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test, czyli 2 tygodnie po stosunku i wyszedł negatywnie. Okresu nie mam do tej pory, czyli spóźnia mi się już 8 dzień a zawsze miałam bardzo regularnie. Boli mnie brzuch i piersi co jakis czas tak jakbym miała juz ja dostać, ale po pewnym czasie to mija a okresu ani sladu. Dzisiaj na dodatek męczy mnie ślinotok. Nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć. Czy możliwe jest, żebym mimo negatywnego wyniku testu była jednak w ciąży??? Dodam , że nie jestem przerazona ta myślą więc opóźnienie z powodu stresu nie wchodzi raczej w gre. Może ktoś z was miał podobne doświadczenie???
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 11:48 am Temat postu: |
|
|
czy ktoś wreszcie odpowie na nasze posty? :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kobietka
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 1:22 pm Temat postu: |
|
|
witaj zagubiona nie martw sie aj tez czekam na okres. Jesi chodzi o wyniki testu to z tego co mi tydzien temu powiedziala pani ginekolog test moze wychodzic negatywnie do momentu az cos sie nie zacznie rozwijac w twoim brzuszku wiec z testami nigdy nie wiadomo. Przejdz sie do lekarza. Mi tez wyszedl negatywnie wiec czekam do 8 pazdziernika. Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|