Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 5:31 pm Temat postu: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13) |
|
|
z uwagi przekroczenia 40 stron - otwieram nową czesc. prosze tu kontynuowac rozmowe
|
|
|
luter
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 6:10 pm Temat postu: |
|
|
ok dzieki wam bardzo.. napewno się jeszcze odezwe.. dalej mam obawy ale skoro mówicie że bez plemników brak zapłodnienia to ok.. dzieki wam bardzo jeszcze raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Chyba mnie zaraz szlak... Dzisiaj miałam dostać @. Zrobiłam przed chwilą test Ouick wyszedł negatywny Już myślałam,że w końcu się udało. A tu nic. Znowu mnie cyce bolą jak miesiąc temu ale okres się pojawił. Dziwnie kłuje mnie nieraz z boku. No i jajniki bolą. Ale ten test ech, trzeba będzie chyba znowu próbować Może mam go powtórzyć co sądzicie???
------
Hej jest tam kto? Siedzę i czytam i boli mnie lewy jajnik, przedtem prawy, Chyba sama się nakręcam, idę coś zjeść, póżniej tu wrócę
posty połaczyłam. emilka ------- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Objawy ja na miesiączke więc niewiem czy jest sens powtarzać ale możesz zawsze spróbować. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za odp. Wciąż mam nadzieje jednak, że może w końcu się udało. Pożyjemy, zobaczymy. Temperaturkę mam wysoką przeziębiona nie jestem ale nie wiem czy to na okres bo nigdy przed okresem sobie nie mierzyłam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 9:30 pm Temat postu: |
|
|
Jak niemierzyłaś to niema sensu mierzyć bo niebędą wiarygodne pomiary _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki odezwę się |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 11:41 am Temat postu: |
|
|
No i pojawiła się @. Ech życie.. Już nie wiem co mam robić żeby się doczekać fasoleczki pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jola91
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 12:00 pm Temat postu: stosunek analny a ciąża?! |
|
|
mam pytanie... czy uprawiając seks analny z facetem moglo dojsc do zaplodnienia? jestem 10 dni po miesiaczce, a podczas tego stosunku z członka partnera wyciekał juz 'jakiś' śluz jednak to nie była sperma... slyszalam ze w tym sluzie juz sa zaczatki plemnikow, ze jest ich bardzo malo i ze mozna dojsc przez t odo zaplodnienia... podczas tego stosunku czlonek partnera wielokrotnie dotykal pochwy... co robic?
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego w dziale Objawy ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 1:21 pm Temat postu: |
|
|
jola no to kochalas sie analnie czy vaginalnie?? po pierwsze to po analnym nie mozna kochac sie vaginalnie bo nabawisz sie jakiejs infakcji... flora bakteryjna w pochwie i w odbycie jest zupelnie inna...
a co do twojego pytania to jezeli nie bylo wytrysku to jest ok, jedynie przed wytryskiem na kilka sekund moga pojawic sie plemniki a ten sluz co wydobywa sie z czlonka podczas podniecenia to nie zawiera plemnikow poniewaz jest to plyn z prostaty... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|