Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiam_1986
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 8:41 am Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: | jesli bylas dzien po okresie i nie bylo wytrysku wewnatrz to mysle ze ciaza malo prawdopodobna i bole swiadcza o zblizajacym sie okresie. Ale nie warto sugerowac sie tym ze sie bylo po okresie. Ja Wam radze zebyscie obserwowaly swoj sluz i objawy podczas cyklu. Ja np wiem ze od wczoraj mam dni plodne bo sluz mam ciagnacy sie |
nie moge być juz przed okresem ponieważ jestem 18 dni przed cyklem w tym momencie i bóle przed miesiączkowe nie wystepowały u mnie tyle dni wcześniej....boje sie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
demoneczka
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 12:15 pm Temat postu: |
|
|
demoneczka napisał: | demoneczka napisał: | mam problem staramy sie z mezem juz rok o dzidzie i wczoraj po stosunku zaczelam lekko krwawic ,miesiaczke mialam 13 dni tem ,boli mnie brzych tak jak przy okresie czy moge byc w ciazy? | prosze odpiszcie czy moge byc w ciazy |
witajcie to znowu ja nie wiem czy to wszystko sobie wmawiam ale od paru dni jestem bardziej spiaca i zawsze po poludnu zaczyna mi sie robic niedobrze oblewaja mnie poty boli mie brzych i raz za czas kuja mnie jajniki ,mam reakcje wymiotne jak poczuje jakies ostre zapachy.napiszcie mi czy moge liczyc na to ze sie nam w koncu udalo czy to tylko sobie po prostu wmowilam
acha chcialam dodac ze przedtem spoznial mi sie okres i dostalam tabletki na wywolanie go
polaczylam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
a_wesolowska86
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 4:24 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj rano zrobiłam test i... pokazały się 2 kreseczki
od razu przed pracą pobiegłam na pobranie krwi i właśnie je odebrałam Wynik wyszedł dokładnie 118,90 !!! Czyli jestem w ciąży, bo w tabelce pisze, że wczesna ciąża ma normę 5-25. a ja mam 118,90 !!! Po weekendzie pędzę do gina
bardzo się cieszymy
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 9:48 pm Temat postu: |
|
|
a_wesolowska86, gratuluje i zazdroszczę ;) dużo zdrówka _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lusi01
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 11:14 pm Temat postu: |
|
|
a_wesolowska86 Gratuluje Ci Życze dużo zdrowka i powodzenia
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
a_wesolowska86
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 11:19 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję bardzo Dziewczyny...
Pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anitkaaaa
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Jestem tu nowa i chcialabym o opinie.
Mam regularne miesiaczki co 28 dni. Zawsze tydz. przed miesiaczka mam bole miesiaczkowe-jajniki i minimalne pobolewanie piersi.
Staram sie o dziecko w dni plodne wspolzylam z mezem. Dzien wczesniej dostalam miesiaczke czyli 9 pazdziernika a powinnam dostac 10. Miesiaczka byla dziwna i krotka bo tylko dwa dni. Jakies poltora tyg przed ta miesiaczka mialam pobolewanie prawego jajnika- klucie a 4 dni przed ta miesiaczka piersi mialam bardzo obolale jak i sutki. Nigdy takiego bolu piersi nie mialam. Nie moglam sie do nich dotknac po pracy od razu zdejmowalam stanik. Najbardziej bolaly po bokach. W tej chwili mam mniejszy bol piersi ale mam tez opuchniete i pobolewa mnie od czasu prawy jajnik. Na dodatek przed miasiaczka bylam bardzo senna. Na lunchu musialam sie zdrzemnac bo inaczej w pracy pewnie zasnelabym.
Nie przebywam w Polsce tak wiec ciezej jest dostac sie do ginekologa tak wiec prosilabym Was o odpowiedzi. Planuje tez kupic test ciazowy i pragne zobaczyc wreszcie 2 upragnione kreseczki.
Czy Waszym zdaniem moze to byc ciaza?
Z gory dziekuje za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiam_1986
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Anitkaaaa a swędzą Ciebie sutki czy tylko bola?? bo jeżeli swędzą to napewno jesteś wciąży...a powiedz mi jeszcze czy często oddajesz mocz? w sensie takim cześciej niż zwykle?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 8:16 pm Temat postu: |
|
|
kasiam_1986 napisał: | Anitkaaaa a swędzą Ciebie sutki czy tylko bola?? bo jeżeli swędzą to napewno jesteś wciąży... |
A skad masz takie info jesli mozna wiedziec? pierwsze slysze ze jak sutki swedza to w ciazy sie jest. Mnie czesto swedzialy i mama nie jestem
Anitkaaaa moim zdaniem szanse na ciaze sa. Tym bardziej ze masz takie bojawy jak opisujesz pozdrawiam i powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiam_1986
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 8:18 pm Temat postu: |
|
|
i powiem Ci jeszcze jedno że jak ja mam okres ale to czasmi mam tak że pierski mnie bolą tak że nie mogę sie dotknac i nie byłam w ciaży dlatego mysle że nie jestes....ale jeżeli tak jak pisałam swezą Ciebie sutki to jesteś i często oddajesz mocz, jedyne co mnie niepokoi to ten krótki Twój cykl...nie wiem czym mogł byc spowodowany może jakimś stresem?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|