Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
demoneczka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 1:26 pm Temat postu: |
|
|
gdzie wykonac badanie na tarczyce i czy potrzebuje skierowanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 2:34 pm Temat postu: |
|
|
a czy to jest temat i dzial odpowiedni do zadawania takich pytań? chyba nie. nie rób offtopicu tutaj proszę.
badania na tarczycę wykonuje się w zasadzie w każdym labo, jak robisz prywatni płacisz, to nie jest potrzebne skierowanie a jak państwowo to lekarz najpierw musi Ci wystawić skierowanie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nozownik
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Popierwsze jestem chloapkiem a moja dziewczyna nie ma neta i nie moze wejsc na niego ale mniejsza z tym mowila ze miala plamienie i jej sie skonczylo po jednym dniu a teraz miala taki brazowy sluz tak mi mowila jutro ma zrobic test wiec sie wszystko okaze ale jetem zaniepokojony bo nie chcemy miec dzidziusia narazie i wyciaglem go wczesniej do wytrysku doszlo owiele pozniej niz wiecie ale sie boje bo jej ojciec jest przeciwny wiecie czemu a co do dni to miala chyba ostatni dzien plodny 7 dzien po zakonczeniu okresu prosze o szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rzaba8
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 6:09 pm Temat postu: Problem-plamienia zamiast normalnego okresu |
|
|
hej mam problema.Staram sie o dziecko już ponad rok i w sierpniu zamiast normalnej miesiączki miałam tylko plamienie-trwające tyle co okres ale tylko plamienie(zawsze mam obfite i bolesne miesiączki) bez doleglowości=czy to może być ciąża?Robiłam już test ale był negatywny.Czy jeśli jest jakaś patologia np.: ciąża pozamaciczna może być wynik negatywny i wykryje ją tylko lekarz lub test z krwi ?
-----edited by emilka------
przyłączyłam temat do zbiorczego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Pamiętaj że testy nie są nie omylne, albo go powtórz albo idz do lekarza. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Majka228
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 11:46 am Temat postu: POMOCY!!! |
|
|
Hej czy ktos mi moze powiedziec czy moge obawiac sie ciazy. 2 miesiace temu przestalam brac tabletki anty. Pierwszy okres pojawił sie normalnie, pozniej kochalam sie ze swoim chłopakiem 22 sierpnia, ale nie do konca wiec myslalam ze nie musze sie obawiac ale ten okres mnie zaniepokoil.a okres dostałam teraz w tamta srode jak to mozna nazwac okresem tylko był przez jeden dzien i to tak malutko a teraz mam malutkie plamienia.Nigdy nie mialam prolemow z okresem nawet jak wczesniej rzucalam tabletki to i tak bylo wszystko ok. Teraz wyjechalam poza Polske wiec moze o zmiana klimatu ja osobiscie uwazam ze raczej nie no ale az tak na tych sprawach sie nie znam. Wiem ze bede musiala zobic test ale narazie sie boje. Czuje sie strasznie spuchnieta i ogolnie czuje sie tak dziwnie odpiszcie jak najszybciej prosze!!!
-----edited by emilka------
przyłączyłam temat do zbiorczego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rzaba8
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 5:53 pm Temat postu: |
|
|
zmiana klimatu,stres,nawet przeziębienie i leki na nie mogą powodować opóźnienie miesiączki.Jak podejrzewasz ciąże to zrób test.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:03 pm Temat postu: |
|
|
Nozownik ja źle odczytałam przed ostatni post i myślałam że to ona z twojego konta pisała sory. A ciaża to niejest bo brak wytrysku zróbcie test żeby być penymi ale naprawde wątpie. A no i 7 dzień to początek płodnych a nie koniec więc jeśli popuścił byś to ciąża była by możliwa. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malgoska23
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 9:57 am Temat postu: czy to ciaza |
|
|
WITAM JESTEM TU NOWA I MAM PYTANIE . OSTATNI OKRES DOSTALAM 23 SIERPNIA KOCHALAM SIE Z CHLOPAKIEM 30,1,2,5,6WRZESIEN TO BYLY NOJE DNI PLODNE OBILICZYLAM NA KALKULATORZE PLODNYM ZE ZAJSCIE W CIAZE TO DZIEN 6 WRZESIEN A OCZYWISCIE STOSYNEK BYL DO KONCA . MAM REGULARNY CYKL 28 DNI WIEC OKRES POWINNAM DOSTAC 20 ALE JUZ TYDZIEN CZASU ZLE SIE CZUJE POBOLEWAJA MNIE PIERSI POJAWILY SIE WYRAZNE ZYLY O KLORACH NIEBIESKICH SUTKI TROSZKE JAK BY ZSINIALU A OBLAMOWKI KOLO SUDKOW ZROBILY SIE DUZE I NA NICH SA JAKIES KROSTKI JAK DOTYKAM CZUJE JAKIES GUZKI . BRZYCH MNIE BOLI JAK NA OKRES JESTEM SENNA OCZY MNIE GRYZA CZUJE JAKIS NIEPOKóJ W SOBIE PLECY MNIE BOLA , RAZ MAM NADNIAR SLINY A RAZ SUCH CO O TYM MYSLICIE CZY TO CIAZA CZY POWODEM TYCH DOLEGLIWOSCI JEST MIESIACZKA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 10:08 am Temat postu: |
|
|
Myślę że to bardzo prawdopodobne objawy jak na ciążę, ja tez takie miałam. Zrób test, trzymam kciuki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|