Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jola91
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 3:12 pm Temat postu: |
|
|
analnie dzieki za odp. jestem juz spokojna... nie chce potem niepptrzebnych problemów... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anika83
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 3:40 pm Temat postu: |
|
|
kochałam się z mężem w 11 dniu cyklu, czy mam szansę na ciążę czy raczej nie robić sobie nadzeii? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anika83
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 3:48 pm Temat postu: |
|
|
tak bardzo chcemy tego dziecka,że zaczęłąm przeglądać forum.może ktoś obiektywnie mi odpowie,o ja niedługo wkręcę sobie wszystkie objawy. pierwszy dzień cyklu miałam 10.06.2008 a tosunek 20.06.2008.zapomiałam dodać,ż odstawiłam tabletki.ostatnią wziełam 06.06.2008.błagam odpiszcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 6:14 pm Temat postu: |
|
|
No sznse są jak najbardziej jednak odstawiłaś niedawno tabletki a każdy organizm reaguje inaczej i dokońca sama niewiesz jak będzie teraz wyglądał twój cykl. Więc chyba lepiej jak test zrobisz _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 6:14 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz anika83 szanse są. Ja z mężem próbujemy już kilka miesięcy i nic więc zakupiłam sobie testy owulacyjne , może to pomoże Było raz a dobrze przed owulką, świeca......Trzymam kciuki żeby ci się udało. Ja sie odezwę jak mi poszło ale w tym tygodniu dopiero zaczynam testowanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj wind_of_hope Dziś odebrtałam wyniki z hormonów i byłam u lekarki wyniki sa ok Mam brac kwas foliowy i probowac O jakis zaburzeniach można mówić dopiero po 1,5 roku starań Pozdrawiam Oblicz mi dni płodne Miesiączka 20 czerwca 5 dni (35 dizeń od poprzedniej ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 7:27 pm Temat postu: |
|
|
megi dni płodne wypadaja wg mnie : 3-11 lipca, sama owulacja: 7 lipiec... ale moge sie mylic bo masz strasznie długi cykl.... radziłabym zakupic test owulacyjny... wtedy wieksza pewnosc. a tak..bedziesz sie starała w te dni co napisałam i nie uda sie i bedzie na mnie ....
jesli z Toba jest wszystko ok to moze faceta przebadac?... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Aha ok nie wiem z tymi testami bo i tak bym nie wiedziala kiedy je robic Nie ma potrzeby sie badac na razie bo lekarka powiedizala ze dopiero po 1,5 roku staran mozna mowic o jakis klopotach i ew sie badac wiec bedziemy probowac po co sie stresowac podejdziemy do tego ma byc to bedzie w swoim czasie w koncu pierwsze tez przyszlo samo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Buczek
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 9:37 pm Temat postu: POMOCY!!!!!!!!!!!! |
|
|
Witam Mam pytanie...Ostatni zaszalałam z moim chłopakiem i On nie jest pewien czy coś mu nie wyciekło:(Ja miałam teoretycznie gęsty śluz i raczej niepłodne dni>Nie wiem co mam mysleć? Proszę o radę:
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego w dziale Objawy ciazy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 9:47 pm Temat postu: |
|
|
to co on nie jest pewny?? przeciez wytrysk sie czuje a jezeli byl gesty sluz no to nieplodne mialas wiec bez nerwow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|