Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
crayon
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 1:05 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny. Od 4 miesięcy zażywam Cilest. Przy ostatnim opakowaniu zapomniałam o tabletce (2 tydzień), ale zażyłam ją zanim mineło 12h od standardowej godziny, a wieczorem miałam 'niebezpieczny' stosunek. Po jakimś czasie zaczełam szybko się męczyć i bez przerwy byłam senna. Zaczeły mnie swędzieć sutki i przyciemniły się. Martwiłam się ale poczekałam na okres. No i tak pojawił się. Z jednodniowym opóźnieniem ale się pojawił. Niestety objawy nie ustąpiły. Ponad to miesiączka jest nadzwyczaj bolesna, co przy tabletkach mi się nie zdarzało, dzisiaj rano (4 dzień okresu) wystąpiły mdłości. Czy sądzicie że to może być ciąża? Miesiączka strasznie mnie zmyliła ale słyszałam że przy tabletkach moze występować ponieważ wtedy mamy "sztuczny okres". Proszę o odpowiedz . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anika83
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 8:58 am Temat postu: |
|
|
myślę,że raczej będzie wszystko ok,ale pewności nigdy nie ma.często zdarzało mi się pominąć tabletkę i jej wogóle nie przyjąć i zawsze było ok.kup test i nie zadręczaj się. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
keisak
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 12:28 pm Temat postu: Czy tak mozna zajsc w ciaze? |
|
|
Błagam niech ktos mi odpisze .Czy jak trzymałam chlopaka za rece i on mogl miec na nich plemniki bo korzystałz toalety i ja pozniej poszłam do toalety i jezeli dotknełam okolic intymnych u siebie dłonia to czy mogło dojsc do zapłodnienia ??
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego do dzialu Obajawy ciazy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 1:01 pm Temat postu: |
|
|
keisak krotko i zwiezle : to niemozliwe!!
no niby jakim cudem ?? troche pomyslunku, do zaplodnienia jest potrzebny stosunek i wytrysk... to co ze poszedl do tolaety przeciez plemniki nie "siedza" non stop na penisie i tylko czatuja na okazje zeby sie wslizgnac w majteczki
no ja juz dostaje bialej goraczki - czego to ludzie nie wymysla
Ostatnio zmieniony przez pituszka dnia Sro Lip 02, 2008 3:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
crayon
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 2:07 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monika350
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Hej. jestem tu pierwszy raz. Podpowiedzcie mi, bo już nie mogę się doczekać!!. Staramy się z mężem o dzidzie i jak narazie nic!
Byłam ostatnio na USG w 13dc i wyszło że mam piekny pęcherzyk, który może pęnąć za ok. 2 dni. Zrobiłam testy owulacyjne, wyszły pozytywne (więc do dzieła ) po owulce przez jakieś 7 dni bolało mnie podbrzusze. Później przestało teraz jestem na dwa dni przed (nie)spodziewaną @. czuję trochę pobolewanie piersi i ból krzyża, ale nie wiem czy czasem się nakręciłam!! proszę powiedzcie czy moge być w ciąży??? Wiem że na teścik sikany jeszcze za wcześnie!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 7:34 pm Temat postu: |
|
|
monika a skad my mamy wiedziec ? przeciez nie siedzimy w brzuchu
jesli trafilas na owulke i nasienie jest silne to jest szansa ze zasialiscie fasolke jednak nie nakrecaj sie zbytnio bo roznie bywa...jak pechrzyk jest ok to sperma jest zbyt słaba itp. ale zycze powodzenia. test zrob w dniu spodziewanej @ pzdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Buczek
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 9:47 am Temat postu: Okres? |
|
|
Witam Was Serdecznie:)Mam wielki problem ostatnio kochaliśmy się z chłopakiem(teoretycznie w dni niepłodne)Nie jest pewny czy nie poleciało mu,Jestem zaniepokojona Dodam tylko że mam bardzo nieregularne miesiączki i nie mam żadnych bólów przed okresem :(Ostatnio miałam tylko biała wydzielinę i teraz jest sucho(czy to jest przed okresem)Zazwyczaj miałam tak że miałam wydzielinę sucho i okres?Bardzo proszę Was o wsparcie i pomoc:)Pozdrawiam:)
---edit by Pituszka
Przenosze do tematu pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 3:58 pm Temat postu: |
|
|
podaj dzien cyklu ktory to byl. Tak mniej wiecejv to Ci powiemy. Jesli byla biala ciagnaca sie wydzielina to sa dni plodne jak jest sucho to dni nieplodne.
a tak wogole to jesli masz nieregularne miesiaczki to lepiej unikac w Twoim przypadku stosunkow przerywanych bo rozumiem ze taki byl ten ostatni stosunek opisany w poscie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosiunia18
|
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 8:36 pm Temat postu: Czy jestem w ciąży?? |
|
|
Witam wszystkich mam problem. Mój cykl mesiączkowy jest regularny i trwa 32 dni. Kochałam się z chłopakiem 3 dni przed owolacją. A teraz okres mi się spóźnia już 3 dzień. czy moge być w ciąży??prosze o szybką odpowiedz
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|