Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anitkaaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiam_1986 Ty masz takie bole piersi ja niestety NIGDY takiego bolu nie mialam. Nie swedza mnie piersi ale bola i widac ze sa wieksze a przed miesiaczka myslalam ze nie wyrobie.
Jutro zrobie test.
Trzymajcie kciuki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kasiam_1986

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja już trzymam od dzis i czekam na wiadomoścSmile POWODZENIA!!!
Powrót do góry
Anitkaaaa

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jezeli beda 2 kreseczki to bede skakala z radosci a moj maz oszaleje. Tylko najgorsze jest to ze sie tak bardzo chce a pozniej rozczarowanie i kolejne planowanie i czekanie Crying or Very sad
Wlasnie w tej chwili czuje jak mnie pobolewa delikatnie prawy jajnik. Pliiiissssssssss niech juz nam sie udaaaaaa
Dam znac
Paps
Powrót do góry
frydzia88

PostWysłany: Nie Paź 12, 2008 10:39 am    Temat postu: Plamienia zamiast okresu? Co jest ?! :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie.
Moja sytuacja przedstawia się następująco. Odkąd dostałam pierwszy okres, moje miesiączki były co miesiąc, były obfite, trwały 4-5 dni z częstymi mocnymi bólami brzucha i pleców. Te dni to był dla mnie po prostu horror.
29 września, a więc niecałe 2 tygodnie temu, kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Podczas stosunku wyciągnął on na chwilę penisa z mojej pochwy i na ręce miał kupę białego przezroczystego "płynu" (przedwczesny wytrysk). Potem założył gumke i kochaliśmy się dalej.
6 października powinnam dostać okres, dostałam go 9 października. Z tym, że czy to był okres? ... Obyło się bez bólu brzucha i pleców. Zamiast czerwonej mazi była gęsta, ciemnobrązowa. "Okres" ten nie leciał normalnie, tylko wtedy jak poszłam do wc zrobić siusiu to wtedy leciała ta ciemnobrązowa maź. Trzeciego dnia zaś, kiedy rano poszłam do wc, ciemnobrązowa maź zamieniła się w okres. Czwartego dnia, czyli dziś- nie ma śladu po okresie, ani po ciemnobrązowych upławach.
Mógłby mi ktoś powiedzieć, co się dzieje? ... Sad oczywiście zrobię test, jutro, albo pojutrze. Jednakże myśl o ciąży nie pozwala mi funkcjonować normalnie. Proszę napiszcie co o tym myślicie, tylko szczerze...
Pozdrawiam serdecznie

-----edited by emilka-----
przyłączyłam temat do specjalnego
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Paź 12, 2008 10:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

są duże szanse na ciążę... jeżeli było to ok. 2 tygodnie przed okresem, to były to dni płodne. musisz zrobić test, bo w ciąży czasami pojawiają się plamienia, nie może być normalnego krwawienia a u Ciebie go nie ma...
frydzia88

PostWysłany: Nie Paź 12, 2008 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To było tydzień przed okresem, więc to nie były dni płodne... No i mój chłopak wysunął członka z mojej pochwy kiedy miał przedwczesny, tak jakby to wyczuł, ale wiadomo, że zawsze coś mogło w niej zostać, jakaś mała kropelka...
Niepokoi mnie ten dziwny okres SadSadSad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Paź 12, 2008 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak, faktycznie nie doczytałam. to było dokładnie 10 dni przed okresem, więc takie na pograniczu (przyjmuje się, że owulacja występuje na 10-16 dni przed spodziewaną miesiączką). raczej małe szanse. może po prostu jakieś zaburzenia, może się źle odżywiałaś, stresowalaś, brałaś jakieś leki?
frydzia88

PostWysłany: Nie Paź 12, 2008 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leki nie, nie brałam nic.
Odżywianie takie studenckie. Śniadanie i kolacja chleb z szynką, ser itp, a obiad to na szybkiego coś na mieście.
Nerwów mam ostatnio sporo (sprawy rodzinne). Zawsze byłam spokojną osobą, a od początku września jestem strasznie nerwowa. Byle co wyprowadza mnie z równowagi Sad
Powrót do góry
paulina_hot_icecream

PostWysłany: Nie Paź 12, 2008 5:55 pm    Temat postu: czy moge byc w ciazy?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cztery tygodnie temu kochalam sie z chlopakiem i niestety nie uzylismy zabezpieczenie. Byl to moj pierwszy raz! trzy dni wczesniej skonczyl mi sie okres. nastepnego dnia dostalam krawienie jak przy okresie ale tylko przez dwa dni natomiast okres mam przez 5. nie spuscil sie w srodku ale postanowilam wziac pigolke do 72 godzin. pielegniarka powiedziala ze to nie dziala na 100 %. i teraz nie dostalam okresu!! bola mnie piersi i czasami robi mi sie niedobrze. boje sie ze to moze byc ciaza, a mam dopiero 16 lat! prosze o pomoc!!. jutro ide zrobic test ale bylabym wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz. PROSZE I DZIEKUJE
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Nie Paź 12, 2008 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może i pielęgniarka miała rację, ale nie powiedziałaś jej też wszytskiego... Sama napisałaś że facet "nie spuscił się w środku" a więc myślę że to nie ciąża, tymbadziej że w poprzednim cyklu miałaś okres. Jeśli by się tak zdarzyło, miałabyś wyjątkowego pecha... A na przyszłość nie stresuj się tylko zacznijcie się zabezpieczać, żeby nie było żadnej wpadki. Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 36 z 42