Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasia85
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomóżcie!
mam 20 lat i pod koniec sierpnia kochaliśmy się z chłopakiem podczas miesiączki w 3 dniu cyklu... pod koniec lipca miesiączka spozniła mi się o tydzień. pozniej była troszke za wcześnie[24.08].

teraz mi się spoźnia,czy była możliwość zajścia w ciąże?

nie mam żadnych objawów żeby przyszła miesiączka, ani że jestem w ciąży,nie chce mi się wymiotować nie boli mnie brzuch ani piersi.nie mam zgagi mimo ze kochalismy sie miesiac temu...

prosze o odp. strasznie się martwie Sad

czy jest mozliwe zebym nie miała wogóle jajeczkowania? Sad

z góry dziękuje!
Powrót do góry
_s_h_e_

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy możliwe jest, że jestem w ciąży... Wiem pewnie to już obłęd,ale myśle, że coś jest nie tak... Współżyłam z chłopakiem w 25 dniu mojego cyklu, miesiączkę dostałam w 28 dniu... Czyli normalnie tak jak powinna być... Przez pierwsze 3 dni była bardzo obfita... Teraz jest już jej koniec, a ja... Mam podwyższoną temperaturę, normalnie bym się tym nie martwiła, ale wyczytałam, że jednym z objawów ciąży jest wyższa temp w dniach kiedy miała być miesiączka... Co to może być ?... Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie sie przeziebilas. Albo masz jakas infekcje w organizmie. Czemu bierzesz pod uwage tylko ciaze?
Powrót do góry
_s_h_e_

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 9:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh, bo ja zawsze myśle o najgorszym dla siebie rozwiązaniu... Sad
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluje podejscia do zycia Razz
Powrót do góry
lilka555
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 30, 2006 3:26 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam obawy Sad
ostatnia miesiaczka ktora mialam wydawala mi sie dziwna zabarwienie nie bylo czerwone a brazowe (wiem ze mozliwa jest miesiaczka do 4 miesiaca ciazyy)wczesniej razem z moim chlopakiem kochalismy sie pare razy bez zabezpieczenia (stosunek przerywany)jago sperna znalazla sie na moim brzuszku ale i rownierz na dloni ktora potem mnie piescil az dozosiagniecia orgazmu pochwowego nie wiem czy to sa objawy ciazy ale bola mnie plecy co najmiej jak bym je przesilila mam sucho w buzi i uczucie moze to glupie ale jak by mi ktos wbijal palca pare razy nie daleko zoladka (troche nizej) a najgorsze jest to ze moj brzuszek sie troszke powiekszyl i nie sadze zeby byl to przyrost wagi bo jem tyle ile zawsze moze z roznym apetytem ale mniej wiecej te same ilsci?? co WY o tym myslicie ?????? wizyte u ginekologa mam dopiero za 4 dni a boje sie i sama juz nie wiem co myslec czy to sa objawy ciazy?? pozdrawiam wszystkich i dziekuje za odpowiedzi czekam na nie.

----------by kobieta---------

Prosze nie umieszczac kilka razy tego samego posta. To zasmieca forum. Wystarczy raz.
Powrót do góry
lilka555
Gość

PostWysłany: Nie Paź 01, 2006 9:49 am    Temat postu: czy jestem w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do tych objawow powinnam jeszcze dolaczyc biala wydzieline , sennos zmiana nastrojow teraz jest ok a za godzine zaczne draznic wszystkich a przy tym sama siebie odp mi jak najszybciej za tym problemem idzie jeszcze pare innych np teraz jestem sama bo moj chlopak wogole sie tym nie przejmuje mowie ze poczekamy i sie okaze a na ta chwile zebym nie denerwowala sie i przy tym jego Sad
Powrót do góry
Karolina86

PostWysłany: Nie Paź 01, 2006 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kiedy teraz powinnaś spodziewać sie miesiączki?
Powrót do góry
lilka555
Gość

PostWysłany: Nie Paź 01, 2006 8:47 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mniej wiecej za ok 2tygodnie tak jak juz pisalam ostatnia miesiaczka nie byla normalna bardziej brazowa ! totez jest mozliwe ze moglo dojsc do zaplodnienia wczesniej:(dzis czuje sie nawet ok jedynie to bol glowy:( dziekuje ci bardzo ze odpisalas i nie zostawiasz mnie z tym samej bo ja juz wariuje Pozdrawiam okresl to jak Ty to widzisz
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 7:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża w Twoim przypadku jest możliwa. Jeżeli nie chcesz czekać do wizyty u ginekologa, zrób test, szczegółów dowiesz się u lekarza.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 33 z 60