Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gosik77

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli koło 18 mialas dostac nastepny okres.. owulacja powinna byc koło 4 pazdziernika.. jezeli nie spozniła ci sie ona.. i nie uwazaliscie tego 2.10 to mozesz byc w ciązy.. wykonaj test...wynik powinnien byc juz wiarygodny po tym czasie..

zmieniono

sorki niedoczytałam.. kochaliscie sie w prezerwatywie.. wiec moze tylko z nerwow ci sie tak dzieje..(to opoznienie). Zrob test i sie upewnisz..a ginekologa i tak odwiedz moze zaproponuje ci jakas antykoncepcje.. lub wytłumaczy dni płodne.. bedziesz miała wiekszy komfort z seksu a nie lek przed ciązą.. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Natalia867

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak, ale jeśli do wytrysku doszło poza pochwą i w prezerwatywie to jaka jest możliwość, że zaszłam w ciążę? A przypominam że ani nie pękła, ani nie zsunęła się.
Powrót do góry
gosik77

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No raczej nie ma..
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sadze,ze nie ma mozliwosci,abys zaszla w ciaze.Cierpliwie czekaj na okres i sie nie stresuj,bo to jeszcze bardziej moze opoznic.
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 27, 2006 9:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie - wszystko będzie dobrze - tylko mniej stresu ( niepotrzebnego ) Smile
Powrót do góry
Natalia867

PostWysłany: Pią Paź 27, 2006 10:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj mam jakieś dziwne objawy, w ogóle nie chce mi się jeść i ogólnie źle się czuję. Przez połowę nocy bolał mnie brzuch, ale żołądek, a rano myślałam że śniadania nie przełknę. Coś mi się wydaje że chyba za bardzo się stresuję tym że mogę być w ciąży, a ja z reguły bardzo sie denerwuje. To tez może mieć duży wpływ na opóźnienie okresu prawda? Doszłam do wniosku, że jeśli jednak do niedzieli nie dostane okresu to kupie test. Z tego co tutaj wyczytałam to większość dziewczyn ma większy apetyt na jedzenie, a ja ostatnio mam o wiele mniejszy. Czuję się jak przed maturą Neutral
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pią Paź 27, 2006 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz obiawy typowe dla sporego stresu Smile
Powrót do góry
jansee

PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 5:45 pm    Temat postu: prosze napiszcie, bo bardzoi sie martwie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny chcialam sie Was zapytac i licze ze odpowiecie.
Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne i w trakcie jak i po z prezerwatywa wszystko bylo ok, bo sprawdzalismy. Tylko zastanawia mnie jedno: zanim sie kochalismy to On mial majtki i dotykal swoim czlonkiem w okolicach warg sromowych,ale tak ze nie trafial na wejscie do pochwy, nie mial wtedy wytrusku. Bardzo sie boje i teraz jeszcze zostal mi tydzien do okresu ,ktory mam nadzieje ,ze dostane. Prosze pomozcie, odpiszcie
Powrót do góry
Netka

PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno nie jesteś w ciąży.Spokojnie poczekaj do miesiączki.Pozdrawiam.
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plemnik to ne rambo - przez ubranie nie przejdzie Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 47 z 60