Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a robilas test?
Powrót do góry
Nika01

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jutro bede robic mysle ze to juz najwyzszy czas...ale nie moge w to uwierzyc ze moge byc w ciaży bo nie mial wytrysku we mnie...sama nie wiem tylko na poczatku probowal wejsc ale zanim mial orgazm juz sama nie wiem co myslec.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli nie mial wytrysku to watpie zeby to byla ciaza. Uwierz mi ze okres potrafi sie spoznic ze stresu tego zwiazanego obawami ciazowymi... ja bym zrobila test i poszla do ginekologa. Mi tez sie spoznial ostatnio okres kilka dni. Byl stosunek prtzerywany i moj chlopak tez nie mial wytrysku we mnie. Okres przyszedl choc tez juz wkrecalam sobie ciaze Rolling Eyes glowa do gory Exclamation
Powrót do góry
aga031

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
zrobiłam dzisiaj test, bo nie mogłam już dłużej wytrzymć w niepewności Rolling Eyes
wynik-negatywny Crying or Very sad
Tak naprawde to powinnam jutro dostać okres.
Piersi pobolewają mnie już od tygodnia, w między czasie pobolewał mnie brzuch, blada kreska na brzuchu pojawiła się, siusiam często.
Dodam że wczesniej pobolewały mnie piersi ale na dzień przed okresem, a co do kreski na brzuchu to nie zwróciłam uwagi.
Czy mam jeszcze nadzieje czy już raczej nie powinnam się łudzić?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrob test krwi. kosztuje ok.20 zł , robisz go w labolatorium. wynik w 100% pewny. ciazowe moga sie czasem mylic,powodzenia Exclamation Exclamation

Powrót do góry
aga031

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobie tylko, że dzisiaj piątek
a błędny wynik może wynikac z tego że test zrobiłam w połowie dnia a nie z pierwszego moczu
Powrót do góry
petronela

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naprawde to może być ciąża?? nie robiłam testu zrobię jutro rano...ale naprawde? troche sie boje wczesniej tez mielismy podejrzenie ciazy i nic teraz to była by 3 próba i nie wierze ze to naprawde moze byc ciaza:(
Powrót do góry
Nika01

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 10:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć Pinezka! Dzis zrobilam Test po 9 dniach od zdarzenia, wykonałam test Amil ( wykrywalność po 6 dniach), Test wyszedł negatywnie. Co mam teraz zrobić, myslisz ze pwoinnam sie niepokoić o moje zdrowie i iść do ginekologa? a może jeszcze pewności nie ma czy jestem w ciaży?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nika01, za wcześnie zrobiłas test
Nika01

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 10:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

milka kiedy powinnam go zrobić? Okres mialam miec 27 wrz a z chlopakiem bylam 26 wrzenia.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 29 z 42