Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
loluś119

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 5:58 pm    Temat postu: Re: czy mogę zajść w ciąży?please pomóżcie...bardzo się boję Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie okres zaczął mi sie 12 września skończył 17 września wczoraj kochałam sie z chłopakiem i mu zaczęło sie robic dobrze i uciekł twierdzi ze nie bło wytrysku i ja tez nie czułam zeby był, to było bez zabezpieczenia Crying or Very sad a i mam nieregularne miesiaczki... moge przez to wpaść? czy ewentualnie i on i ja mogliśmy nie czuć wytrysku i nie zostawiłby on na mnie ani na nim zadnych śladów?odpiszcie mi szybko plosie:(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

loluś119 nie wydaje mnie sie zeby facet mogl nie czuc ze nie mial wytrysku.
W ciazy mozesz nie byc choc nie koniecznie ...
moja rada: Jesli nie chcesz byc to uzywaj zabezpieczenia albo powiedz mu ze dzis nie bedzie skoro nie ma jak sie zabezpieczyc. Problem ze stresem bedzie z glowy.
Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli tak opisałaś sprawę to w ciąży na pewno nie jesteś !
Powrót do góry
loluś119

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 7:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje ze chociaż trochę mnie pocieszyło to co napisałyście Razz, bo nawet jeśli w jakiś sposób nie poczulby wytrysku to przecież zostałyby jakieś ślady albo cos byłoby mokre ale nic a nic nie było ani mokre i nic nie znaleźliśmy- żadnych śladów spermy...tylko się tak zastanawiam że moze zaczęlo lecieć coś już albo prejakulat Question Sad i plemniki przezyją we mnie 5 dni a to będzie juz18 dzień mojego nieregularnego cyklu... odpiszecie mi coś jeszcze?Sad bo nie wiem czy powinnam sie tak stresowac z tego powidu że nie czułam tego czy on miał ten głupi wytrysk czy nie, ale przecież bym czuła, nie wiem już co myśleć pomóżcie:(
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 9:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ty moglas nie czuc ale to nie mozliwe zeby on nie wiedzial.

Stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji ... pozatym chlopak moze sie nerwicy nabawic przez takie igraszki. Zacznijcie myslec o zabezpieczaniu sie.

Jesli czas ci sie dluzy w oczekiwaniu na okres zajmij sie czyms innym niz ciaglym czytaniem tego jak kto zaszedl w ciaze, a jak inni nie. Kazdy organizm jest inny a okreslenie jednoslownie czy jestes nie jest mozliwe. Nalezy nauczyc sie cierpliwosci i poprostu czekac. Albo zrobic test za 2 tygodnie Wink
Powrót do góry
demoneczka

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 12:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lulus to co piszesz jest smieszne moim zdaniem nie wiem ile masz lat ale podchodzicie do tego bardzo niepowaznie przeciesz teraz jest tyle zabezpieczen i wcale nie musisz isc po recepte do doktora Shocked

-------

nie sadzicie ze to wszysko jest chore jedni staraja sie o dziecko i nie wychodzi a inne po prostu wpadaja i sa z tego powodu zalamani.ja jak bym wiedziala ze bede miala takie problemy z zajsciem w ciaze to juz dawno bym sie nie zabezpieczala.

posty połączyłam. emilka
Powrót do góry
loluś119

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm no tak wiemy co to zabezpieczenie, ale taka sytuacja zdarzyła się raz czy tam dwai niestety być moze o jeden raz za dużoSad chciałam poprostu się dopytać i poradzić bo wy pewnie lepiej się znacie niż ja a wiadomo jaki to strach kiedy się nie chce mieć dziecka:( i prosze was powiedzcie mi jeszcze o ile bardziej jesteście przekonani czy jestem w ciąży czy nie?
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

demoneczka a kto mogl przypuszczac ze bedziemy miec takie problemy ... nikt nie mowil ze zycie ma byc latwe. Starajmy sie dalej a moze wkoncu przyjdzie czas i dla nas.

loluś119 zastanawiam sie czy tylko tak przytaknelas i czy bedziesz sie zabezpieczac czy nadal jeszcze kilka razy zastosujesz genialna metode.
Nie jestesmy tutaj od przekonań. Uspokuj sie, wez kilka glebokich wdechow i przestan panikowac. I powinnas wyciagnac jakies wnioski.
Ciaza jest bardzo delikatnym tematem i zalezynym od bardzo wielu czynnikow. A my nie jestesmy bogami tylko ludzmi wiec nie mozemy okreslic czy jestes czy nie. Przestan sie uzalac wez sie w garsc i zacznij cos ze soba robic!!!
Powrót do góry
demoneczka

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

calkowicie sie z toba zgadzam tvisha no ale w koncu czlowiek uczy sie na bledach i trzeba z nich wyciagac wnioski Laughing
Powrót do góry
loluś119

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki macie rację Smile mam nadzieje zę mi się upiecze i nie bede w ciązy Crying or Very sad ale wiem że nie mogę nigdy więcej już ryzykować bo naprawde jakbym teraz była w ciazy to wszystko by mi się posypało Confused dzięki za te rady i na serio boje się i troche panikuję, ale panikowac to dopiero będę jak wynik będzie pozytywny Crying or Very sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 22 z 42