Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lusi01

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martunia884 jeśli 3 testy wyszły negatywnie to nie sądzę żebyś była w ciąży,
Myśle, że zbliża ci się miesiączka, a opóźnia bo chyba za mocno się stresujesz Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
erlo990

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 7:51 pm    Temat postu: czy jest w ciązy ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WITAM!!!

Mam pytanie.Razem z dziewczyna pieściliśmy się nie doszło do niczego więcej.Chodzi mi ze nie kochaliśmy się ani nie doszło do wytrysku.Byliśmy nago.Potem dziewczynie spóźniał się okres dostała go po 8tygodniach od pieszczot.Czy jest taka możliwość ze jest w ciąży ?

przeniosłam. emilka
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja twierdze ze nie ma takiej mozliwosci Smile
Powrót do góry
malutka82

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 9:57 am    Temat postu: ciąża:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jestem nowa na tym forum . Dziewczyny doradźcie co mam zrobic Sad . Po ponad 2-letniej przerwie zaczełam opak pigułek Mercilon.@zaczeła mi sie 14 września i od tamtej pory tabl brałam. W środku cyklu nie wziełam 9 i 11 pigułki w nocy kochaliśmy sie z mężem ( skończył we mnie) potem 12 wziełam.Potem z przyczyn niezaleznych nie wziełam 15 ( nocowalismy u znajomych nie miałam pig przy sobie) a rano "uciekło" mi z głowy.( Ale głupia jestem .Do końca cyklu kochalismy sie i zawsze kończył we mnie .Potem cos mi sie w głowie "uroiło" ze moge byc w ciazy i ze przeciez te pigułki które bede brała moga zaszkodzic fasolce no wiec przerwałam ( teraz wiem ze to głupota ale czasu nie odwróce).od 18 pigułki przestałam brac Twisted Evil .Koniec opakowania przypadał na ostatnia tabletke w sobote 4 października .W sobote miałam kilkugodzinne plamienie a wieczorem juz nic .Zrobiłam w niedziele wieczorem test ( zwykły z moczu) i nic nie wyszło .I teraz zgłupiałam czy nie mam okresu dlatego ze jestem w ciazy czy dlatego rozregulowałam sobie cykl .Jedna wydaje mi sie ze wtedy to krwaweinie z odstawienia byłoby wieksze a nie tylkokilka godzin .Dziewczyny poradzcie czy moge byc w ciazy a test nie wykazał bo za szybko?? juz sama niewiem co mam zrobic kiedy do lekarza itp Z góry dziekuje za kazda odpowiedz Sad Embarassed

przylaczylam do pokrewnego. emilka
Powrót do góry
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinka1987 napisał:
Ewelinka1987 napisał:
Hej Dziewczynki:) to znów ja.Wg.moich obliczeń i dzięki waszym podpowiedziom od kiedy zaczyna sie pierwszy dzien ciąży(bo oczywiście myslałam ze zaraz po stosunku haha).więc wg .moim obliczen test zrobiłam w 2dc(jeśli jestem w ciaży oczywiscie) wiec faktycznie za wczesnie.Myślicie ze jesli zrobie go za tydzien,jakos 12 pazdziernika(byłby to 14 dc) to test bedzie wiarygodny???Pozdrowionka
Hej to znów ja gdyż mam mały problem.Jak juz pisałam kochałam sie z facetem 11 dni po miesiacze,i czekałam na to by zrobić test bo poprzedni zrobiłam zbyt szybko i mogłbyc niewiarygodny...ale dzis dostałam palmień brunatnych połączonych z krwią,nie są zbyt obite...a na miesiaczke jeszcze za wczesnie,a pozatym myślałam ze wreszcie udało nam sie z dzieckiem tym bardziej ze kochaliśmy sie w dnaich w których były szanse na zajście w ciąze...nie wiem co mam robic.Czy zrobic ten test? Nie wiem co robićSad
KTOŚ MI ODPOWIE?? Bo sama nie wiem co mam robic,jestem ogólnie załamana:(
Powrót do góry
aga031

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 4:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelinka 1987
zrób test w dniu spodziwanej miesiączki jeżeli będzie negatywny a okres nadal sie nie pojawi to ponownie wykonaj po 48 godzinach a najlepiej zrób badanie krwi tak jak wile dziwczyn pisze wiarygodny na 100%
powodzenia
Powrót do góry
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak ale czy mozliwa jest ciąż jesli mam teraz takie plamienia??? nie wiem co robic.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 7:00 pm    Temat postu: Re: ciąża:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malutka82 napisał:
Witam jestem nowa na tym forum . Dziewczyny doradźcie co mam zrobic Sad . Po ponad 2-letniej przerwie zaczełam opak pigułek Mercilon.@zaczeła mi sie 14 września i od tamtej pory tabl brałam. W środku cyklu nie wziełam 9 i 11 pigułki w nocy kochaliśmy sie z mężem ( skończył we mnie) potem 12 wziełam.Potem z przyczyn niezaleznych nie wziełam 15 ( nocowalismy u znajomych nie miałam pig przy sobie) a rano "uciekło" mi z głowy.( Ale głupia jestem .Do końca cyklu kochalismy sie i zawsze kończył we mnie .Potem cos mi sie w głowie "uroiło" ze moge byc w ciazy i ze przeciez te pigułki które bede brała moga zaszkodzic fasolce no wiec przerwałam ( teraz wiem ze to głupota ale czasu nie odwróce).od 18 pigułki przestałam brac Twisted Evil .Koniec opakowania przypadał na ostatnia tabletke w sobote 4 października .W sobote miałam kilkugodzinne plamienie a wieczorem juz nic .Zrobiłam w niedziele wieczorem test ( zwykły z moczu) i nic nie wyszło .I teraz zgłupiałam czy nie mam okresu dlatego ze jestem w ciazy czy dlatego rozregulowałam sobie cykl .Jedna wydaje mi sie ze wtedy to krwaweinie z odstawienia byłoby wieksze a nie tylkokilka godzin .Dziewczyny poradzcie czy moge byc w ciazy a test nie wykazał bo za szybko?? juz sama niewiem co mam zrobic kiedy do lekarza itp Z góry dziekuje za kazda odpowiedz Sad Embarassed

matko i córko
biedny Twój organizm...
jeżeli test zrobiłaś wcześniej niż 2 tygodnie od stosunku, to mógł jeszcze nie być wiarygodny. ciąża jest możliwa ale szanse na nią są bardzo małe
wg mnie to przez burzę, którą sobie zrobiłaś w organizmie a nie przez ciążę nie masz okresu
nie rob tak więcej
ja bym poszła do lekarza i zapytała się, co robić. czy czekać na normalną miesiączkę (naturalną) i rozpocząc kolejne opakowanie czy odczekać 3 naturalne cykle i dopiero zaczać
martunia884

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie jak wyglądają piersi w pierwszych tygodniach ciąży i kiedy to jest widoczne?
Powrót do góry
ela1313

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie : chciałam zacząc sie kochac z chłopakiem, kazałam mu nałozyc prezerwatywe, on z podniecenia nałożył odwrotną stroną i próbował ja naciągnąc, zorientował sie ze jest cos nie tak, załozył poprawnie i wszedł we mnie. Czy jest jakies ryzyko? Na członku miał takie ... nie wiem jak to nazwać... taki jak gdyby "ser" (wiecie o co chodzi) czy moze byc jakies ryzyko ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 32 z 42