Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lilka555
Gość

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 2:09 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tego sie tez obawiam tymbardziej ze jestem sama hmm nie calkiem mam was dziekuje i jesli mozecie to odp na muj post wazne sa rozne zdania i kazde dzieki czekam Smile
Powrót do góry
paulina_k

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 8:26 pm    Temat postu: czy to mozliwe? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem i prezerwatywa sie zsunela...bylam wtedy w 26 dniu cyklu a caly cykl trwa u mnie 32 dni...czy jest jakies prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?dodam takze ze mam dostac okres ok.4.10...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lerka

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 9:27 pm    Temat postu: Miesiączka a ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko czy mozliwe jest zebym byla w ciazy skoro sex uprawialam w dni plodne ale miesiaczka wystapila w miare regularnie i byla srednio obfita.slyszalam ze w czasie ciazy wystepuja tylko niewielkie krwawienia przypominajace miesiaczke wiec nie wiem.prosze o odpowiedz bo mam metlik w glowie:(
Powrót do góry
Sylwia_17
Gość

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!!!mam 17 lat i wydaje mi się że jestem w ciązy.Mam od tygodnia bóle w dole brzucha, nudności, bóle w krzyżu.2 dni temu dostałam okres, ale jest on bardzo słaby, można nawet powiedzieć że są to plamienia.Proszę niech ktoś udzieli mi jakiejś rady.Mogę byż w ciąży, czy nie?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej:)
moim zdaniem nie masz sie co martwic... byly to dni nieplodne ... ja tez mam takie dlugie cykle i zawsze od 24 dnia kocham sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia:) ( ale nie polecam takiej metody jak nie masz regularnych cyklow i nie znasz dobrze a nwet bardzo dobrze swojego organizmu ) Smile pozdrawiam
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 7:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paulina_K: Uważam, że nie jesteś w ciąży. Pozatym wtedy miałaś dni niepłodne.

Sylwia_17: Opisz sytuację, przy której mogłaś zajść w ciążę. Nic przecież o tym nie napisałaś. A objawy o których wspomniałaś, wcale nie muszą wskazywać na ciążę.

Lerka: Jest możliwe byś była w ciąży, mimo że miesiączka wystąpiła, potrafi się ona utrzymać do 4 miesiąca ciąży. Zrób test, będzie po wszystkim.
Powrót do góry
GISA

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 7:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paulina_K wydaje mi sie zę nie jesteś w ciąży,były to twoje dni niepłodne,czekaj cierpliwie na okres i się nie bój.
Powrót do góry
Sylwia_17
Gość

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam się z moim chłopakiem gdzieś w środku cyklu.Nie wiem dokładnie który to był dzień, ale napewno to były dni płodne.Nie używamy żadnych srodków anty,ale stosujemy stosunek przerywany.Więc nie doszło do wytrysku.
Powrót do góry
GISA

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 1:40 pm    Temat postu: . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sylwia a wiesz o ty że stosunek przerywany to nie jest metoda antykomcencyjna ,która zabezpiecza przed ciążą,przed wytryskiem przed wytryskiem z penisa faceta wyłaniają sie tak zwane "kropelki rosy" w ktrórych też znajdują się plemniki.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 4:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sylwia_17 napisał:
Kochałam się z moim chłopakiem gdzieś w środku cyklu.Nie wiem dokładnie który to był dzień, ale napewno to były dni płodne.Nie używamy żadnych srodków anty,ale stosujemy stosunek przerywany.Więc nie doszło do wytrysku.

hmm..jezeli do wytrysku bylo daleko to nie masz sie co martwic...tuz przed wytryskiem jest tak zwane kropelkowanie ktore zawiera plemniki...a jezeli do wytrysku jest daleko to jedynie z penisa wydziela sie plyn z prostaty ktory teoretycznie nie powinien zawierac plemnikow:) ale nigdy nic nie wiadomo..natura lubi platac figle..pozdrawiam:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 34 z 60