Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio 'kochałam' się z moim chłopakiem.. nie doszło do penetracji, ani przerwania błonki.. jednak wytrysk miał miejsce w okolicach pochwy.. (nie bezpośrenio na pochwe) spóźnia mi się okres już od kilku dni.. Sad choć miałam silne boleści brzucha.. czy możliwe że jestem w ciąży.. proszę o pomoc.. Sad
Powrót do góry
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwośc zawsze istnieje - jednak w takich przypadkacj jest naprawde znikoma Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 4:59 pm    Temat postu: okina Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uprawialismy petting, nie doszlo do wytrusku (mozliwy jedynie 'wyciek' przed wytryskiem), okres spoznia sie ponad tydzien, bolą mnie piersi. co robic?
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test lub wizyta u ginekologa

ale przedewszystkim nie denerwowac sie tak bo to moze byc przyczyna opóxnienia okresu

pozdrawiam Smile
Powrót do góry
gosienka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie..uprawiałam petting z moim chlopakiem, tzn on sobie walił a potem ja mu a on wkladal mi tam palec...czy jest mzoliwosc zebym byla w ciazy ejsli byly to dni nieplodne a nie bylo kropelkowania ani wytrysku? a jesli by bylo i by mi tam dotknal? odpiszcie prosze bo jak tak czytam te wpisy to sie abc zaczynam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak czytam Twoj post to az mi sie nie dobrze robi, a wystarczylo by tylko slowo "wali" zamienic na inne i bylo by lepiej. A wracajac do twojego problemu to nie ma szans na ciaze bo jak sama twierdzisz nie bylo ani wytrysku ani kropelkowania wiec pleminiki nie mogly wziasc sie z ksiezyca Very Happy
Powrót do góry
ale przypał??
Gość

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 11:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ludzie nie wiecie jak sie ciesze!!!
wszystko sie wyjasniło i nie bede tata!!!
miesiączka przyszła z opoznieniami!!!
dzieki za podtrzymywanie na duchu wszystkim...

--------edit by kobieta-------
Rozumiem ze sie cieszysz ale mimo to nie uzywaj wiecej niz trzy znaki interpunkcyjne obok siebie.
Powrót do góry
Sanderejszyn

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 1:02 pm    Temat postu: Seks w dni płodne bez zabezpieczenia. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od 30.09 do 6.10 miałam dni płodne. i własnie w ostatni dzień czyli 6.10 kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia,nie doszło do wytrysku ale czy możliwe jest to że mogło dojść do zapłodnienia??

Kiedys czytałam jakiś artykuł że podczas uprawiania seksu mężczyźnie oprócz spermy wydziela sie substancja która także może doprowadzić do zapłodnienia.Czy to możliwe że w ostatni dzień najbardziej płodny podczas stosunku mogło zajść do takiego czegoś.(19.09 miałam ostania miesiączke. a dni płodne wypadałyna 30.09.-6.10.)Proszę o szybką odpowiedź.

-------edit by drapaka---------
Temat połączony ze specjalnym tematem dot pytań o ciążę.
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przed wytryskiem z czlonka wydostaje sie przezroczysty plyn. Jest go niewiele ale moze zawierac plemniki. Tak wiec mimo ze prawdopodobienstwo nie jest duze to jednak istnieje mozliwosc ze zaszlas w ciaze. Niestety stosunek przerywany to marna metoda zapobiegania ciazy.
Powrót do góry
madziusia
Gość

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 11:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

--------by kobieta------
Post skasowany. Jest juz taki sam post w innym dziale.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 41 z 60