Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kalesony
Gość

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam taki problem. Ponad miesiąc temu uprawialem seks jesli mozna to tak nazwac. tzn wsadziłem członka ledwo co do pochwy na pare sekund i mam pytanie czy mogło dojść do zapłodnienia ? Wytrysku nie było. Bardzo mnie to męczy i mam dużo stresu i zmartwienia ! Pomocy.
Powrót do góry
lilka555

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie niemoglo skoro nie doszlo do wytrysku ale roznie bywa pozostane przy wersji nie nie moglo
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
jo-anna
Gość

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozecie mi powiedziec jaki sluz ma kobieta w ciazy i od ktorego tygodnia/miesiaca?
Powrót do góry
lenka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 5:43 pm    Temat postu: 2dni po stosunku dostałam okresu czy możliwe żeJestemWCiąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odbyłam stosunek z moim chlopakiem dwa dni poniej dostalam okresu . Czy to możliwe ze zaszlabym w ciąże? Przed okresem występuja dni nieplodne. Jaka mam gwarancję z enie jetsem w ciązy? dodam jeszcze że jest wlasnie kolejny miesiąca ja narazie nie mam miesiączki możliwe ze z tego stresu moze mi sie spóniac?

---- edit by Paweł:
Temat włączony do tematu specialnie do tego przeznaczonego
Powrót do góry
jo-anna
Gość

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heeej hej moze mi ktoś odpisać?? prooosze.... Sad
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres spóźnia sie przeważnie przez stres, ale także przez inne czynniki takie jak zmiana klimatu.
Gość

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli okres byl normalny to nie masz sie czym martwic.w czasie ciazy wystepuja tylko krawawienia lub plamienia ktora nie przypominaja miesiaczki.Brak miesiaczki lub pojawienie sie sa najlepszymi wyznacznikami zaplodnienia.
Powrót do góry
girl-88
Gość

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 3:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalam sie ze swoim chlopakiem dwa dni przed okresem(w sieprniu), z zabezpieczeniem. Teraz bola mnie piersi juz chyba od tygodnia jednak miesiaczki nie dostalam (dodam, ze u mnie nie wystepuja miesiaczki regularne, czasem bylo tak ze nie mialam przez 3 mce - leczylam sie na to, jednak ostatnio (przed stosunkiem) zaczely wystepowac mniej wiecej co miesiac). Mam tez takie dziwne uczucie pelnosci w brzuchu, a takze odczuwam zmeczenie wieksze (chociaz wczesniej jak chodzilam do szkoly tez je odczuwalam). Czy moge byc w ciazy?
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 6:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy możesz powiedziec jakiego typu zabezpieczenia używaliście ??
Powrót do góry
girl-88
Gość

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prezerwatywy Durex.. Misiek mowil ze wszystko bylo z nia ok i ze wyjal o chwile przed koncem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 35 z 60