Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
loluś119
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 5:58 pm Temat postu: Re: czy mogę zajść w ciąży?please pomóżcie...bardzo się boję |
|
|
mam pytanie okres zaczął mi sie 12 września skończył 17 września wczoraj kochałam sie z chłopakiem i mu zaczęło sie robic dobrze i uciekł twierdzi ze nie bło wytrysku i ja tez nie czułam zeby był, to było bez zabezpieczenia a i mam nieregularne miesiaczki... moge przez to wpaść? czy ewentualnie i on i ja mogliśmy nie czuć wytrysku i nie zostawiłby on na mnie ani na nim zadnych śladów?odpiszcie mi szybko plosie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 6:08 pm Temat postu: |
|
|
loluś119 nie wydaje mnie sie zeby facet mogl nie czuc ze nie mial wytrysku.
W ciazy mozesz nie byc choc nie koniecznie ...
moja rada: Jesli nie chcesz byc to uzywaj zabezpieczenia albo powiedz mu ze dzis nie bedzie skoro nie ma jak sie zabezpieczyc. Problem ze stresem bedzie z glowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli tak opisałaś sprawę to w ciąży na pewno nie jesteś ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
loluś119
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 7:07 am Temat postu: |
|
|
dziękuje ze chociaż trochę mnie pocieszyło to co napisałyście , bo nawet jeśli w jakiś sposób nie poczulby wytrysku to przecież zostałyby jakieś ślady albo cos byłoby mokre ale nic a nic nie było ani mokre i nic nie znaleźliśmy- żadnych śladów spermy...tylko się tak zastanawiam że moze zaczęlo lecieć coś już albo prejakulat i plemniki przezyją we mnie 5 dni a to będzie juz18 dzień mojego nieregularnego cyklu... odpiszecie mi coś jeszcze? bo nie wiem czy powinnam sie tak stresowac z tego powidu że nie czułam tego czy on miał ten głupi wytrysk czy nie, ale przecież bym czuła, nie wiem już co myśleć pomóżcie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 9:23 am Temat postu: |
|
|
ty moglas nie czuc ale to nie mozliwe zeby on nie wiedzial.
Stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji ... pozatym chlopak moze sie nerwicy nabawic przez takie igraszki. Zacznijcie myslec o zabezpieczaniu sie.
Jesli czas ci sie dluzy w oczekiwaniu na okres zajmij sie czyms innym niz ciaglym czytaniem tego jak kto zaszedl w ciaze, a jak inni nie. Kazdy organizm jest inny a okreslenie jednoslownie czy jestes nie jest mozliwe. Nalezy nauczyc sie cierpliwosci i poprostu czekac. Albo zrobic test za 2 tygodnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
demoneczka
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 12:00 pm Temat postu: |
|
|
lulus to co piszesz jest smieszne moim zdaniem nie wiem ile masz lat ale podchodzicie do tego bardzo niepowaznie przeciesz teraz jest tyle zabezpieczen i wcale nie musisz isc po recepte do doktora
-------
nie sadzicie ze to wszysko jest chore jedni staraja sie o dziecko i nie wychodzi a inne po prostu wpadaja i sa z tego powodu zalamani.ja jak bym wiedziala ze bede miala takie problemy z zajsciem w ciaze to juz dawno bym sie nie zabezpieczala.
posty połączyłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
loluś119
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 3:04 pm Temat postu: |
|
|
hmm no tak wiemy co to zabezpieczenie, ale taka sytuacja zdarzyła się raz czy tam dwai niestety być moze o jeden raz za dużo chciałam poprostu się dopytać i poradzić bo wy pewnie lepiej się znacie niż ja a wiadomo jaki to strach kiedy się nie chce mieć dziecka:( i prosze was powiedzcie mi jeszcze o ile bardziej jesteście przekonani czy jestem w ciąży czy nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 3:37 pm Temat postu: |
|
|
demoneczka a kto mogl przypuszczac ze bedziemy miec takie problemy ... nikt nie mowil ze zycie ma byc latwe. Starajmy sie dalej a moze wkoncu przyjdzie czas i dla nas.
loluś119 zastanawiam sie czy tylko tak przytaknelas i czy bedziesz sie zabezpieczac czy nadal jeszcze kilka razy zastosujesz genialna metode.
Nie jestesmy tutaj od przekonań. Uspokuj sie, wez kilka glebokich wdechow i przestan panikowac. I powinnas wyciagnac jakies wnioski.
Ciaza jest bardzo delikatnym tematem i zalezynym od bardzo wielu czynnikow. A my nie jestesmy bogami tylko ludzmi wiec nie mozemy okreslic czy jestes czy nie. Przestan sie uzalac wez sie w garsc i zacznij cos ze soba robic!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
demoneczka
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 3:54 pm Temat postu: |
|
|
calkowicie sie z toba zgadzam tvisha no ale w koncu czlowiek uczy sie na bledach i trzeba z nich wyciagac wnioski |
|
Powrót do góry |
|
|
|
loluś119
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 6:17 pm Temat postu: |
|
|
dzięki macie rację mam nadzieje zę mi się upiecze i nie bede w ciązy ale wiem że nie mogę nigdy więcej już ryzykować bo naprawde jakbym teraz była w ciazy to wszystko by mi się posypało dzięki za te rady i na serio boje się i troche panikuję, ale panikowac to dopiero będę jak wynik będzie pozytywny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|