Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosik77
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 12:42 pm Temat postu: |
|
|
fejs.. jezeli kochaliscie sie w sierpniu to ona by była juz w trzecim miesiącu ciązy.. nic nie piszesz czy ma okres czy nie.. a zemdlec.. i miec wiekszy apetyt mozna miec z innych powodow a nie ciązy.. ja np przed okresem mam wiekszy apetyt a co do ciepła w pochwie.. to to nie jest wytrysk.. wytrysk jest wtedy gdy pojawia sie sperma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fejs
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 3:25 pm Temat postu: |
|
|
Kochaliśmy się pod koniec lipca i na poczatku sierpnia. Ona pomiędzy jednym a drugim stosunkiem miala okres, potem jej się spóznił ale raz przez zmiane klimatu a drugi raz przez chorobe i podróż. Ale z tego co mówiła miała już 3 normalne miesiączki żadne tam plamienia. Tak z tym moim pytaniem to chodziło o to czy temperatura w pochwie jest większa?? ponieważ uprawiając seks poczułęm jednego razu takie ciepło, i nie wiem co to było Rozumiem że to mogą nie być objawy ciązy ale jak się naczytałem o takich rzeczach to odrazu kojarzyłem. jedne zródla podaja tak że facet podczas sotusnku nie wie kiedy doszło do wytrysku, inne ze wie kiedy to nastapiło człowiek normalnie glupieje, i nie wie co ma robić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
patrysia
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 12:06 am Temat postu: Boję się ... |
|
|
Witam mam bardzo duzy problem i bardzo sie boje pare razy uprawialam z chlopakiem peeting dotykalismy sie bez zabespieczen jestem nadal dziwica nie wspułrzylismy badzo sie boje ze moge byc w ciazy . bardzo sie tym zamartwiam miesiaczka spuznila mi sie 2 dni ale dostalam ja 8 listopada i trwała do 15 listopada pierwszy raz tak dlugo zawsze mialam po 5 6 dni bilam sie po brzuchu bo myslalam ze jestem w ciazy robilam testy i za pierwszym razem wyszlo mi ze jestem potem robilam po miesiaczce 2 razy i wyszlo ze nie jestem ale nadal sie boje teraz mam twardy brzuch jajniki mnie bola i sa twarde czuje sie najedzona wydaje mi sie ze mi piersi rosna wokół sutków mam biale krtosteczki i sutki mi stoja bardzo sie boje prosze o odpowiedz nie wiem co mam robic a mam dopiero 15 lat czy moge byc w ciazy ??
-----------edit by drapaka-------
Temat przeniesiony do specjalnego tematu dotyczącego pytań związanych z ciążą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cero
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny cieszę się ,że znalazłem forum o takiej tematyce. Pozwólcie że Wam przedstawie moją sytuację.
Ostatnio z moją dziewczyną kochaliśmy się, był to zaplanowany stosunek, bo rozmawialiśmy o tym wcześniej i Ona powiedziała, że z jej obserwacji wynika, iż owulacje miala 15-16 dnia cyklu, a kochalismy się 22 dnia jej cyklu. Oczywiście był to stosunek z prezerwatywą durex classic i ja sprawdzałem to nic nie pekło. Tak myślę sobie ,że jakby jakimś sposem cos sie dostało w jakis malych ilosciach to i tak byly to juz dni nieplodne, tak?? Było totydzien przed okresm, bo mja dziewzyna ma zazwyczaj 28 dniowe cykle. Mozecie ,odpowiedziec, bo my juz niby przed bralismy pod uwage ze mozliwosci nie ma ale czy sie nie mylimy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Nie mylicie sie,bo tez uwazam ze nie ma mozliwosci,aby dziewczyna zaszla w ciaze,byly to rzeczywiscie dni nieplodne i do tego prezerwtywa.Nie ma szansy na zaplodnienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
taleńka
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 7:27 pm Temat postu: |
|
|
a więc to moja sytuacja pewnie nie jestem w ciąży i nie wkręcam sobie tego ale niech ktoś mi napisze ze szanse małe to pójde po test
jestem w trakcie brania pierwszej paczki pigułek... (środek jakoś), współżyjemy dość często, mam normalnie miesiączke (ale moja mama zarówno ze mną jak i z moim bratem miała do 5 m-ca ciąży okres )... ryzykujemy sporo (tzn do teraz jeszcze zawsze z prezerwatywą ale często "w ostatniej chwili", tzn on niby wie kiedy ) zawsze miałam płaściutki brzuszek a już taki nie jest no ale może zimowy tłuszczyk, mam ostatnio mdłości i często, ba! bardzo często korzystam z ubikacji (jednak może być tak że przeziębiony pęcherz... np. siedzenie na schodachna klatce) ciągle bym coś jadła, cokolwiek a niekiedy wręcz jak patrze na jedzenie to mi słabo...
