Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alandryn456
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 1:11 pm Temat postu: Czy to ciąża??? |
|
|
Cze mam pytanko.Moze któraś z was miała podobny problem, bo ja sama nie wiem co mam myślec o tym wszystkim.Mianowicie wczoraj na wieczór dostrzegłam malusieńką kroplę krwii, połozyłam sie spac, w nocy nic sie nie dzialo.Rano budząc sie takze nic nie było, jakiś czas po przebudzeniu dostałam okres lub tez plamienie łudząco przypominające okres.Nic w tym dziwnego by nie było gdyby okres był w terminie czyli 9 listopada br..Dodam jeszcze ,ze odczuwam ból w piersiach od jakiś 2 tyg.Kurcze boję sie zrobic test, nie chcę sie kolejny raz roczarować.A wy jak myslicie czy to moze być fasolka?Bardzo prosze o odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosik77
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 3:47 pm Temat postu: |
|
|
alandryn456wg mnie nie jestes w ciązy skoro masz plamienie.. poprostu albo masz plamienie miedzyokresowe.. (moze samoistne poronienie) albo wczesniej dostałas okres..
sylwiak odpowiedziałam ci juz w innym twoim poscie..
madzia1986 najlepiej zrobic test.. wrazliwosc sutek moze tez występowac przed zblizającym sie okresem.. mocz mozesz oddawac czesciej bo masz przeziebiony pęcherz.. boj pleców tez moze byc spowodowany chorobą układu moczowego lub nerek.. wiec najlepiej isc do lekarza.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Alandryn456-na Twoim miejscu zrobilabym test,bo ja na poczatku ciazy mialam plamienia,ktore okazaly sie zagrozeniem dla ciazy.
Madziana1986-trudno stwierdzic,czy jestes w ciazy,bo nic nie piszesz o okresie,czy go dostalas czy nie,a czeste oddawanie moczu moze byc spowodowane infekcja drog moczowych,tak ja napisala gosik77. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 4:15 pm Temat postu: |
|
|
XXXX-uwazam,ze powinnas zrobic test,bo z tego co piszesz wynika,ze w dniu stosunku mialas dni plodne,w ciazy piersi sa nabrzmiale,a brodawki sie powiekszaja,jednak ciemna linia pojawia sie w pozniejszym okresie ciazy,jak juz brzuszek sie powieksza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
flower781
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 4:29 pm Temat postu: |
|
|
hmm kochalam sie z moim chlopakiem jakis krotki czas bez zabezpieczenia potem z prezerawtywa.wytrysk nastapil juz po uzyciu prezerwatywy.czy moge byc w ciazy? jesli to byly moje dni plodne?? prosze o szybka odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Ryzyko zawsze istnieje,jednak w tym przypadku jest znikome.Sadze,ze nie powinnas sie martwic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joluncia19
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:17 pm Temat postu: |
|
|
czy w trakcie miesiaczki moge zajsc w ciaze? kochalam sie krotko w przeciagu 24h od dostania jej ale nie doszlon do wytrysku. Czy podczas tak intensywnego krwawienia moge byc w ciazy? ostatnie 3 miesiace moj cykl jest mniej wiecej regularny (27,28 dni) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:25 pm Temat postu: |
|
|
podczas okresu jest możliwość zajścia w ciąże - należy pamiętać ze plemniki żyją jeszcze jakiś czas w ciele kobiety - jeśli w międzyczasie dojdzie do jajeczkowania - jest mozliwośc zapłodnienia.
co do twojej sytuacji - ta możliwośc jest dla mnie nierealna - musiało by to nastąpić w końcówce okresu i dojśc do pełnego wytrysku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joluncia19
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Czy dobrze wiem ze przy takim cyklu bede miec dni nieplodne i plemniczki powinny zyc do 3 godzinek tylko i byc 'pochamowane' przez intensywne krwawienie?
Ostatnio zmieniony przez joluncia19 dnia Pią Lis 03, 2006 11:52 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:36 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli dostaną sie do jajowodu - mogą przeżyć - tam nie ma złuszczania