Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ela1313 napisał:
Na członku miał takie ... nie wiem jak to nazwać... taki jak gdyby "ser" (wiecie o co chodzi) czy moze byc jakies ryzyko ?

prawdopodbnie byla to wydzielina z pochwy. A ciaze wykluczam raczej.

martunia884 napisał:
Mam pytanie jak wyglądają piersi w pierwszych tygodniach ciąży i kiedy to jest widoczne?

to zalezy od organizmu kobiety. Po kliku tygodniach albo dopiero miesiacach. Nie mozna sie sugerowac tego typu objawami. Dopiero jak @ nie przyjdzie wtedy mozna podejrzewac ciaze.
Powrót do góry
ela1313

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mogła być z pochwy bo on jeszcze we mnie nie wszedł. on ją już miał Exclamation
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napewno nie byla to sperma w 100%. Moze ktos inny sie wypowie bo ja nie mam pojecia co to moglo byc. Ale jesli nie wszedl do srodka to do zaplodneinia nie moglo dojsc i tyle Exclamation
Powrót do góry
martunia884

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale wlasnie chodzi o to ze powinnam dostac okres w srode a tu juz nastepna sroda i okresu brak,ale robilam trzy testy raz w srode raz w piatek i raz w niedziele i kazdy wyszedl negatywnie to skad ten bol piersi??
Powrót do góry
cola

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 11:44 pm    Temat postu: czy ktos moze mi pomoc prosze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie niedawno wrocilam z zagranicy i zatrzymal mi sie okres zrobilam zrobilam sobie test ciazowy wynik wyszedl negatywny lekarz przepisal mi luteine 50. Ale okresu nie mam nadal. Wiec znow zrobilam test wynik wyszedl negatywny ale poziom hormonu hcg wynosi 9 czy to moze byc objaw ciazy??
Powrót do góry
Lusi01

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 12:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martunia884 Najlepiej jak zrobisz test z krwi wtedy będziesz wiedzieć na 100% Smile Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
demoneczka

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem staramy sie z mezem juz rok o dzidzie i wczoraj po stosunku zaczelam lekko krwawic ,miesiaczke mialam 13 dni tem ,boli mnie brzych tak jak przy okresie czy moge byc w ciazy? Laughing
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od około 3 dni miałam nudności, strasznie bolą piersi.. urosły.. zaczelam wicej jesc.. czuje ze jestem w ciazy.. jednak dzisiaj dostalam miesiaczke... tzn zaczal bolec mnie brzuch tak jak zawsze przed miesiaczką .. ale ona nie jest taka jak zawsze... jest bardzo jasna.... a po za tym malo obfita...Sad nie wiem czy jestem w ciazy czy nie??? mam zamiar z robic test ale dopiero po miesiaczce...!!
Powrót do góry
Natalcia17

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:31 pm    Temat postu: czy moge być w ciązy?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie.. 3 tygodnie temu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. miesiączka spóźniała się tydzień, ale gdy się pojawiła to była taka inna, w mniejszych ilościach.. po 4 dniach ustało.. teraz mam jasnożółty gęsty śluz, od wczoraj jest mi czasami bardzo niedobrze, i dzisiaj w szkole zasłabłam.. Sad mam wrażenie że moje piersi są troszeczke większe..czy mogę być w ciąze?? Sad(
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam to samo:(SadSad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 33 z 42