Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 12:23 pm Temat postu: |
|
|
ania_86_20, test wskazany
mc8, ciąża bylaby możliwa, ale jeśli test wychodzi negatywnie, to wg mnie to nie ciąża. powtórz test i idź do ginekologa. miesiączka może się spóźniać z wielu przyczyn, niekoniecznie musi to być od razu ciąża.
Iwona@, zrób test po ok. 3ech tygodniach od stosunku jeżeli miesiączka się nie pojawi. małe szansę na ciążę skoro to już było po dniu spodziewanej miesiączki, bo naprawdę cykl musiałby się bardzo bardzo wydłużyć.
btw, ile masz lat i od ilu lat miesiączkujesz? jeśli masz bardzo nieregularne miesiączki, to może warto by skonsultować to z ginekologiem? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justka17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 3:21 pm Temat postu: ... |
|
|
no ja wiem ze to glupie ale... a na dodatek teraz mam oraczke ponad 37 stopni...
kontynuuj rozmowę tutaj a nie zakładaj nowych tematów. emilka
Czesc mam pytanie czy jezeli z chlopkiem lezelismy na sobie i on wykonywal ruchy jak przy stosunku to czzy moge byc w ciaży????(oboje bylismy w majtkach i nie doszlo do wytrysku.... ODPISZCIE BŁAGAM
---edited by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 9:48 pm Temat postu: |
|
|
matkooooooooooo boska dziecko co Ty masz w głowie?.... gdzie bylas na lekcji biologi... ta jasne ! nawet blizniaki bedziesz miala..albo czworaczki!
zastanow sie nad tym co piszesz
jak mozna zajsc w ciaze poprzez samo lezenie na sobie?!
moje pytanie: wiesz wogole jak sie zachodzi w ciaze? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tulipan89i
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 9:55 pm Temat postu: BARDZO PROSZę O SZYBKA POMOC |
|
|
Jestem dziewicą, ale parę razy zdarzyło mi się być z moim chłopakiem w sytuacji intymnej, boję się, ze plemniki mogły dostać się do mnie w jakiś sposób, na przykład na palcu albo coś... okres miałam 9 lipca trwał normalnie 7 dni ,ostatnie cykle trwały po 23 dni ale ostatnio po 20 dniach dostałam plamienia to było 28 lipca przez 4 dni było ciemno brązowo i czwarne i w piątek 1 sierpnia poleciało mi trochę krwi i leci do dziś w niedziele 10 sierpnia nic nie leciało ale od wczoraj znowu raz plamienie raz troszke krwi w nocy nic mi nie leci brzuch mnie bolał w tamtym tygodniu miałam mdłości i bolały mnie plecy cały czas mam dziwny nastrój i jestem rozdrażniona czy mogę być w ciąży ???
------edited by emilka----
proszę nie wstawiać więcej niż 3ech znaków przestankowych obok siebie oraz 3ech emotikonek obok siebie. ponadto istnieje do takich pytań specjalnie wydzielony temat. wystarczy spojrzec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motyliada
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 10:53 pm Temat postu: ... |
|
|
Witam,
licze ze na moje zapytanie rowniez ktos odpowie i mi cos poradzi..
Okres mi sie spoznia pare dni, aczkolwiek od jakis dwoch tygodni mam mdlosci, to ze jestem senna i znudzona nie jest dla mnie nowoscia bo zawsze tak mialam...Apetyt raz mam wilczy a za chwile wogole go nie mam. Mam tepmerature ciala 37 stopni gdzie zazwyczaj mam standardowa 36,6. Zamiast okresu mam takie geste "upLawy". uzywalismy prezerwatywy i nie byla peknieta bo sprawdzalismy. (zawsze "po" sprawdzamy).
Za to warto dopisac, ze tydzien temu wrocilismy z Chorwacjii,czyli zmiana klimatu solidna i podroz tez byla meczaca bo autokarem.
Sama juz nie wiem co myslec,chyba sie wybiore do lekarza bo stres mnie zabije niedlugo.Dajcie znac co myslicie i z gory dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 11:23 pm Temat postu: |
|
|
tulipan89i, najlepiej zrób test albo idź do ginekologa.
to powinno rozwiać Twoje wątpliwości.
jeśli test wyjdzie negatywnie to i tak idź do ginekologa bo takie plamienia nie powinny mieć miejsca. zwłaszcza że trwają tak długo i pomiędzy okresami.
edytowałam, zeby było wiadomo, dla kogo jest odp. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 12:28 am Temat postu: |
|
|
motyliada, jeżeli gumka nie pękła ani się nie zsunęła, to powinno być wszystko ok. objawy masz trochę niepokojące jednak. jeżeli już jest po terminie spodziewanej miesiączki, to po prostu zrób test. najpewniej okres się spóźnia przez wyjazd, ale sprawdzić nie zaszkodzi
ps. nie pisz dwóch jednakowych postów w różnych tematach. drugi Twój post musiałam skasować _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
miracle
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 12:49 am Temat postu: |
|
|
kochałam się z narzeczonym na początku sierpnia. zabezpieczyliśmy się prezerwatywą a na wszelki wypadek po stosunku dokładnie się umyłam (chociaż, to podobno i tak nic nie daje). miesiączka spóźnia mi się czwarty dzień i przyznaję, że stres może mi się udzielać. szczególnie, że moja mama to straszna panikara, ale najczęściej ma rację i dlatego się martwię.
dodam, że przez częste stresy mam nie regularny cykl. ostatnio dostałam okres dokładnie po miesiącu (tj. 8 lipca).
martwi mnie to, czy mogę być w ciąży? bardzo proszę o szybką odpowiedz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 1:04 am Temat postu: |
|
|
poczekaj jeszcze kilka dni, jeżeli nie pojawi się miesiączka zrób test, bo prezerwatywa mogla być pęknięta ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motyliada
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 9:16 am Temat postu: |
|
|
emilka: No wlasnie,objawy sa niepokojace,a mnie juz stres tak zjadl ze nie mam juz nawet sily o niczym mysllec...a test...pewnie zrobie utro ale cholernie sie boje.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|