Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 10, 2006 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze dziewictwo nie ma nic wspólnego z zapłodnieniem. A jaki jest procent to nie wiem chyba nikt nie robił takiego zesawienia Wink (a jeżeli ktoś by znalzł coś wiarygodnego to prosze o umieszczenie Wink )

Po drogie jeżeli byl to stosunek przerywany to wszystkim pewnie nasówa sie myśl pełnej penetracji. A w takim wypadku niezmiernie rzadko sie zdarza aby byłona była cała.

Przebicie blony nie zawsze musi być bolesne i nie musi temu towarzyszyć krew.

Pierwszy raz to ogromna gama nowych doznań, to że czujesz sie nieco inaczej po tym wszystkim jest normalne. A miesiączka mogła sie przesunąć wlasnie przez przyplyw tylu i jakże wielkich emocji Smile

No i w tym momęcie odezwie sie we mnie męska solidarność Razz nie męcz juz tego chłopaka Razz z nas to takie małe zwierzatka a ty chcesz go jeszcze męczyć Razz

Spokojnie powinnaś poczekać na okres, myśle że wszystko zaniedlugo sie wyjaśni Smile

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
DB
Gość

PostWysłany: Wto Mar 14, 2006 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej ! Mam pytanko kochałam sie z facetem 5 dni po za kończeniu miesiączki .. Uzywaliśmy prezerwatyw , pow izycie u ginekologa tydzien poźniej okazało się , ze doszlo do jakiegos zakazenia i , ze mam powiekszoną szyjke macicy ... Lekarz nie powiedział mi czy jstem w ciązy czy nie ale obawiam sie i zastanawiam czy moge .. Bolą mnie piersi , czesto oddaje mocz.. ale nie wiem czy jest to wynik choroby a moze mojego przewrazliwienia... moj chłopak oczywiscie bardziej to przezywia niz ja i chciałabym go upewnic ze nie jestem wiec postanowiłam , ze zrobie tes... ale chciałam sie tez was poradzic co o tym sadzicie , czy jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo , ze jestem w ciązy ??
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 14, 2006 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ile dni po zbliżeniu byłas u ginekologa?
Powrót do góry
DB

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 14, 2006 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakies 6 dni
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 14, 2006 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

6 dni to za wcześnie aby lekarz mógł stwierdzic ciąże. Proponuje zrobienie testu ciążowego który wykrywa ciąże już po 6 dniach od zapłodnienia. Jeżeli test wyjdzie pozytywny udaj sie do ginekologa i powiedz mu o tym.
Pozdrawiam
Powrót do góry
DB

PostWysłany: Wto Mar 14, 2006 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki ! jak zrobie napisze jaki wynik Wink
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 14, 2006 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze:) jestem bardzo ciekawa jaki bedzie:)
pozdrawiam
Powrót do góry
DB

PostWysłany: Wto Mar 14, 2006 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh trzymaj kciuki aby był negatywny Wink)
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 8:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok, trzymam
Powrót do góry
DB

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 8:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NEGATYWNY !!! ufff zrobilam z samego rana dla pewnosci Wink)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 7 z 60