Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 58, 59, 60  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 8:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to chyba sie cieszysz??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
DB

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 8:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ohh nawet nie weisz jak Wink) praktycznie dwa tygodnie chodzenia jak na szpilkach Razz taka ulga :]
Powrót do góry
kaska_19
Gość

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam!

Wykonałam test miesiac po stosunku (nie doszlo do wytrysku ale sie stresuje), test wyszedl negatywny, teraz mija juz 2 miesiace od zdarzenia i mialam juz 2 miesiaczki, czy moge byc spokojna ze nie jestem w ciazy. Nie mam objawow, brzuch tez nie rosnie a po takim czasie to chyba bylo by cos widac ? prosze o jakas odpowiedz.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po 1. Skoro nie doszło do wytrysku to jakim cudem możesz byc w ciąży?!
Po 2. Dzieci nie robią sie same jak tylko jakoś zbliżysz się z facetem.
Troche to nie dojrzałe, tak mysleć.
Napewno nie jesteś w ciąży nie stresuj sie bo nie masz czym.

Ludzie, nie wpadajcie w niepotrzebne paranoje!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rudziutka napisał:
Po 1. Skoro nie doszło do wytrysku to jakim cudem możesz byc w ciąży?!

no nie doszlo, ale slyszalam cos o plynie przedejakulacyjnym, czy on moze powodowac ciaze gdy czlonek nie zostal wprowadzony do pochwy? a no i dzisiaj mialam dostac kolejny okres i jak na razie go nie ma. czy mozna byc w ciazy i nie miec zadnych objawow ??? przeciez chyba po takim czasie to sie juz czuje czy sie jest w ciazy czy nie, sa chyba jakies zmiany, czy moze jednak mozna byc w ciazy np. w 3 miesiacu i nic o tym nie wiedziec ???
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w 3 miesiącu zaczyna juz widac brzuch. aby doszło do zapłodnienia potrzebny jest wytrysk aby plemniki mogły dostaczecznie dalego "dolecieć". Zdarza się że do zapłodnienia dochodzi bez wytrysku ale to są niezmiernie rzadkie przypadki, poniewaz aby tak było, plemniki muszą byc bardzo silne i wlądowac w śluzie kobiety. A plemniki z "płynu przedejakulacyjnego" raczej sa za słabe na takie wielkie podróże.
Co do tego że powinnas dzisiaj dostac okresu, pamiętaj że dzień jeszcze sie nie skończył, ja powinnam dostac okresu 2 dni temu ale jakos ani widu ani słychu... ale nie popadam w panike, zaczne sie denerwowac jak będzie sie spóźniał ok 2 tygodzni: Ty też nie popadaj w panike, spokojnie czekaj

Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Mar 20, 2006 6:03 pm    Temat postu: Re: moje rozterki na temat ciazy... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem niemasz sie czym martwic
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2006 8:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja nie wspolzylam z chlopakiem ale boje sie ze mogl przeniesc plemniki na rekach albo ze ja moglam, w pewnym momenci mialam reke w jego spodniach i bylo tam wilgotno chociaz chyba nie mial wytrysku, okres spoznia mi sie 3 dni, jestem tym bardzo zestresowana, a tydzien temu bylam chora wiec sie tym pocieszam chociaz zawsze okres mialam regularnie. jakie jest prawdopodobienstwo, ze jestem w ciazy??
Powrót do góry
ehh
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2006 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie otorz wspolzylam z chlopakiem ostatnio 25dni temu, w 11dniu cyklu(cykl regularny 28dni),pare dni po stosunku mialam zapalenie pecherza i bralam furagin. @ powinnam miec 2 tyg temu i ... nadal czekam:/ .. zrobilam 3testy- pierwszy 12dni po spodziewanej miesiaczce a nastepne po 3 dniach.. wszystkie wyszly negatywne.. ale sama juz nie wiem..
czy zapalenie pecherza i zazywanie furaginu moglo tak przesunac @?
dodatkowo dodam,ze od 8dni boli mnie dol plecow,jak przy @..
mam teraz sporo stresow na uczelni i sypiam po 3-4h dziennie..
prosze o odpowiedzi
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2006 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

testy bardzo zadko sie myla a jesli juz to raczej pokazuja wynik pozytywny jesli 3 razy zrobilas test i za kazdym razem byl negatywny wynik to nie jestes w ciazy
ja tez zrobilam dzis test i tez wynik byl negatywny Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 8 z 60