Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z poprzedniczka,skoro dostalas okres i test jest negatywny to nie masz sie o co martwic,tym bardziej,ze zajscie w ciaze w sposob opisany przez Ciebie jest znikome.Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kamik

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 7:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem w środe 22.11. skonczyłam brac tabletki i do dzis nie mam okresu Sad bralam tabletki regularnie przez 6 m-cy, na poczatku listopada wspołzyłam z narzeczonym, mimo tego ze bralam tabletki uzywalismy prezerwatywy....raczej malo prawdopodobne jest zebym byla w ciazy, ale martwi mnie brak okresu...lekarz kazał czekac jeszcze tydzien...mialam tez ostatnio duzo stresów, przez nerwy troche schudlam...teraz znowu sie denerwuje bo okres sie spoznia...to czekanie jess okropne...jak ktos moze pomoc to z góry dziekuje Smile pzdr
Powrót do góry
iwka

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam pytanie czy okres w czasie ciazy jest obfity czy nie? jest to sama krew czy z blona? czy okres jest bolesny czy nie? i jak byscie mogli mi wszystko powiedziec na temat okresu w czasie ciazy prosze!!
Powrót do góry
iwka

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak mozna zauwazyc blone sluzowa maciy w krwi jak ona wyglada i czy w czasie ciazy we krwi ona wystepuje?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

iwka w czasie ciazy nie ma okresu jest jedynie lekki plamienie.. i od razu bys poznala ze to nie jest normlany okres..trwa on o wiele krocej i jest minimalnie tej krwi:) a jezeli chodzi o blone to sa to takie male grudni wygladajace jak "jelitka" nie wiem jak inaczej ci to opisac:) pozdrawiam
Powrót do góry
jo@sia

PostWysłany: Czw Lis 30, 2006 12:26 pm    Temat postu: do Kamiczki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kamik nie przejmuj się, wszystko jest w porządku.To że spóźnia ci się m-czka to jeszcze nie powód do stresu, m-czka może s[późniać się z różnych przyczyn, wystęoują w także sytuacje kiedy nie ma owulacji.Twoja m-czka spóźnia się najprawdopodobniej przez stres o którym piszesz, a także przez te tabletki.Po prostu w trakcie brania tabletek nie mogło być mowy o m-czce, bo wtedy nie dostaje się okresu tylko występują krwawienia, ale one nie nazywają się m-czka.Teraz musisz jeszcze cierpliwie poczekać.Wszystko w swoim czasie.

Uśmiechnij się Smile
Powrót do góry
Jola35

PostWysłany: Czw Lis 30, 2006 6:24 pm    Temat postu: czy jestem w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam okresu od 6 dni,wcześniej zawsze miałam go co 28 dni.Zrobiłam Bobo test i wyszedł negatywnie,zrobiłam usg i równiez nic.Dzisiaj zrobiłam test bhcg i wynik wyszeł 19,8.Ale żeby było bardziej skomplikowanie to własnie zaczełam plamić,prosze o jakąś radę bo do jutra nie wytrzymam za jutro mam wizyte u lekarza.Pozdrawiam:)

---- edit by Paweł:
Temat przyłączony do speiclanie wydzielonego tematu dla tego pytania.
Powrót do góry
gosik77

PostWysłany: Czw Lis 30, 2006 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze nie plamisz.. a zaczyna ci sie poprostu okres? test po takim czasie powinnien wyjsc dobry.. wiec raczej wg niego nie byłabys w ciązy..a jak na usg to chyba za wczesnie żeby cos sie pokazało.. Smile
Powrót do góry
fejs

PostWysłany: Czw Lis 30, 2006 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mamy pytanie czy ktos moze mi odpowiedziec?? Kochalem sie z dziewczyna dnia 27 lipca i 7 sierpnia w miedzy czasie miala okres(tzn miedzy jednym a drugim stosunkiem). Mielismy prezerwatywe w jednym i drugim przypadku, nie doszlo do wytrysku spermy. Co do pekniecia prezerwatywy nie jestem pewien poniewaz jak sie dowiedzialem niektore pekniecia sa niewidoczne dla ludzkiego oka:( pierwszy raz kochalismy sie przed okresem, trwalo to ok 20 min ale z malymi przerwami poniewaz wyczytalem gdzies ze jezeli stosunek plciowy jest przerwywany to rozkosz moze trwac dluzej(tzn u faceta do wytrysku dochodzi pozniej) po wszytskim moja dziewczyna dokonala mastrurbacji mojego czlonka. Drugi raz tzn 7 sierpnia( w ten sam dzien tylko ze rano skończył sie jej okres) kochalismy sie juz znacznie dluzej bo ok 2h ale rowniez z przerwami tak samo jak w pierwszym przypadku nie jestem w stanie stwierdzic czy prezerwatywa nie pekla, natomiast nie bylo resztek spermy. Od tych stosunkow minelo juz troche czasu moja dziewczyna miala 3 normalne miesiaczki (wiem ze zdazaja sie miesiaczki nawet normalne podczas ciazy) ale miala rowniez objawy typowe dla ciazy takie jak zwiekszony apetyt bole glowy( ktore moga byc rowniez wynikiem anginy na ktora obecnie choruje) ale dla mnie jest to nie pokojace i nie moge jej namowic na to zeby zrobila sobie test:( Czy ktos mi moze powiedziec jakie jest prawdopodobieństwo ze jest w ciązy?? dziekuje i pozdrawiam
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lis 30, 2006 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie wasze obawy są bezpodstawne Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 53 z 60