Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:20 am Temat postu: |
|
|
raczej małe szansę na zaciążenie jednak nie mówię, że nie ma żadnych. jakie masz tabletki? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kat28
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
do: Sandra..Wedlug mnie wszystko bedzie ok bo od m-ca nie bierzesz anykonc.tabletek? a zeby kobieta w pelni byla plodna to powinna odstawic tabletki ok 3 m-cy przed planowaniem ciazy. Wiec jest maa szansa. Jak sie ,nie sposcil" rowniez niewielka. Wazne jest czy mials dni plodne jak sie kochaliscie. Facet nawet nie sposzczajac sie moze zaplodnic kobiete w dni plodne, bo przed wytryskiem w ich plynie moga znajdowac sie nie wielkie ilosci plemnikow - ale to mala szansa. Teraz przyjmowanie tabletek antyk. spowrotem, by uniknac hipotetycznego zaplodnienia nie ma sensu, bo wedlug mnie to nie pomoze. Ale wazne jest to ze tablet. odstawilas w zeszlym m-cu to za krotko bys zaszla w ciazy. pozdrawiam i nie martw sie!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nozownik
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 9:33 pm Temat postu: pomocy |
|
|
mam dziewczyne zrobilismy to i nie wiem czy ona jest w ciazy czy nie. bylo to 3 tygodnie temu. okres jej sie poznial 3 dni dostala w czoraj ale dzisiaj juz nie ma czy to mozliwe ze jest w ciazy ???? prosze o pomoc bardzo szybko prosze !!!!!
-----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu specjalnego
Ostatnio zmieniony przez nozownik dnia Nie Wrz 14, 2008 11:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 9:58 pm Temat postu: |
|
|
No a wytrysk był w środku? I jakie miała dni płodne czy nie połdne? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 10:05 pm Temat postu: |
|
|
kat28, płodność po tabletkach wraca od razu, cykl nie jest regularny a pytałam się o nazwę przyjmowanych tabletek ze względu na ew. zastosowanie metody yuzpe. jednak nie mówię, że duże szanse są, bo bardzo je zmniejsza brak wytrysku _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nozownik
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 10:21 pm Temat postu: i miala chyba ostatni dzien plodnych dni |
|
|
nie bylo wytrusku bardzo na to uwazalem i pilnowalem i nie bylo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nozownik
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 6:37 am Temat postu: |
|
|
prosze o szybka odpowiedz to jest sprawa zycia lub smierci. jest jeszcze takie cos ma brazowy sluz czy to ma jakies znaczenie?? bo miala ten okres przez jeden dzien ale juz go nie ma i ma brazowy sluz czy to znaczy ze jest w ciazy ??? prosze pomozcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 9:48 am Temat postu: |
|
|
Wsumie sama niewiem ten okres był bardziej jak palmnienie tego pierwszego dnia? Jeśli twój chłopak wyciągnoł członka przed samym wytryskiem i doszło do kropelkowania to jakieś tam szanse są. No ale napisz jakie to były dni przy ilu dniowych cyklach? Jeśli nie odpowiesz na te pytania to nic ci nie powiemy bo z fusów nikt z nas nie wróży. Jednak możecie wykonać test bedzie wiarygodny po takim czasie. A i ja mam brązowy sluz zawsze przed okresem i po zakączeniu. I tez miałam takie sytuacje że miałam okres jeden lub dwa-trzy dni później sie zatrzymał na kolejny dzien i były właśnie takie brązowe plamnienia a późneij znowu był. A w ciąży niejestem. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
demoneczka
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 11:48 am Temat postu: |
|
|
mam problem pomozcie co zrobic mam miesiaczke co dwa trzy miesiace ginekolog twierdzi ze wszystko jest w porzadku i prawdopodobnie miesiaczka ureguluje mi sie po pierwszym dziecku ale jak zajsc w ciaze jak nie wiem kiedy mam dni plodne.razem z mezem bardzo chcemy juz dzidziusia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kat28
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 1:02 pm Temat postu: |
|
|
Do Emilka... Niedawno przeczytalam, ze jezeli kobieta stara sie o dziecko to biarac tabletki antykon. powinna odstawic je ok 3 m-cy przed proba zaplodnienia. Poniewaz Emilka! po...masz -czki masz nieuregulowane, a poniewaz Sandra brala je przez 2 lata to dosc dlugo to sa mal szanse.Ale pewnie wszystko moze sie zdarzyc...Do domoneczka...Mysle ze powinnas zmienic ginekologa, bo sie myli. 1, 2 razy do roku moze zaniknac i to jest to ponoc normalne, ale nie non - stop. Moze masz jakies zaburzenia hormonalne? lub z tarczyca problem?ale to tylko hipotetyczne myslenie. Ja mam niedoczynnosc tarcz. i wiem ze to bardzo wplywa na m-czke. Jak chcecie starac sie o dzidziusia to bym poszla do innego lekarza. A jaka podal przyczyne tych nieregularnosci? Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|