Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lut 20, 2006 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podstawowy bląd który możę dać wynik nierzeczywisty to wykonanie testu za szybko. Na każdej ulotce która zawsze jest dołączona do każdego testu pisze kiedy najwcześnie można go wykonać.

Za mała ilośc moczu to kolejny błąd.

No i kazde użcie testu inaczej niż przewiduje to instrukcja obsługi (ktra jest na ulotce która jest dolączona do każdego testu Wink )
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
misia
Gość

PostWysłany: Pon Lut 20, 2006 11:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cóz a wiec wszytskie zasady zostały przestrzegane:) test wykonałam prawie 3 tygodnie po stosunku:) sadze ze moczu było wystarczająco duzo:) czyli wystarczało do odczytania wyniku:) wiec chyba jest ok:0 tylko ten popdły okres mi sie spóznia:/
Powrót do góry
Lisia
Gość

PostWysłany: Wto Lut 21, 2006 12:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Kochani, mam parę pytanek, moze zaczne od poczatki. Parę lat brałam tabletki ale musiałam przerwać ze względów zdrowotnych, od dwóch miesięcy zabezpieczamy sie prezerwatywą. Pierwszy okres przyszedł regularnie, a drugi miał być dzisiaj(niestety na rzie nic Sad ) jestem przyzwyczajona do wygody stosowania tabletek, do regularnych krwawień, a teraz strasznie sie boje mimo iz mam świadomość ze po zaprzestaniu brania tabletek okres moze być nieregularny. na razie nie robiłam testu, nawet dzisiaj poszłam do lekarza by sie uspokoić ale co URLOP(jak pech to pech) Liczę na jakieś duchowe wsparcie. Buziaczki Smile
Powrót do góry
anonim

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 21, 2006 1:12 am    Temat postu: strach.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio kochałam sie z chłopakiem uzywalismy prezerwatyw, ale do niczego nie doszlo... obawiam sie tylko tego ( czytałam w jednym z pism ze plemnik znjaduja sie tez na sluzie... czy to prawda??? ) ze własnie tym sposobem mogły dostac sie do mojej macicy....

prosze o szybka odp... równiez oczekuje na okres....
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lut 21, 2006 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

@ Lisia:

Wiesz, stres jest duży, ale da sie z nim uporać Wink Spacery, może kręgle, basen :> no i nie ma jak to polotkowanie z przyjacółkami o wszystkim czym sie da plotkowac (błagam tylko bądzćie humanitrane i nie kazce jakiemuś biednemu chłopakowi siedzieć na takim babskich plotach RazzRazz dajcie mu tez odetchnąć troche Razz)

@ anonim:
W jakim śluźie? kobiety nie produkują plemników a faceci nie wydzielają śluzu. Owszem faceci przy wytrysku (nie wydzielaja ale wydalają w tym momencie - jest różnica między tym Wink ) nasienie 9spermie inaczej) która skalda sie z plemników oraz ejakulantu (to jest to białe maziste co widać i czuć smak - jeżeli kiedys miałaś okazje spróbowac).

Ale plemniki niegdzie nie są oprucz spermy (kropelkowanie jest wyjątkiem ale to jest juz omówione na forum).

Napisz jaśniej w jakim piśmie i jaki śluz (czasem mam ochote napisać mejla do tych redakcji tych pisemek co za bzdety wypisują - czy kto kolwiek ma tam jaką kolwiek wiedze biologiczną czy medyczną z tych co odpisuje :> )
Powrót do góry
Lisa
Gość

PostWysłany: Sro Lut 22, 2006 3:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj cały dzień czekałam i nic Sad, popadam w paranoje, już widzę jak mi brzuch rośnie:). A tak poważnie to mam się czego obawiać?? Pozdrowionka
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lut 22, 2006 9:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytanie nie powinno brzemić czy masz sie czego obawiać tylko czy masz sie oprężyć Wink :>

a odpowiedz brzmi, TAK i to jak najlepiej tylko sie da Very Happy

Siecenie i myslenie w kólko o tym nie za duzo pomoże a sama widzisz jak efekt daje Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam podobne pytanie. Kochałam sie z facetem w 10 dniu cyklu, bez zadnych zabezpieczen, jednak nie doszedl we mnie ale na zewnatrz(jakies kilka minut po tym jak wyszedl ze mnie) Chodzi mi o to, czy moge byc w ciazy...? prosze odpiszcie... Jak duze jest prawdopodobienstwo(cykl regularny 28-29 dni)
Powrót do góry
gfdfgfdg
Gość

PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 11:11 pm    Temat postu: POMOCY Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam podobne pytanie. Kochałam sie z facetem w 10 dniu cyklu, bez zadnych zabezpieczen, jednak nie doszedl we mnie ale na zewnatrz(jakies kilka minut po tym jak wyszedl ze mnie) Chodzi mi o to, czy moge byc w ciazy...? prosze odpiszcie... Jak duze jest prawdopodobienstwo(cykl regularny 28-29 dni)
Powrót do góry
kate

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 11:22 pm    Temat postu: moje rozterki na temat ciazy... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Dreczy mnie pewna mysl. Zabawialismy sie troszke z moim chlopakiem i mial miejsce jesli dobrze nazywam stosunek przedsionkowy(bez zabezpieczenia) gdyz jestem dziewica. Do wytrysku nie doszlo i moj chlopak twierdzi ze nie byl bliski orgazmu Wiec teoretycznie nie powinnam sie martwic. Teoretycznie... Okresu sie spodziewam w niedziele ale czuje sie inaczej niz zwykle przed okresem. Kilka dni temu bolal mnie lewy jajnik teraz mam straszne humory przez co wyzywam sie na moim chlopaku ale on wszystko wytrzyma Wink Sluz zrobil mi sie taki mniej przejrzysty, metny. Czy to sa objawy okresu czy ciazy? Ja wiem ze wskazuje to na okres ale jakos sie boje bo wczesniej bolalo mnie wszystko bardziej niz teraz. Z drugiej strony moze to moja psychika. Boje sie ze moge byc w ciazy chocaiz wiem ze zajsc w ciaze nie jest tak latwo. Zreszta dziewica w ciazy to troszke zadki widok... pomozcie...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 6 z 60