Jeżeli byłabym w ciąży to nie taka tragedia no bo mam narzeczonego, mamy własne mieszkania, pracujemy... ALE! chciałam skończyć studia a zostało mi nieco ponad półtora roku
wię to nie są konkretne objawy prawda? i mniejsze szanse niż większe na ciąże i jak kupie test to raczej będzie negatywny? ehh... tyle sytuacji które mogły wywołać te "objawy" jest możliwych a kobieta i tak mysli o jednym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosik77
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 7:54 pm Temat postu: |
|
|
wiec na moje w ciązy nie jestes.. a skoro zaczełas brac tabletki mozliwe że wzmozony apetyt masz po nich.. jezeli wiekszy apetyt to i wiekszy brzuszek.. no i mdłosci tez moga byc od tabletek.. skoro bierzesz tabletki.. wspołzyjecie z prezka.. szanse na ciąze sa znikome |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 12:15 am Temat postu: |
|
|
Ja rowniez uwazam,ze ciaza jest malo prawdopodobna,a te objawy to skutki uboczne przyjmowania tabletek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
patrysia
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 12:31 am Temat postu: Czy mogę być w ciąży ?? |
|
|
Witam.Mam problem poniewaz bardzo sie boje ze moge byc w ciazy:( uprawialam z chlopakiem peeting wiele razy przed miesiaczka on mi nie włorzył członka jestem jeszcze dziewica mozna powiedziec ze siedzialam na nim i sie bawilismy okres spuznił mi sie 2 dni ale dostalam go 8 listopada i pierwszy raz trwał tak długo do 15 listopada gdzie pierwsze 3 dni byly obwite a pozniej male plameczki bardzo sie boje i stresuje. wydaje mi sie ze mi piersi tzn sutki urosły i bola mnie jajniki i mam twardy brzuch nie czuje sie głodna mocz oddaje ormalnie nie robie czesto a kiedy cos zniem to mam duzy brzuch przez caly dzien praktycznie bardzo sie boje ze moge byc w ciazy robilam jeden test przed miesiaczka i wyszlo mi chyba ze jestem pozniewaz na opakowaniu bylo napisane ze jak 1 kreseczka jest bardzo widoczna a druga troche mniej to jest sie w ciazy i ja tak mialam tylko ze ta druga byla bardzo praktycznie nie widoczna potem dostalam okres i 5 dni po okresie robilam test jeden i wyszlo ze nie jestem i nastepnie pare dni pozniej i tez ze nie jestem nie wiem co mam robic prosze o szybko odpowiedz i rade
Z góry dziekuje Patrysia .
------------by kobieta-----------
Post przylaczony do odpowiedniego tematu.Bardzo prosze o nie pisanie dwa razy tego samego.To tylko zasmieca forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 1:07 am Temat postu: |
|
|
patrysia moim zdaniem nie jestes w ciazy i nie masz sie co martwic, oczywiscie ze isteniej mozliwosc jezeli chlopak przeniesie spora ilosc spermy na palcach do pochwy ale to sa bardzo sporadyczne przypadki:) jeszcze dostalas okres normalnie a 2 dniowe spoznienie to jest normalne , to nie jest duzo, praktycznie zawsze moze tak byc wiec 2 lub 4 dniowe spoznienie to o niczym nie siwadczy:) pozdarwiam i nie martw sie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|