Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Believeinlove
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 9:03 am Temat postu: Przerażona 16latka !!!! Pomóżcie błagam!!! |
|
|
Witam mam na imie Marta mam 16 lat w styczniu skoncze 17 ... Mam bardzo duzy problem!! Prosze o pomoc..Pomóżcie mi.Opowiem swoja historie i prosze o dyskretnosc.!! Obawiam sie że jestem w ciąży ((( Uprawiałam seks ze swoim chłopakiem pęknął kondon cykle miesiaczkowe mam raczej regularne sa krwawie4nia sa unormowane ostatni okres jak sie nie myle dostalam pod koniec miesiaca jakos 28 sierpnia kochalam sie z chlopakiem 21 wrzesnia i doszlo wiadomo do czego bardzo sie boje chlopak jest ze mna caly czas wspiera mnie bardzo chcialabym sie dosiwedziec czy moglo dojsc do zaplodnienia chlopak mi powiedzial ze rozmawial ze znajoma ginekologiem i mu powiedziala ze tydzien albo 1.5 przed miesiaczka raczej to by bylo nie mozliwe ze do czegos doszlo ze sa to takie dni na chybiu trafiu czy moge zajsc w ciaze szczegulnie u mlodej dziewczyny objawow za bardzo nie mam bardzo sie stresuyje poniewaz chodze do nowej szkoly brzuch mnie boli niemal co dziennie oddaje mocz mozliwe ze czesto trudno to okreslic jutro zamierzam sprawdzic czy jestem w ciazy przez test ciazowy nie mam z kim o tym roznmawiac wstydze sie co kolwiek o tym powiedziec nie wiem co by na to kto kolwiek powiedzial mam teraz duzo problemow poniewaz rodzice sie rozeszli matka odeszla bebcia mnie wspiera w tych chwilach ale jej nie jestem w stanie o tym powiedziec boje sie jej reakcji ... co myslicie na ten temat??? ja mam pustke w glowie caly czas mysle o tym co bedzie .. chcialabym usunac ta ciaze ale wiem ze to nie jest takie proste... pomozcie mi jak najszybciej prosze was!!! jestem przerazona nigdy sie tak nie czułam...((((( POMOCY!!!! czekam na odp[/b]
-----edited by emilka----
temat przyłaczyłam do zbiorczego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Czarna18
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 10:05 am Temat postu: Ciaża ?? |
|
|
Mam Pytanie .. kochałam sie z chłopakiem dzien po okresie .. zabezpieczylismy sie dopiero od 2 płowy stosunku i mam obawe ze wpadlismy słyszałam ze nawet po mozna zajsc w ciaze ..ostatnio zle sie czuje ... przybbrałam na wadze, boje sie bo mam 18 lat a moi rodzice nie przepadaj z Nim .. a Ja go kocham ponad zycie .. !!!! pomozcie mi !!!
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mal2lena
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 10:13 am Temat postu: Czy gorączka ma wpływ na zatrzymanie okresu?? |
|
|
Witam. Mam na imie Marlena i mam 19 lat. Pisze tutaj poniewaz mam problem ;/ Od 4 dni utrzymuje sie u mnie wysoka temperatura ciała (Byłam u lekatrza i stwierdził ostre zapalenie ukł moczowego )momentami dochodzi do 40.5 stopni i stad pytanie czy ma to jakis wpływ na przerwanie okresu ???Okres jest ale gdy tylko w ciagu dnia temperatura podskoczy do 38 stopni i powyzej samoczynnie zatrzymuje sie okres gdy temp opadnie po wziecuiu antybiotyku znowu powraca Boje sie strasznie dlatego ze jest on mniej obfity niz zawsze. Pare razy wspołrzyłam z chłopakiem w tym miesiacu oczywiscie z zabezpieczeniem. Chłopak mówi ze nie mam sie czego obawiac gdyz zawsze wyjmował przed wytryskiem jednak jak to u dziewczyny zawsze obawa jakas jest;/;/ Nie mam jako takich objawow ciazy oprocz własnie wczesniejszego czestego załatwiania sie który na dzien dzisiejszy juz jest opanowany;) co najbardziej mnie dziwi powiekszenie brodawek ale tylko momentami poxniej wracaja do swojej dawniejszej pozycji czy ktos moze mi powiedziec czy moze byc to ciaza??? z gory dziekuje
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam Więc piszę do Was dziewczyny z taką sprawunią Kochałam się z moim narzeczonym 11 dni po miesiączce i doszło do wytrysku we mnie,czy możliwe że zaszłam w ciąże?? A bardzo bym chciała Proszę o odpowiedź.Pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
demoneczka
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 12:31 pm Temat postu: |
|
|
witam cie ewelinko jest to bardzo mozliwe jesli masz ragularne miesiaczki poniewaz plemniki jeszcze dlugo po stosunku zyja trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 1:23 pm Temat postu: |
|
|
No mam nadzieje że się udało,już sobie kupiłam test i czekam tylko żeby go zrobic:) haha pozrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
a_wesolowska86
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 4:36 pm Temat postu: |
|
|
po jakim czasie występują pierwsze objawy ciąży?
i kiedy mogę zrobić test ciążowy?
Miesiączkę miałam 9 września, a kochałam się bez zabezpieczenia 19, 20 i 22 września. Czy jest szansa że udalo się zajść w ciążę??
Tak bardzo bym chciała...
proszę o szybką odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Believeinlove, moim zdaniem nie będziesz w ciąży, ale skoro sie tak boisz to powinnaś bardziej uważać. moze jednak warto używać ANTYKONCEPCJI?
Czarna18, zrób test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki jednak ja wątpię, żebyś zaszła w ciązę
Mal2lena, wg mnie Twoje objawy są spowodowane infekcją i antybiotykami
Ewelinka1987, jasne, że szanse są
a_wesolowska86, po dniu spodziewanego okresu mogą się pojawić pierwsze objawy. test robisz 2-3 tygodnie od ostatniego stosunku. trzymam kciuki ;) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lusi01
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 11:49 am Temat postu: |
|
|
Hej Emilko
Od wczoraj mnie boli podbrzusze (jajniki )
To był ból jak bym już miała @ no ale jeszcze nie mam, dziś boli mnie ale już mniej nie jest to dokuczliwe ale wczoraj przeleżałam cały dzień..
Czy to jest jakiś już znak, że się nam udało ??
Byłabym najszczęśliwszą osoba na świecie jak by była już we mnie malutka istotka
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
demoneczka
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 1:07 pm Temat postu: |
|
|
dziewczynki mam pytanie moja kolezanka wspolzyla zaraz po skonczonym okresie i zaszla w ciaze jakim cudem to sie stalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|