Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
justyna&paulina

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 30, 2006 7:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej czy moze ktos odpowiedziec mi na pytanie czy moge byc w ciazy kiedy tak naprawde tylko raz i to wczasnie wakacji usiłowalismy uprawiac sex i przebic błone ale chyba do tego nie doszło bo przerwalismy z powodu bolu choc małe krwawienie wystapiło obecnie prowadzimy igraszki ale kiedy moj partner czuje ze moze dojśc do wytrysku zakłada prezerwatywe.obecni okres spoznia mi sie 14 dnii i strasznie bola mnie piersi :cry: nie wiem co mam robic boje sie testu i isc do lekarza moze moj okres jest powodem stresu??? błagam odpowiedzcie

---- edit by Paweł:
Ten post pozostawiam, z tematu "czy przez peeting można zajść w ciąże" post został usunięty. Prosze nie pisać 2 takich samych postów w różnych tematach, oraz prosze o stosowanie maksymalnie 3 znaków interpunkcyjnych koło siebie. (w tym poście chodziło o znaki zapytania)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kamik

PostWysłany: Czw Lis 30, 2006 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki jo@sia Smile cały czas cierpliwie czekam na okres i mam nadzieje ze wkrótce sie pojawi...pzdr Smile
Powrót do góry
brigidka

PostWysłany: Pią Gru 01, 2006 2:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszytkich pierwszy raz pisze na forum i pierwszy raz mam tego typu problem, zawsze uzywalismy prezerwatyw z moim chlopakiem, a jednego razu nie stosowalismy prezerwatywy, nie moge nazwac tego ze sie kochalismy bo trwalo to chwile moj chlopak wszedl we mnie i po chwili przerwal i powiedzial ze bez gumki nie bedziemy sie kochac, ale przed wejsciem wytarl to co wydobylo sie z niego.Okres spoznia mi sie juz 3 dni wczesniej nie mialem okresu regularnego i chce wiedziec czy tak krotka chwila mogla spowodowac zajscie w ciaze???Prosze o odpowiedz
Powrót do góry
fejs

PostWysłany: Pią Gru 01, 2006 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia39 to myslisz ze moje obawy sa bezpodstawne??
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Gru 01, 2006 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brigidka nie masz sie co martwic:) moim zdaniem na 100% nie jestes w ciazy... musialoby dojsc do wytrysku w tobie ... a ten plyn to plyn z prostaty on teoretycznie nie zawiera plemnikow.. jedynie tuz przed wytryskiem moze wystapic tzw. kropelkowanie , tam pojawia sie jakis % plemnikow:) a 3 dniowe spoznienie to nic , duzo kobiet tak ma Smile i sie nie denerwuj bo to tez moze wplynac na to ze okres bedzie dlaej sie spoznial Smile pozdrowionoka
Powrót do góry
jo@sia

PostWysłany: Pią Gru 01, 2006 2:15 pm    Temat postu: Brigidka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejka Brigidka!Zgadzam się z Pituszką. Nie istnieje praktycznie zadne prawdopodobieństwo abyś była w ciąży. Opóźnienie okresu może mieć różne przyczyny, mnie samej ostatnio m-czka spóźniła się ok. 9 dni. I nic, wszystko jest w porządku.Opóxnienie m-czki może być nawet spowodowane zwykłym przeziębieniem, czy nawet stresujacym dniem, bez względu na to jak bardzo byłaś lub jesteś zestresowana.

A to co wytarł twój partner to tylko wydzielina jaką ma każdy z nas.Każdy meżczyzna i każda kobieta "ma swoją wydzieline".Fakt faktem u meżczyzn moze w niej zawierac sie jakis % plemników ale tak jak wspominała moja poprzedniczka tylko niewielki % i w sytuacji, gdy mężcyzna jest juz bardzo blisko końca.

Nie ma sie czy przejmować Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
jo@sia

PostWysłany: Pią Gru 01, 2006 2:24 pm    Temat postu: do fejs Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli mogę się wtrącić, to także uważam że twoje obawy sa niepotrzebne. Jeśli mówisz że od tamtego czasu mineły juz 3 m-czki, czyli minęły juz mniejwięcej ok 3 m-ce,a twoja partnerka nie ma innych objawów takich jak powiększony brzuch, czy nabrzmiałe piersi, nie wymiotowała itd. To naprawdę nie ma sie o co martwić.

Jeśli chcesz się upewnić, to wyszukiwarce google.pl wpisz hasło:objawy ciąży i wyszukaj.Wejdź na pierwszą strone jaka wyskoczy ci na liście znalezionych, tam znajduje się dokładny opis objawów ciąży.I co lepsze umieszczony jest w tabelce, więc łatwo znajdziesz. Po przeczytaniu tego będziesz pewny że twojej partnerce napewno "nie grozi Wink " ciąża.

Pozdrawiam!
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Gru 01, 2006 2:41 pm    Temat postu: Re: Brigidka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jo@sia napisał:
Opóźnienie okresu może mieć różne przyczyny, mnie samej ostatnio m-czka spóźniła się ok. 9 dni. I nic, wszystko jest w porządku.

wlasnie Smile mi tez sie okres spoznial 23 dni! wiec to ponad 3 tygodnie bylo , a to dlatego ze bralam antybiotyki i bylam chora.. wiec sama widzisz brigitka okres moze sie spozniac nawte bardzo dlugo, a to jest przyczyna inna niz ciaza.... niestety my kobiety tak mamy ze jak anwet kilka dni sie spozni to myslimy odrazu o ciazy.. a w wielu przypadkach to nie chodzi zupelnie o to:) pozdrawiam
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Gru 02, 2006 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fejs

tak uważam Smile
Powrót do góry
fejs

PostWysłany: Sob Gru 02, 2006 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

thx agusia39 takie odpowiedzi mi pomagaja moze zapomniec o tym.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 54 z 60