Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
joluncia19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:50 pm Temat postu: |
|
|
czyli moge byc spokojna? i nie musze myslec o postinorku? i co jeszcze inni sadza?
Ostatnio zmieniony przez joluncia19 dnia Pią Lis 03, 2006 9:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 9:11 pm Temat postu: |
|
|
uwazam ze mozesz spac spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Ja rowniez uwazam,ze w Twoim przypadku zajscie w ciaze jest nie mozliwe.Nie musisz sie niczego obawiac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emil185
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 12:15 am Temat postu: czy to moze byc ciaza??? |
|
|
witam.
mamy pytanie do was moze ktos pomoze, zaczne od poczatku, ja i moja dziewczyna wspolzyjemy juz od kilku lat najpierw robilismy to w prezerwatywie po jakims czasie moja dziewczyna zaczela brac tabletki antykoncepcyjne zawsze na czas i wedlug zalecen lekarza ginekologa ale jest problem tego typu ze spoznia jej sie okres juz 2 tygodnie robila test no i niby wyszlo ze to jednak nie ciaza, zaczela miec duzy apetyt ale z tego co mi wiadomo zadnych wiecej objawow nie ma, dodam jeszcze ze podczas stosunku zawsze uwazamy na to aby nasienie nie dostalo sie do pochwy tak na wszellki wypadek no ale moze cos poszlo nie tak.
Prosze o odpowiedz na me pytanie czy pomimo tego wszystkiego tj. tabletek, testu. to moze byc w ciazy???
moze glupie pytanie dla nie ktorych moze oczywiste lub nie ale wole sie upewnic w mniejszym lub wiekszym stopniu, za ewentualne wypowiedzi serdecznie dziekuje i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 12:23 am Temat postu: |
|
|
Jezeli przyjmowala regularnie tabletki,test wyszedl negatywnie to nie macie sie czym martwic.Czasem zdarza sie,ze krwawienie nie wystapi i nie oznacza to ciazy.Jezeli przy nastepnej przerwie w tabletkach krwawienie znow sie nie pojawi,wtedy najlepiej isc do lekarza w celu ustalenia przyczyny.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 12:48 am Temat postu: |
|
|
Nie no, moim zdaniem nie jest w ciąży. Tabletki to wystarczające zabezpieczenie, choć wpadki czasem się zdarzają, lecz bardzo rzadko. Pozatym robiliście test, wyszedł negatywny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 3:49 pm Temat postu: |
|
|
jak dla mnie możecie być spokojni - a zwiększony głód - w okresie dojrzewania takie wachania się zdarzają a czasem i po zakończeniu tego okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fejs
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 8:29 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie czy uprawiajac seks z dziewczyna pierwszy 27 lipca drugi 7 sierpnia( ona twierdzila ze ma w tych dniach dni nie plodne), przy zabezpieczeniu prezerwatywa, i sugerowanym braku wytrysku jest mozliwe żeby byla w ciąży?? miesiączki po stosunku jej się spózniały ale twierdzi że są normalne, pierwszą miala po 27 lipca. Chciałbym sie również dowiedzieć czy tzw pęknięcie prezerwatywy jest widoczne tzn ze jest ona rozerwana czy jest to male pekniecie nie widoczne dla ludzkiego oka? oraz czy dochodząc do penetracji facet nie czuje kiedy doszlo do wytrysku, i czy jest możliwe żeby nie było żadnych śladów spermy w prezerwatywie pomimo to że podczas penetracji facet poczuł ciepło czy to ciepło jes związane może z inna temperaturą narządów rodnych kobiety?? proszę o odpowiedź. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosik77
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 9:33 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli peknie prezerwatywa to jest to widoczne.. Jak facet dojdzie w prezerwatywie.. to tez jest widoczne bo jest w niej sperma.. lub jezeli pekła.. to resztki spermy.. po tak długim okresie czasu wystarczy zrobic test i bedzie wiadomo czy jest w ciązy.. no chyba że ci wmawiają że jestes ojcem.. to wtedy bym sie zastanowiła.. plemniki nie są MacGywerami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fejs
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 12:00 pm Temat postu: |
|
|
To nie wiem co ja juz mam myśleć, ponieważ prezerwatywa raczej mi nie pękła bo nie było tego widać a resztek spermy nie było ponieważ po stosunku doszło do masturbacji. Jak by doszlo do wytrusku podczas stosunku to juz raczej nie byl bym zdolny do masturbacji. Ale cały czas mam takie obawy że jednak cos jest nie tak ponieważ kiedy rozmawiam z dziewczyna to sie okazuje ze ma bole glowy, lubi wiecej zjesc od kiedys powiedziala mi ze nawet zdazyło sie ze prawie zemdlala. Nie wiem ale skoro nie doszo do wytrysku, byla prezerwatywa ona miala ponoć dni plode to raczej nie jest mozliwe zeby byla w ciazy. Przejmuje sie tym bardzo, naczytalem sie za duzo rzeczy a nie potrafie jej sklonić do zrobienia testu. A mam jeszcze jedno pytanie jeżeli dojdzie do penetracji czy to prawda że facet czuje cieplo organów kobiety, czy to może jest objaw wytrysku???
Bardzo dziekuję za odpowiedź pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|