Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lilka555 Gość
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 2:09 pm Temat postu: czy jestem w ciazy |
|
|
tego sie tez obawiam tymbardziej ze jestem sama hmm nie calkiem mam was dziekuje i jesli mozecie to odp na muj post wazne sa rozne zdania i kazde dzieki czekam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulina_k
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 8:26 pm Temat postu: czy to mozliwe? |
|
|
ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem i prezerwatywa sie zsunela...bylam wtedy w 26 dniu cyklu a caly cykl trwa u mnie 32 dni...czy jest jakies prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?dodam takze ze mam dostac okres ok.4.10... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lerka
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 9:27 pm Temat postu: Miesiączka a ciąża |
|
|
mam pytanko czy mozliwe jest zebym byla w ciazy skoro sex uprawialam w dni plodne ale miesiaczka wystapila w miare regularnie i byla srednio obfita.slyszalam ze w czasie ciazy wystepuja tylko niewielkie krwawienia przypominajace miesiaczke wiec nie wiem.prosze o odpowiedz bo mam metlik w glowie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sylwia_17 Gość
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 10:28 pm Temat postu: |
|
|
Witam!!!mam 17 lat i wydaje mi się że jestem w ciązy.Mam od tygodnia bóle w dole brzucha, nudności, bóle w krzyżu.2 dni temu dostałam okres, ale jest on bardzo słaby, można nawet powiedzieć że są to plamienia.Proszę niech ktoś udzieli mi jakiejś rady.Mogę byż w ciąży, czy nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 11:23 pm Temat postu: |
|
|
hej:)
moim zdaniem nie masz sie co martwic... byly to dni nieplodne ... ja tez mam takie dlugie cykle i zawsze od 24 dnia kocham sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia:) ( ale nie polecam takiej metody jak nie masz regularnych cyklow i nie znasz dobrze a nwet bardzo dobrze swojego organizmu ) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 7:21 am Temat postu: |
|
|
Paulina_K: Uważam, że nie jesteś w ciąży. Pozatym wtedy miałaś dni niepłodne.
Sylwia_17: Opisz sytuację, przy której mogłaś zajść w ciążę. Nic przecież o tym nie napisałaś. A objawy o których wspomniałaś, wcale nie muszą wskazywać na ciążę.
Lerka: Jest możliwe byś była w ciąży, mimo że miesiączka wystąpiła, potrafi się ona utrzymać do 4 miesiąca ciąży. Zrób test, będzie po wszystkim. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GISA
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 7:56 am Temat postu: |
|
|
Paulina_K wydaje mi sie zę nie jesteś w ciąży,były to twoje dni niepłodne,czekaj cierpliwie na okres i się nie bój. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sylwia_17 Gość
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 9:53 am Temat postu: |
|
|
Kochałam się z moim chłopakiem gdzieś w środku cyklu.Nie wiem dokładnie który to był dzień, ale napewno to były dni płodne.Nie używamy żadnych srodków anty,ale stosujemy stosunek przerywany.Więc nie doszło do wytrysku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GISA
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 1:40 pm Temat postu: . |
|
|
Sylwia a wiesz o ty że stosunek przerywany to nie jest metoda antykomcencyjna ,która zabezpiecza przed ciążą,przed wytryskiem przed wytryskiem z penisa faceta wyłaniają sie tak zwane "kropelki rosy" w ktrórych też znajdują się plemniki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 4:06 pm Temat postu: |
|
|
Sylwia_17 napisał: | Kochałam się z moim chłopakiem gdzieś w środku cyklu.Nie wiem dokładnie który to był dzień, ale napewno to były dni płodne.Nie używamy żadnych srodków anty,ale stosujemy stosunek przerywany.Więc nie doszło do wytrysku. |
hmm..jezeli do wytrysku bylo daleko to nie masz sie co martwic...tuz przed wytryskiem jest tak zwane kropelkowanie ktore zawiera plemniki...a jezeli do wytrysku jest daleko to jedynie z penisa wydziela sie plyn z prostaty ktory teoretycznie nie powinien zawierac plemnikow:) ale nigdy nic nie wiadomo..natura lubi platac figle..pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|