FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 10:41 pm Temat postu: |
|
|
stres i antybiotyki(silne choroby) moga przesunąc okres. 3 testy nie mogły sie mylić, napewno nie jestes w ciąży. Ból pleców może byc spowodowany poprostu tym że jak śpisz jestes w niewygodnej pozycji. Czasami plecy bolą ze zmęczenia.
Ostatnio zmieniony przez drapaka dnia Sro Kwi 05, 2006 3:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 2:17 pm Temat postu: |
|
|
wczoraj jeszcze bylam strasznie zestresowana ze jestem w ciazy, zrobilam test, wynik byl negatywny i dzis dostalam okres, spoznil sie 4-5 dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Panna Nikt Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 7:19 pm Temat postu: muszę muszę wiedzieć |
|
|
Nie bardzo wiem jak się tu posługiwać tym forum, ale tylko chcę przedstawić mój problem i oczekuję odpowiedzi. Mam problem, bo w lutym dwa dni przed okresem ja i mój chłopak uprawialiśmy peeting. On mial wytrysk (ale był w bokserkach) i dotknął ich po zewnetrznej stronie (no to nie wiem czy pleminki przenikają materiał, a materiał byl mokry nawet bardzo), a potem dotykał mnie w miejscu intymnym. Potem (czyli po tych dwóch dnaich) miałam normalny okres, trwający około 5 dniu - tak jak zawsze. Po 33 dniach znowu miałam okres ale już trwał tylko dwa dni tak normalnie, a potem takie raczej to było plamienie na ciemno przez trzy dni. Nie wiem co o tym sądzić? Byłam przeciez przed okresem, miałam normalny okres, no ale ten następny już mnie neipokoi i za około 10 dni będę chyba miała kolejny (nie wiem czy będzie i czy będzie trwał prawidłowo i czy będzie prawdziwym okresem). Wydaje mi się też, że plemnik nie może się przenosić na dłoni, a i jeszcze co ważne, poszłam sie po tym wszystkim podmyć. Kurde, chyba te plemniki to nie rambo.Mam nadzieję, że nie grozi mi ciąża. Błagam o szybka odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Panna Nikt Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 7:23 pm Temat postu: |
|
|
No i raczej nic mi nie jest - jem normalnie, nie mam mdłości, nie wymiotuję. Siusiam tez raczej normalnie. Mam też mormalny śluź - taki jak po owulacji, więc chyba tez okej.
PS wiem, że to było nieodpowiedzialne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma powodów do obaw. A tak na przyszło9ść to w aptekach sa dostepne testy ciążowe... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ehh.. Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 9:54 pm Temat postu: |
|
|
a ja nie wiem co jest... nadal czekam juz 19dni.. i nic.. bylam u lekarza-powiedzial,ze "raczej nie jestem w ciazy" bo macica powinna byc bardziej rozpulchniona i ,ze mam sie pokazac za 2 tyg jak dalej nic sie nie bedzie dzialo,to dostane hormony na wywolanie @" .. ale ja chyba nie wytrzymam i zrobie kolejny test..
powiedzcie,czy 27dni po ostatnim stosunku lekarz mogl juz cos zauwazyc w przypadku ciazy?
dalej mam zapalenie pecherza,powiekszona nerke i moczowod..biore antybiotyk, no i strasznie boli nie dol plecow..
nie wiem co o tym myslec.
3tesy plytkowe wskazywaly, brak ciazy, w ciagu miesiaca 4razy jezdzilam z dolnegoslaska nad morze, sypialam bardzo malo (bo duzo kolosow na uczelni,dodatkowo stres), no i to cale zapalenie i antybiotyk.. ale jakos mimo wszystko dalej mam watpliwosci.
a no i nie wiem co mial znaczyc bardzo obfity sluz(bialy bardzo kleisty), czy moglo to byc wynikiem stosowania antybiotyku? teraz mam zmieniony antybiotyk i sluzu jest mniej..moze leczacego sie zapalenia? prosze o opinie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 11:57 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli dana osoba ma strach przed ciazą i spoznia jej sie okres, jak dlugo moze sie spozniac? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martucha
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 9:55 pm Temat postu: |
|
|
a ja kocham sie z chlopakiem od prawie 2 miesiecy bez prezerwatyw i bez niczego ze spuszczaniem do srodka i nie jestem w ciazy pozdro dla was |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ana84 Gość
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 9:25 pm Temat postu: ciaża tak czy nie? |
|
|
Mam pytanko. 1 maja miałam okres, mój cykl trwa 28 dni. Kochałam się z moim facetem 10 maja. Oczywiście użyliśmy prezerwatywy ale on po jej zsunięciu zaczął mnie pieścić palcami.Jak zawsze miałam śluz tak dzisiaj nic a nic i w dodatku nie iwem dlaczego takiego mam głupiego stracha że jestem w ciąży. Takie głupie przeczucie,lęk. Czy mogę być w ciąży?Jak sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 11:32 pm Temat postu: |
|
|
Nie sądzę,że jesteś w ciąży.Raczej nie ma powodów do obaw.Głowa do góry i spokojnie poczekaj do miesiączki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|