Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetu
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 9:49 pm Temat postu: brak okresu = ciaza? |
|
|
hej dzięki za odpowiedz.nie wiem czy powinnam się cieszyć ale dzisiaj dostałam okres-mówię Wam coś strasznego nieczęsto mnie tak brzuch boli.jestem prawie pewna że nie jestem w ciąży ale mimo wszystko jak tylko mi się skończy lecę do ginekologa nie ma zmiłuj.tak sobie myślę że możę powiem lekarzowi o tabletkach.wcześniej już brałam tylko zad mi urósł i wróciłam do gumek.możecie mi zaproponować jakieś po których sie nie tyje(wiem że to lekarz indywidualnie przepisuje bo wszystkie jesteśmy inne).dzięki:*
Ostatnio zmieniony przez anetu dnia Pią Paź 03, 2008 5:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny.Pisze do was poraz kolejny,może mi poradzicie...wiec jak pisałam juz kochałam sie z moim narzeczonym 11 dni po miesiaczce i doszło do wytrysku w środku...było to 22 września,i 23 września też....strasznie chcialabym miec bobaska:) i nie potrafiłam wytrzymac i zrobiłam dzisiaj test...wyszedł negatywny:( Tak mi strasznie smutno:( Powiedzcie czy to nie za predko,czy powinnam jeszcze przeczekac i zrobić nastepny??? Prosze pomożcie mi:( Buziaczki:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
anetu, ale prezerwatywa nie pękła ani nie zsunęła się? jeżeli nic takiego nie było, to raczej w ciąży nie jesteś. ale do ginekologa warto się przejść, bo moze masz torbiel lub nadżerkę, bo te plamienia są niepokojące
Ewelinka1987, test jeszcze mógł być niewiarygodny. NAJWCZEŚNIEJ możesz zrobić w niedzielę. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 10:46 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje Emilka,kamień spadł mi z serca...mam nadzieje że był niewiarygodny.Więc zrobie tak jak piszesz.CO ja bym bez was dziewczyny zrobila:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 9:42 am Temat postu: |
|
|
no no no 11dc to szanse sa akurat 3 dni plemniki moga doczekac do komorki . oj Ty to bys juz na 2gi dzien chciała wiedziec czy jestes w ciazy czy nie nie ma tak szybko...tam w srodku wszystko sie dzieje pomału to tylko nam sie wydaje ze hop i siup powodzenia w tesciku. lepszy od ciazowego jest test krwi bhcg koszt. ok.20zł ale wynik w 100% pewny.robisz go w labolatorium, napisz koniecznie czy fasolka jest:P _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaniepokojona24
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 11:11 am Temat postu: czy mogę być w ciąży? |
|
|
mam mały problem. ostatnią miesiączkę miała 27sierpnia trwała 5dni we wrześniu nie miałam w ogóle. a z 3tygodznie temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia. i tydzień temu byłam przeziębiona dopiero co wyzdrowiałam. co to oznacz? dodam że mam nieregularne miesiączki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
petronela
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 12:10 pm Temat postu: Czy ktoś mi wkonuc odpisze?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
--------------------------------------------------------------------------------
Nie wiem co sie dzieje... uprawiam sex od 7miesięcy z moim facetem, nie stosujemy prezerwatym, dla tego że sądzimy ze jak bóg bedzie chciał abysmy mieli dziecko to ono bedzie jak nie to nie.. do tej pory jeszcze go nie było. Ostanio dzieje się ze mną coś dziwnego okres miałam dwa tygodnie temu. mam problem z tszymaniem moczu... często chce mi sie siku. 22.09.08r obudziłam sie o 5rano i bardzo mnie cała macica bolała do wieczora mnie bolało, tego też dnia wziełam kąpiel i zobaczyłam ze wyleciało mi troche krwi z macicy... Potem były kilka dni przerwy i 26 znowu zaczeło mnie boleć... Dzisiaj też znowu mnie boli cała macica... 26.09.08r i dzisiaj do południa bolało mnie tak ogólem ale przy oddawaniu moczu mnie nie bolało a 22 bylo tak ze mnie przez cały czas bolało a przy wydawaniu moczu to juz w ogóle i dzisiaj do południa tez bolało mnie tak normalnie a przy oddawaniu moczu nie i dopiero po południu zaczeło tez bolec przy oddawaniu moczu... Co to może znaczyc???
_________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 12:19 pm Temat postu: |
|
|
zaniepokojona kochalas sie z chlopakiem z zabezpieczeniem?Choroba mogla miec wplyw na okres i go przesunac. Moze warto by bylo pojsc do ginekologa? Bo skoro nie mialas orkesu we wrzesniu to juz nie jest za dobrze.
petronela byc moze to objawy ciazy robilas test? Moze pojdziesz do gina i on Cie zbada? Ja bym tak zrobila. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nika01
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 12:30 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka to znowu ja pamietam jak odowiadalas na moje pytanie czy jestem w ciazy jakies pare dni tuemu na 25-27 stnie bodajze. Nie mam nadal okresu teoretycznie mial byc 27 wrzesnia a mamy dzis 3 paz. Czy to moze byc niepokajace, mam juz isc do ginekologa? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|