Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Wrz 27, 2008 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

demoneczka, normalnie. po okresie już mogą być niebezpieczne dni, ba, nawet pod koniec okresu już przy krótkich cyklach lub jednorazowym skróceniu cyklu mogą wystąpić płodne.
smutna2255

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 28, 2008 10:28 pm    Temat postu: Prawdopodobiensto ciazy!!!!!??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Strasznie mnie ponioslo:( I bawilam sie z chlopakiem w moim 11dn cyklu:( czyli plodne Ocieral sie o moje narzady plociowe bylo mnostwo preejakulatu na moich narzadach płciowych:( ktory zapewne mogl dostac sie do srodka i dostal na palcach pewnie;( Czy bardzo duzo jest prawdopodobiensto ciazy??Mialam isc do Gine po antykon po stosunku ale nie wiem czy w takiej sytuacji wypisuje slyszalam ze tylko w przypadkach o wysokim zagrozeniu???PROSZE KOGOS KTO MA JAKIES POJECIE O SKOEMENTOWANIE MOJEGO PROBLEMU:(

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do tematu specjalnego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdarzaja sie takie sytuacje jak opisana powyrzej ... kiedy jajeczko wyrzucone jest duzo wczesniej lub duzo puzniej niz bysmy tego oczekiwali, pozatym rowniez niektorzy mezczyzni maja wytryski kropelkowe czyli przed ostatecznym doznaniem oprocz prejakulatu moze wydostawac sie niewielka ilosc spermy, dlatego kazdy dzien moze byc tym odpowiednim dniem do poczecia. Statystyka to tylko uogulnianie problemu, a ty jestes jedyna w swoim rodzaju wiec sama powinnas wiedziec bo znasz sie od poczatku jakie jest twoje cialo i czy potrzebujesz tabletki.
Ja na twoim miejscu ... nie zgodzilabym sie na ta tabletke i czekala cierpliwie.
Powrót do góry
Nika01

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 3:44 pm    Temat postu: czy możliwe że zaszłam w ciąże?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie czy mogłam zajsc w ciaże. Kochałam sie z moim chlopakiem 26 wrzenia, był to 30 dzień cyklu ( pierszy dzień cyklu 28 sierpienia). A cykle za zwyczj mam 30 dniowe czasami zdarzaja sie 31 lub 32 dniowe. Miesiączkę powinnam mieć 27 wrzenia i jak do dzis nie mam, 3 dni spoźnienia. Jestem na razie dziewica, ale on dotykła swoim członkiem ujscia do pochwy i próbował lekko wchodzić ale czyłam boł wiec zaprzestał. Wytrysk miał pozniej, po moich pieszczotach jego członka. Pożniej juz do penetracji nie dochodziło. Prosze o jakaś rade, jestem bardzo zestresowana, to moje pierwsze doświadczenia.

-----

jeszcze chcialam dodać ze byliśmy bez prezerwatywy, a wytrysk nie był na moje okolice rodne. Czekam na jakąs odpowiedz, bardoz Was prosze.

-----edited by emilka-----
jak chcesz coś dodać, korzystaj ze "zmień". temat przyłączyłam do specjalnego
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciaza jest niemozliwa. Bo nie bylo wytrysku w Tobie. Mysle ze okres spoznia sie ze stresu i tyle Smile
Powrót do góry
petronela

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co sie dzieje... uprawiam sex od 7miesięcy z moim facetem, nie stosujemy prezerwatym, dla tego że sądzimy ze jak bóg bedzie chciał abysmy mieli dziecko to ono bedzie jak nie to nie.. do tej pory jeszcze go nie było. Ostanio dzieje się ze mną coś dziwnego okres miałam dwa tygodnie temu. mam problem z tszymaniem moczu... często chce mi sie siku. 22.09.08r obudziłam sie o 5rano i bardzo mnie cała macica bolała do wieczora mnie bolało, tego też dnia wziełam kąpiel i zobaczyłam ze wyleciało mi troche krwi z macicy... Potem były kilka dni przerwy i 26 znowu zaczeło mnie boleć... Dzisiaj też znowu mnie boli cała macica... 26.09.08r i dzisiaj do południa bolało mnie tak ogólem ale przy oddawaniu moczu mnie nie bolało a 22 bylo tak ze mnie przez cały czas bolało a przy wydawaniu moczu to juz w ogóle i dzisiaj do południa tez bolało mnie tak normalnie a przy oddawaniu moczu nie i dopiero po południu zaczeło tez bolec przy oddawaniu moczu... Co to może znaczyc???
Powrót do góry
Nika01

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pinezka pisałaś ze wytrysk musi być we mnie, czyli jak głeboko musi wejsc jego członek? czy wytarczy wytrysk w okolicy pochwy?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no poprostu musi byc w srodku i tyle. Nie umiem tego wytlumaczyc. Zeby bylo zaplodnienie top kobieta musi miec odpowiednie dni czyli dni plodne na dodatek owulacje - czyli ten szczegolny dzien w cyklu i wytrysk w srodku. i to czasem nie wystarcza do zaplodnienia... takze mozesz byc spokojna. Czekaj na okres cierpliwie.
Powrót do góry
Lusi01

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2008 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny Smile
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test, wynik niestety negatywny Sad
Jutro mam dostać @ Sad
A może za wcześniej go zrobiłam? Dodam tez że zrobiłam go z drugiego moczu Sad bo juz nie wytrzymałam...
Dwa dni temu strasznie mnie bolało podbrzusze cały dzień tak jakbym miała @, ale na drugi dzień ból minął, nic już mnie nie boli i @ też jeszcze nie mam jedynie co to piersi sie zrobiły jakieś troche pełniejsze i bolesne...
Co o tym sądzicie? Może za wcześnie zrobiłam test ??
Powrót do góry
Kasia21*

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2008 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hello tak śledzę te Wasze wypowiedzi i szukam czegoś co odpowie na moje pytanie ale zdecydowałam się określić dokładniej mój problem: a mianowicie @ miałam 1 sierpnia, kochałam się z chłopakiem kilka razy, najpierw bez prezerwatywy potem on ją założył i tak skończylismy(muszę zaznaczyć że zawsze tak robimy) w sumie z 5 razy w zeszłym miesiącu, teraz przedwczoraj zauważyłam małe plamki krwi najpierw były brązowe teraz normalne ale strasznie tego mało Question Wcześniej miałam cykle co 28 dni i spodziewałam się wcześniej @ dodam że rzuciłam palenie i biore folik ale to dopiero 2 dzień,nie planuję jeszcze ciąży ale jak by była to bardzo bym się cieszyła Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 25 z 42