Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kalesony Gość
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 4:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam taki problem. Ponad miesiąc temu uprawialem seks jesli mozna to tak nazwac. tzn wsadziłem członka ledwo co do pochwy na pare sekund i mam pytanie czy mogło dojść do zapłodnienia ? Wytrysku nie było. Bardzo mnie to męczy i mam dużo stresu i zmartwienia ! Pomocy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilka555
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 5:13 pm Temat postu: |
|
|
nie niemoglo skoro nie doszlo do wytrysku ale roznie bywa pozostane przy wersji nie nie moglo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jo-anna Gość
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 8:14 pm Temat postu: |
|
|
mozecie mi powiedziec jaki sluz ma kobieta w ciazy i od ktorego tygodnia/miesiaca? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 5:43 pm Temat postu: 2dni po stosunku dostałam okresu czy możliwe żeJestemWCiąży? |
|
|
odbyłam stosunek z moim chlopakiem dwa dni poniej dostalam okresu . Czy to możliwe ze zaszlabym w ciąże? Przed okresem występuja dni nieplodne. Jaka mam gwarancję z enie jetsem w ciązy? dodam jeszcze że jest wlasnie kolejny miesiąca ja narazie nie mam miesiączki możliwe ze z tego stresu moze mi sie spóniac?
---- edit by Paweł:
Temat włączony do tematu specialnie do tego przeznaczonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jo-anna Gość
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:35 pm Temat postu: |
|
|
heeej hej moze mi ktoś odpisać?? prooosze.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:38 pm Temat postu: |
|
|
okres spóźnia sie przeważnie przez stres, ale także przez inne czynniki takie jak zmiana klimatu. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 9:14 pm Temat postu: |
|
|
jesli okres byl normalny to nie masz sie czym martwic.w czasie ciazy wystepuja tylko krawawienia lub plamienia ktora nie przypominaja miesiaczki.Brak miesiaczki lub pojawienie sie sa najlepszymi wyznacznikami zaplodnienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
girl-88 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Kochalam sie ze swoim chlopakiem dwa dni przed okresem(w sieprniu), z zabezpieczeniem. Teraz bola mnie piersi juz chyba od tygodnia jednak miesiaczki nie dostalam (dodam, ze u mnie nie wystepuja miesiaczki regularne, czasem bylo tak ze nie mialam przez 3 mce - leczylam sie na to, jednak ostatnio (przed stosunkiem) zaczely wystepowac mniej wiecej co miesiac). Mam tez takie dziwne uczucie pelnosci w brzuchu, a takze odczuwam zmeczenie wieksze (chociaz wczesniej jak chodzilam do szkoly tez je odczuwalam). Czy moge byc w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 6:32 pm Temat postu: |
|
|
czy możesz powiedziec jakiego typu zabezpieczenia używaliście ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
girl-88 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:54 pm Temat postu: |
|
|
prezerwatywy Durex.. Misiek mowil ze wszystko bylo z nia ok i ze wyjal o chwile przed koncem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|