Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to żaden znak, bo przeważnie u każdej kobiety jest podwyższona temperatura w drugiej fazie cyklu
asiulka22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 12:58 am    Temat postu: czy moglam zajsc w ciaze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie moje cykle trwaj 21-23dni,a kochalam sie z chlopakiem do konca 2 dni przed okresem w czsie okresu i 5 dni po okresie czy moglam zajsc w ciaze prosze o odpowiedz to bardzo wazne dla mnie

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile

Ostatnio zmieniony przez asiulka22 dnia Wto Sie 19, 2008 3:55 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
olcia333

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 8:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siema
jesli mozecie to mi pomuscie. mozecie mi wyjasnic kiedy sa dni plodne.bo kochalam sie ze swojm chlopakiem dwa dni po moje miesiace. i puzniej tez tak wogule to moja miesiaczka wystepuje co 21 dni. a miedzy ostatnimi bylo tylko 16 dni. boje sie ze moze byc cos nie tak ze mna ze nie moge miec dzieci boje sie
Powrót do góry
nnieznajomyy

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

olcia odbierz PW - tam masz wytłumaczone tak jak mi to tłumaczono Wink
Powrót do góry
Justka17

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 10:40 am    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc.... czy jeżeli ma się okres mniej obfity to czy może to oznaczać ciążę?????
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niekoniecznie Smile moze dopiero sie zaczyna? bierzesz tabletki anty?

Powrót do góry
Justka17

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 12:37 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres mam juz 3 dzien a tabletek nie biore....
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja czasami też mam miej obfity okres, ale jesli obawiasz się ciąży to najlepiej zrób test.

A olcia333 czy nieuważasz że 16dni to za mało? Ja bym na twoim miejscu poszła do gina
Justka17

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale to ze ma sie mniej obfity i krotszy to nie oznacza ciąży????
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niekoniecznie ale niemożna jej wykluczyć tak odrazu, zreszta opisz bardzije twoją sytuacje to będzie łatwiej ci diradzić
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 5 z 42