Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
alandryn456

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 1:11 pm    Temat postu: Czy to ciąża??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cze mam pytanko.Moze któraś z was miała podobny problem, bo ja sama nie wiem co mam myślec o tym wszystkim.Mianowicie wczoraj na wieczór dostrzegłam malusieńką kroplę krwii, połozyłam sie spac, w nocy nic sie nie dzialo.Rano budząc sie takze nic nie było, jakiś czas po przebudzeniu dostałam okres lub tez plamienie łudząco przypominające okres.Nic w tym dziwnego by nie było gdyby okres był w terminie czyli 9 listopada br..Dodam jeszcze ,ze odczuwam ból w piersiach od jakiś 2 tyg.Kurcze boję sie zrobic test, nie chcę sie kolejny raz roczarować.A wy jak myslicie czy to moze być fasolka?Bardzo prosze o odpowiedź
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
gosik77

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alandryn456wg mnie nie jestes w ciązy skoro masz plamienie.. Sad poprostu albo masz plamienie miedzyokresowe.. (moze samoistne poronienie) albo wczesniej dostałas okres..

sylwiak odpowiedziałam ci juz w innym twoim poscie..

madzia1986 najlepiej zrobic test.. wrazliwosc sutek moze tez występowac przed zblizającym sie okresem.. mocz mozesz oddawac czesciej bo masz przeziebiony pęcherz.. boj pleców tez moze byc spowodowany chorobą układu moczowego lub nerek.. wiec najlepiej isc do lekarza.. Smile
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alandryn456-na Twoim miejscu zrobilabym test,bo ja na poczatku ciazy mialam plamienia,ktore okazaly sie zagrozeniem dla ciazy.

Madziana1986-trudno stwierdzic,czy jestes w ciazy,bo nic nie piszesz o okresie,czy go dostalas czy nie,a czeste oddawanie moczu moze byc spowodowane infekcja drog moczowych,tak ja napisala gosik77.
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

XXXX-uwazam,ze powinnas zrobic test,bo z tego co piszesz wynika,ze w dniu stosunku mialas dni plodne,w ciazy piersi sa nabrzmiale,a brodawki sie powiekszaja,jednak ciemna linia pojawia sie w pozniejszym okresie ciazy,jak juz brzuszek sie powieksza.
Powrót do góry
flower781

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm kochalam sie z moim chlopakiem jakis krotki czas bez zabezpieczenia potem z prezerawtywa.wytrysk nastapil juz po uzyciu prezerwatywy.czy moge byc w ciazy? jesli to byly moje dni plodne?? prosze o szybka odp Sad
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 4:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ryzyko zawsze istnieje,jednak w tym przypadku jest znikome.Sadze,ze nie powinnas sie martwic.
Powrót do góry
joluncia19

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy w trakcie miesiaczki moge zajsc w ciaze? kochalam sie krotko w przeciagu 24h od dostania jej ale nie doszlon do wytrysku. Czy podczas tak intensywnego krwawienia moge byc w ciazy? ostatnie 3 miesiace moj cykl jest mniej wiecej regularny (27,28 dni)
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podczas okresu jest możliwość zajścia w ciąże - należy pamiętać ze plemniki żyją jeszcze jakiś czas w ciele kobiety - jeśli w międzyczasie dojdzie do jajeczkowania - jest mozliwośc zapłodnienia.

co do twojej sytuacji - ta możliwośc jest dla mnie nierealna - musiało by to nastąpić w końcówce okresu i dojśc do pełnego wytrysku Smile
Powrót do góry
joluncia19

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy dobrze wiem ze przy takim cyklu bede miec dni nieplodne i plemniczki powinny zyc do 3 godzinek tylko i byc 'pochamowane' przez intensywne krwawienie?

Ostatnio zmieniony przez joluncia19 dnia Pią Lis 03, 2006 11:52 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli dostaną sie do jajowodu - mogą przeżyć - tam nie ma złuszczania Smile

jednak jak mówie - musiało by to nastąpić w końcówce krwawienia Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 50 z 60